15 / 05 / 2024

inşaat16 2014 toplantısı

inşaat16 2014 toplantısı

Bursa'da inşaat sektöründe önde gelen firmaların bir araya gelerek kurduğu İnşaatı 6 Grubu Derneği, 2014 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Akkan, "2013'ün sektörümüz açısından parlak geçtiğini düşünüyorum." dedi.

İsra Holding'in basın toplantısı 22 Mart'ta!

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla çeyrek asırdır gayrimenkul geliştirme, taahhüt-inşaat ve enerji sektöründe faaliyet gösteren İsra Holding'in V markalı projelerini tanıtacağı basın toplantısı 22 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

Benesta Acıbadem basın toplantısı 24 Şubat'ta!

ESTA Construction tarafından hayata geçirilen Benesta Acıbadem'in basın toplantısı 24 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek.

Ataşehir Modern basın toplantısı 16 Mart'a ertelendi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle, İstanbul Ataşehir’de inşa edilen gayrimenkul projesi Ataşehir Modern'in basın toplantısı 16 Mart'a ertelendi.

Yeşil Rapido - Nefes Alan Bir Dünya İçin Tasarım toplantısı 3 Mart'ta!

Yeşil Rapido - Nefes Alan Bir Dünya İçin Tasarım toplantısı 3 Mart 2021 tarihinde saat 18:30'da gerçekleştirilecek.

Kırıkkale 2021'in ilk meclis toplantısında imar planları konuşuldu!

Kırıkkale Belediye Meclisi Ocak ayı meclis toplantısında kent içerisindeki imar planlarını tartıştı. 

Çatalca Belediyesi'nden imar planı bilgilendirme toplantısı!

Çatalca Belediyesi, 1/1000 ölçekli İmar Planı onaylanan Dağyenice Mahallesi'ndeki vatandaşlar için bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Ankara Şereflikoçhisar OSB için değerlendirme toplantısı yapıldı!

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, OSB faaliyetleri ve bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar konuşuldu. 

Malatya Büyükşehir'in Mart ayı toplantısında imar konuşulacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı 14 Mart Çarşamba günü yapılacak, toplantıda imar konuşulacak.

Tekirdağ Lojistik Merkezi için istişare toplantısı!

Tekirdağ'da hayata geçirilmesi planlanan lojistik merkezi için bir istişare toplantısı yapıldı.

Artvin Sanayi Sitesi Projesi için istişare toplantısı yapıldı!

Artvin Sanayi Sitesi için istişare toplantısı yapıldı. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, projenin çok heyecan verici olduğunu belirtti.

Beykoz Belediyesi'nden imar bilgilendirme toplantısı!

Beykoz Belediyesi Çavuşbaşı Bölgesi ve Görele Mahallesi sakinleri için bir bilgilendirme toplantısı yaptı. Toplantıda imar planlarıyla ilgili çalışmalar anlatıldı.

Emaar Square Mall sohbet toplantısı 11 Nisan'da!

Emaar Türkiye imzası taşıyan Emaar Square Mall 28 Nisan'da açılıyor. Çamlıca’da hayata geçirilen AVM için basın toplantısı 11 Nisan saat 19:00'da gerçekleşecek.

Artvin Arhavi OSB için istişare toplantısı yapıldı!

Artvin – Arhavi Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) için istişare toplantısı yapıldı. Toplantıya İlçe Kaymakamı Şeref Aydın da katıldı...

inşaat16 2014 toplantısı Haberi

inşaat16 2014 toplantısı

Bursa'da inşaat sektörünün önde gelen isimlerini bir çatı altında toplayan İnşaatı 6 Grubu Derneği üyeleri 2014 yılının ilk toplantısını Derebahçe Restaurant'ta gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda ilk etapta 2013 yılı değerlendirilirken İnşaatı 6 Grubu Derneği Başkanı Şener Akkan, geçtiğimiz yılın sektör açısından iyi geçtiğini bu durumun kalıcı olması için bir takım tedbirler alınması gerektiğini dile getirdi. 

İnşaat sektörünün ekonomi açısından lokomotif özellik taşıdığına işaret eden Akkan, "2013'ün sektörümüz açısından parlak geçtiğini düşünüyorum. 

Mevcut ekonomik koşullar, girdi maliyetlerinin yükselmesi, arz fazlalığı buna mukabil talebin de yetersiz olmasına rağmen sektörün 2013 yılında önemli gelişmelere imza attığını düşünüyorum" dedi. 


TEDBİRLER ALINMALI

İnşaat sektöründe yaşanabilecek herhangi bir krizin ekonominin diğer alanlarını da doğrudan etkileyebileceğini ifade eden Akkan, 2014 yılı için umutlu olduklarını ama gereken tedbirler alınmadığı takdirde ciddi problemlerin...