10 / 05 / 2024

inşaatı bitmemiş eve konut kredisi veren bankalar

inşaatı bitmemiş eve konut kredisi veren bankalar

Konut kredisi yalnızca, inşaat çalışmaları tamamlanmış, iskanı alınmış yapılara mı veriliyor? Bitmemiş eve konut kredisi verilir mi? İnşaatı bitmemiş eve konut kredisi veren bankalar nelerdir? İşte sorularınızın yanıtı..

İnşaatı bitmemiş konut alanlar dikkat! Evinizin fiyatı artabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde inşaat halinde satın alınan daireye maliyetler artınca zam yapılıp yapılamayacağını kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o köşe yazısı...

İnşaat bitmeden tapu alınır mı?

Ev satın almak isteyen kimseler sık sık inşaatı bitmemiş ama satışa sunulmuş konutlarla karşılaşıyor. Peki, bu evlerin satışı nasıl yapılıyor? İnşaat bitmeden tapu alınır mı?

Beşir Derneğinin İdlib'de inşa ettirdiği 180 evin inşaatı tamamlandı!

Beşir Derneği tarafından Suriye'nin İdlib şehrinde inşaatı tamamlanan 180 briket eve, ihtiyaç sahibi aileler yerleştiriliyor.

Yeni yapılan inşaat eve zarar verirse ne olur?

Binanızın yanındaki boş arsa üzerine inşaat yapılmaya başlandığını farz edelim. Bu yeni yapılan inşaatın evinize zarar vermesi halinde sorumluluk kimde olur? Yeni yapılan inşaat eve zarar verirse ne olur?

Evim inşaat halinde konut kredisi kullanabilir miyim?

Konut kredisi, bankacılar arasında mortgage kredisi, halk arasında da ev kredisi olarak ifade ediliyor. Peki, evim inşaat halinde konut kredisi kullanabilir miyim? İnşaat halindeki eve kredi kullanma şartları neler?

Özyurtlar İnşaat günde 63 liraya ev sahibi yapıyor!

Özyurtlar İnşaat hayalindeki eve küçük birikimlerle kavuşmak isteyenler için 1Coastal City projesinde yeni bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında günde 63, ayda 1.890 liradan başlayan taksitlerle 1Coastal City’den ev almak mümkün.

Bitmemiş eve konut kredisi verilir mi?

Konut kredisi yalnızca, inşaat çalışmaları tamamlanmış, iskanı alınmış yapılara mı veriliyor? Bitmemiş eve konut kredisi verilir mi? İnşaatı bitmemiş eve konut kredisi veren bankalar nelerdir? İşte sorularınızın yanıtı..

Tunceli Üniversitesi inşaat çalışmaları tamamlanamadı!

Üniversiteler ilk vizelere hazırlanırken Tunceli Üniversitesi dersbaşı yapamadı. Kente 1.5 ay önce gelen ve inşaatı bitmemiş binalarla karşılaşan öğrenci ve akademisyenler, ulaşım-su-elektrik sorunlarıyla boğuşuyor...

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

inşaatı bitmemiş eve konut kredisi veren bankalar Haberi

inşaatı bitmemiş eve konut kredisi veren bankalar

Bitmemiş eve konut kredisi verilir mi?

Mortgage, belirli bir birikimin peşinat olarak verilen uzun dönemli ipotekli konut kredisi anlamına geliyor. Bu uygulamada kredi kuruluşları evin parasını öder, evi satın alan kişi belli faiz oranları ile bu parayı kredi kuruluşuna taksitli olarak geri verir.


Peki konut kredisi yalnızca, inşaat çalışmaları tamamlanmış, iskanı alınmış yapılara mı veriliyor? Bitmemiş eve konut kredisi verilir mi? İnşaatı bitmemiş eve konut kredisi veren bankalar nelerdir?


Kredi kuruluşları, inşaat halindeki konutlar için konut kredisi verebiliyor. Ancak bu noktada bazı koşulların sağlanmış olması gerekiyor. Peki, bitmemiş eve konut kredisi şartları nelerdir?


Tamamlanmamış eve konut kredisi..

Kredi kullanılacak konut, henüz tamamlanmamış bir konut projesinden alınacaksa öncelikle projenin herhangi bir banka ile konut kredisi anlaşması olup olmadığına bakılması, alıcı için faydalı oluyor.

Anlaşmalı banka olması...