28 / 04 / 2024

inşaatçıları bilgilendirme toplantısı karaköprü belediyesi

inşaatçıları bilgilendirme toplantısı karaköprü belediyesi

Karaköprü Belediyesi tarafından "İnşaatlarda İş Sağlığı ve Güvenliği" bilgilendirme toplantısı yapıldı. Karaköprü Belediyesi Kültür Müdürlüğü konferans salonunda yapılan toplantıya iş güvenliği uzmanı Hasan Aydın Aşkın katıldı...

ABD'de konut inşaatçılarının güveni Aralık'ta iyileşti!

Son zamanlarda ABD konut piyasası için olumlu bir gelişme olarak, konut inşaatçılarının güveni Aralık ayında artış göstererek faiz oranlarındaki son gevşemenin sektör üzerinde olumlu bir etki yaratmaya başladığı kaydedildi.

Ankara'da bir inşaatın temel kazısı esnasında yan binadaki dükkan çöktü!

Başkent Ankara'da bir inşaatın temel kazısı sebebiyle 4 katlı binanın girişinde yer alan iş yerinin bir kısmı çöktü.

İnşaatçılar ve çimentocular karşı karşıya!

Son zamanların gündem konuları arasında bulunan çimento fiyatları inşaatçılar ve çimentocuları karşı karşıya getirdi.

İnşaat halindeki daire satış sözleşmesi örneği!

Müteahhit ile tüketici arasında yapılması planlanan gayrimenkul alım satım işlemelerinde müteahhit daire satış sözleşmesi imzalanıyor. İşte inşaat halindeki daire satış sözleşmesi örneği...

Gaziantepli inşaatçılar maliyetlerdeki artış için çözüm bekliyor!

Kovid-19 salgını inşaat ana malzemelerini de etkiledi. Demir-çelik başta olmak üzere yapı malzemeleri fiyatları son bir senede yüzde 100'den fazla arttı. Bu artışlar sektörde büyük problemlere neden oldu. Gaziantepli inşaatçılar maliyetlerdeki artış için çözüm bekliyor.

Antalya Korkutelili inşaatçılar iş yeri denetiminde!

Antalya Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ülkü, ilçede bulunan iş yerlerinde denetimler gerçekleştirdi.

İnşaat sektöründe sıçrama!

Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Eylül 2020 sonuçlarına göre, faaliyetler endeksi değer olarak Kovid-19 öncesi dönemin üzerine ulaştı. İnşaat sektörünün destek krediler ile mevcut işlerine hızlı dönüşü, inşaat malzemelerine yönelik iç talepte sıçrama sağladı.

Almanya'da çalışan inşaat işçilerinin koronavirüs isyanı!

Almanya'ya götürüldüğü iddia edilen inşaat işçileri, bazı arkadaşlarının Koronavirüs’e yakalandığını söyleyerek, “Bizi burada öldürecekler” dedi.

İnşaatçılar gelecekten umutlu!

Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü virüsün etkilerini silmek amacıyla harekete geçti. Birçok emlak şirketi yeni kampanyalar için düğmeye bastı. Müteahhitler, “Umutsuzluğa yer yok. Bugünler geçip güzel günler gelecek” diyor.

İstanbul İnşaatçılar Derneği üyeleri mevcut istihdamı koruyacak!

İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım yaptığı açıklamada "Sektörde ekonomik anlamda da sıkıntı yaşanmaması için İNDER üyesi inşaat firmaları mevcut istihdamı koruyacak" dedi.

Manisa’daki inşaatın temel kazısında 5 katlı apartman hasar gördü!

Manisa Yunusemre’de , bir inşaatın temel kazısında bitişikteki apartman hasar gördü. Apartman sakinleri tahliye edildi.

'Esenler'deki Kentsel Dönüşüm Örneği' bilgilendirme toplantısı yarın!

Esenler Belediyesi tarafından yarın saat 10:00'da Esenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Ofisi'nde "Esenler'deki Kentsel Dönüşüm Örneği'' konulu bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.

İnşaatçılar KDV indirimi istiyor!

Trabzon İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Taflan, inşaat sektöründe KDV indirimi istediklerini dile getirdi. Ayhan Taflan, “Trabzon’da inşaat sektöründe KDV oranı yüzde 8’e düşürülmediği takdirde zor bir süreç yaşanabilir” diye konuştu...

inşaatçıları bilgilendirme toplantısı karaköprü belediyesi Haberi

inşaatçıları bilgilendirme toplantısı karaköprü belediyesi


Karaköprü Belediyesi tarafından "İnşaatlarda İş Sağlığı ve Güvenliği" bilgilendirme toplantısı yapıldı. 


Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Karaköprü Belediyesi Kültür Müdürlüğü konferans salonunda yapılan toplantıya konuşmacı olarak katılan iş güvenliği uzmanı Hasan Aydın Aşkın, işçi ve işverenlerin sorumlulukları ile "İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu hakkında bilgi verdi. 


Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise, iş sağlığı ve güvenliğinin, iş kazalarını en aza indirme adına üzerinde durulması gereken bir konu olduğunu belirterek, Şanlıurfa'da en fazla inşaat sektörünün Karaköprü ilçesinde bulunduğunu, bu nedenle de tedbir anlamında inşaatçıların bilgilendirilmesi gerektiğini kaydetti. 


Yeni Urfa...