19 / 05 / 2024

İnşaat Yapılanma Çalıştayı gerçekleştimi

İnşaat Yapılanma Çalıştayı gerçekleştimi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği ve Kıbns Türk İnşaat Taşeronları Birliği tarafından "İnşaat Sektöründe Sürdürülebilir Yapılanma Çalıştayı" gerçekleştirildi.

Zeydan İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Zeydan İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Alüminyum Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Zeydan tarafından kuruldu.

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Ünal tarafından kuruldu.

Alc R İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alc R İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Resül Alıcı tarafından kuruldu.

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi kuruldu!

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 410 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut İşleyen tarafından kuruldu.

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abdullah Arıkan tarafından kuruldu.

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Ali Taşkın tarafından kuruldu.

Jabo İnşaat Yapı Malzemeleri Zemin Kaplama Karot Alım Demir Çelik Limited Şirketi kuruldu!

Jabo İnşaat Yapı Malzemeleri Zemin Kaplama Karot Alım Demir Çelik Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Buse Çetiner tarafından kuruldu.

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bahçelievler'de Ercüment Sever ve Veysal Çelik ortaklığında kuruldu.

İnşaat bitmeden tapu alınır mı?

Ev satın almak isteyen kimseler sık sık inşaatı bitmemiş ama satışa sunulmuş konutlarla karşılaşıyor. Peki, bu evlerin satışı nasıl yapılıyor? İnşaat bitmeden tapu alınır mı?

Kuzu Alüminyum İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Kuzu Alüminyum İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Şişli'de 416 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Cem Elibol tarafından kuruldu.

Erkün İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkün İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kün tarafından kuruldu.

İMKON'dan fahiş fiyatlar düşürülsün talebi!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) tarafınca yapılan "Türkiye İnşaat Sektörü Çalıştayı"nın sonuç bildirgesinde, stokçuluğa ve fırsatçılığa dayalı fahiş rakam artışlarının normal seviyeye dönmesi gerektiğine dikkat çekildi.

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi 2 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çalık tarafından açıldı. 

İnşaat Yapılanma Çalıştayı gerçekleştimi Haberi

İnşaat Yapılanma Çalıştayı gerçekleştimi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği ve Kıbns Türk İnşaat Taşeronları Birliği tarafından "İnşaat Sektöründe Sürdürülebilir Yapılanma Çalıştayı" gerçekleştirildi. 26 Haziran 2015 Cuma günü. saat 10:00 da. Merit Otel, Lefkoşa'da gerçekleştirilen çalıştay ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki inşaat faaliyetlerinin sürdürülebilir olabilmesi için yapılması gerekenler tespit edildi. Söz konusu çalıştay açılışında konuşan Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tahir Çelik inşaat sektörü ile ilgili teknik ve teorik bilgiler vererek KKTC'de inşaat sektörünün nasıl sürdürülebilir bir yapıya sahip olabileceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği (KTİMB) Başkanı Osman Amca gerçekleştirdiği konuşmasında ülkedeki inşaat sektörü hakkında bilgiler vererek sektörün nasıl geliştirilebileceği ve verimin artırabileceği üzerinde durdu. Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer...