19 / 05 / 2024

İnşaatçının derdi nakit

İnşaatçının derdi nakit

GYODER Başkanı Aziz Torun, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına gönderdiği raporda bürokratik süreçlerin, yabancı yatırımcıların taşınmaz almasını zorlaştırdığına dikkat çekerek, "Sektörde nakit akışı yaratılması şart" dedi.

Altın fonlarına son 10 ayın en yüksek sermaye girişi gerçekleşti!

Değerli metalin tüm zamanların zirvesinde işlem görmesi ve yatırımcıların da nakit benzerleri ve hisse senetlerinden fon çekmesi ile altına yatırım akışı nerede ise bir senenin en yüksek seviyesine kadar ulaşmış oldu.

Ünlü avukattan çarpıcı açıklama: Vatandaş 'siyaset ve oy üzerinden bana parmak sallama' diyor! Vatandaşın derdi ev, kira

Seçimlere sayılı günler kaldı. Belediye Başkanları birbirleri ile koltuk savaşı yaparken olan yine vatandaşa oluyor. Ünlü avukat Ersan Şen ise vatandaşın derdinin koltuğa kimin geçeceğinin olmadığını asıl dertlerinin neler olduğunu bir kez daha gün yüzüne çıkardı...

Çiftçilerden mesaj! 'Destekler artsın, ödemeler nakit yapılsın'

Çiftçiler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ve ekimde ödenmesi öngörülen bu yılın buğday, arpa, yulaf, çavdar ve çeltik için verilecek 11,5 milyar TL değerindeki mazot gübre desteğinin nakit ödenmesini, desteklemenin günün girdi maliyetlerine göre artırılması istiyor.

Nakit para ihtiyacı olanların aradığı kampanya! Vakıfbank’tan dev nakit desteği!

Artan enflasyon ile gelen zamlar vatandaşın belini bir hayli büktü. Bu durumda vatandaşların acil nakit ihtiyacı da günden güne artmaya başladı. İşte Vakıfbank’tan nakit paraya ihtiyacı olanları ilgilendiren kampanya!

9 bankada peş peşe nefes kesen son dakika rüzgarı! ING, İş Bankası, Akbank, Garanti ve 5 banka daha duyurdu!

Bankaların, vatandaşların artan nakit ihtiyaçlarını karşılamak ve müşteri ağlarını genişletmek için sundukları 24 ay vadeli 100 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyaları oldukça ilgi görüyor. Listede yer alan bankaların detayları ve kredi şartları haberimizde yer almaktadır.

Denizbank'ın faizsiz kredi kampanyası devam ediyor! Son başvuru 31 Mart, kaçırmayın!

Bankaların kesenin ağzını açtığı bu dönemde, Denizbank yeni müşterilerine hoş geldiniz kampanyası kapsamında faizsiz kredi veriyor. Denizbank'ın faizsiz nakit avans kredisi için son başvuru tarihi ise 31 Mart 2023.

Emekli için 5 bin lira ödeme yapılacak! O kamu bankasından emekliye jest!

Banka, emekliler için cazip kredi seçenekleri sunmaya devam ediyor. Emekli vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 5.000 TL'ye kadar anında ödeme yapılacak kredi paketleri duyuruldu.

Garanti BBVA'dan bomba gibi kampanya! Hala ne duruyorsunuz bu fırsatı kaçırmayın!

Garanti BBVA nakite sıkışan vatandaşlar için harika bir kampanya düzenledi. Hem müşteri çekmek hem de vatandaşların acil nakit sıkıntısını gidermek için yaptığı kampanya için detaylar haberimizde. İşte kampanyanın detayları...

İş Bankası’nın kampanyası, nakit ihtiyacı olanları havalara uçuracak! Tam 250 bin TL veriyor!

Nakit para ihtiyacı bulunanlar için İş Bankası’nın düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyası ilgi çekiyor. Banka, 1.95 faiz oranı ve 36 aya varan vadelerle 250 bin lira ihtiyaç kredisi veriyor.

PTT kefilsiz şartsız 30 bin TL veriyor! Nakit ihtiyacınız bıçak gibi kesilecek! Bir başvuruya bakıyor!

PTT kredide kefil şartını bitirdi. Nakit ihtiyacınız varsa hemen PTT şubelerine koşun. İşte detaylar!

Yılların derdi bitti! İşte android - ios karşılaştırması

Halk arasında da devamlı tartışmaya yol açan Android mi İos mu? çelişkisine son noktayı, yapılan bir karşılaştırma koyabilir. Performans özelliklerinin karşılaştırıldığı andorid - ios kapışmasının detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Yemek kartlarına yeni düzenleme! Yeni setcard sistemi nasıl olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde patronlara yaptığı açıklamada çalışanlara yemek ödemelerinde kart sistemini kaldıracaklarını ve nakit yemek ücreti sistemine geçileceğini dile getirdi.

Brezilya Devlet Başkanı’nın 50'yi aşkın evi nakit olarak aldığı belirlendi! İşte ayrıntılar...

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'nun 50'yi aşkın evi nakit olarak aldığı belirlendi. İşte Jair Bolsonaro'nun konuyla ilgili o açıklaması...

İnşaatçının derdi nakit Haberi

İnşaatçının derdi nakit

GYODER Başkanı Aziz Torun, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına gönderdiği raporda bürokratik süreçlerin, yabancı yatırımcıların taşınmaz almasını zorlaştırdığına dikkat çekerek, "Sektördeki finansman sorunlarını önüne geçebilmek için nakit akışı yaratılması şart" dedi. 


Türkiye'de de yabancılara satılan gayrimenkulun parasal değeri 4.3 milyar dolara ulaşırken inşaatçılar, başta Ankara olmak üzere yabancıların Türkiye'de taşınmaz alma şartlarının hala engellerle dolu olmasından yana dert yandı. 


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na şikâyette bulunan inşaatçılar, "Yabancılar vize ve ikamet gibi sorunlarla karşılaşıyor. Bürokratik süreçler, yabancı yatırımcıların Türkiye'de taşınmaz almasını zorlaştırıyor. Türkiye'de taşınmaz alan yabancılara taşınmazın maliki olduklan süreç içinde ikametgah izni verilmesinin satışları arttıracağı kanaatindeyiz" görüşünü iletti. 


Gayrimenkul Yatıran Ortaklığı Demeği (GYODER) Başkanı Aziz Torun. Türkiye'den taşınmaz alırken bürokratik engellerle karşılaşan yabancıların sorunları için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bir rapor sundu. Şikayet...