15 / 05 / 2024

inşaat ve Sanayi Devleri Futbol Turnuvası

inşaat ve Sanayi Devleri Futbol Turnuvası

Ankara’da, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) yararına düzenlenen “İnşaat ve Sanayi Devleri Futbol Turnuvası” başladı.

Sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörlerinde ücretli çalışan sayısı yüzde 2,6 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında ücretli çalışan sayısı Ekim ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 2,6 artış gösterdi.

Mesfur İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Mesfur İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Koçyiğit ve Furkan Karagülle ortaklığında kuruldu.

Pmd Projects İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Pmd Projects İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi Kağıthane'de 260 bin TL sermaye bedeli ile Narıman Topchıbashev tarafından kuruldu.

Turkon Mühendislik İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkon Mühendislik İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ümit Turan tarafından kuruldu.

Bykara Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Bykara Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Şahintaş tarafından kuruldu.

Hdr Özgül İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hdr Özgül İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Özgül tarafından kuruldu.

İnşaat malzemesi sanayi endeksi 71,97 puana yükseldi!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği tarafından ve merakla beklenen İnşaat Malzemesi Sanayi Bileşik Endeksi Ağustos 2023 sonuçları açıklandı. Açıklanan resmi rakamlara göre, inşaat malzemesi sanayi endeksi 71,97 puana yükseldi

Tifb Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tifb Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Özeren, Murat Çat ve Tuğberk Doğruyol ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektörü, üretim ve ihracata odaklandı!

Türkiye ekonomisinde önemli yere sahip olan inşaat ve sanayi sektörünün temsilcileri, sürdürülebilir binalar ve inşaat malzemesi imalatının yanında üretim ve ihracatın önemine de dikkati çekti.

Kach Mühendislik İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kach Mühendislik İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Hamza Kont tarafından kuruldu.

Normatif İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Normatif İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Ağcabay tarafından kuruldu.

Pondera İnşaat ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Pondera İnşaat ve Sanayi Anonim Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Raif Şengönül ve Selçuk Develioğlu ortaklığında kuruldu.

Adalan Hafriyat Yapı Otomotiv Turizm Tekstil İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Adalan Hafriyat Yapı Otomotiv Turizm Tekstil İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Adalan tarafından kuruldu.

inşaat ve Sanayi Devleri Futbol Turnuvası Haberi

inşaat ve Sanayi Devleri Futbol Turnuvası

Ankara’da merkezi bulunan 16 inşaat firmasının futbol takımlarının katıldığı turnuvanın öncesinde, maçların oynanacağı Tahsin Banguoğlu Halı Sahası’nda açılış töreni gerçekleştirildi. Tüm takımların yönetici ve futbolcularının katıldığı törende ayrıca, lösemili çocukların annelerinin ve tedavisi tamamlanmış gençlerin el emeği ürünleri de saha kenarındaki stantta satışa sunuldu. Turnuvaya katılan takımların tümünün LÖSEV’e maddi yardımda bulunduğu öğrenildi.


Turnuvanın açılışında, lösemi hastalığını yenmiş LÖSEV’e kayıtlı gençlerden oluşan LÖSEV takımı ile inşaat firmalarının yöneticilerinden kurulu karma takım gösteri maçı yaptı. Turnuva, 18 Kasım günü yapılacak final maçıyla sona erecek....