05 / 05 / 2024

inşaatta güven endeks verileri

inşaatta güven endeks verileri

Hizmet ve perakende ticarette güven aralık ayında sırasıyla yüzde 2,2 ve yüzde 6,3 oranında artış gösterirken, inşaatta yüzde 2,1 gerileme yaşandı.

Nisan'da hizmet sektöründe güven arttı, perakende ve inşaatta geriledi! 

TÜİK verilerine göre, mevsim etkilerinden arındırılmış güven endeksi nisan ayında bir önceki aya göre; hizmet sektöründe yüzde 1,1 yükseldi. Perakende ticaret sektöründe yüzde 1,3 ve inşaat sektöründe yüzde 0,1 gerileme kaydedildi. İşte o veriler...

Güven endeksi bu ay hizmet sektöründe arttı! Endeks perakende ticaret ve inşaatta düştü! 

Güven endeksi, Mart ayında, Şubat'a oranla hizmet sektöründe yüzde 1,1 yükselirken, perakende ticaret sektöründe yüzde 4,4 ve inşaat sektöründe yüzde 1,5 düşüş kaydetti. 

TÜİK aralık ayı güven endekslerini açıkladı! İşte puanı artan ve azalan sektörler!

TÜİK, aralık ayı perakende ticaret ve inşaat güven endekslerini açıkladı. İşte verilere göre artan ve azalan güven endeksleri…

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 3.9 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu sektörel güven endeks rakamlarını açıkladı. Resmi rakamlara göre, inşaat sektörü güven endeksi 3,9 azaldı!

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 1 yükseldi!

Türkiye İstatistik Kurumu sektörel güven endeks rakamlarını açıkladı. Resmi rakamlara göre, inşaat sektörü güven endeksi yüzde 1 arttı.

Sakarya'da kışladaki inşaatta göçük! 2 işçi toprak altında kaldı!

Sakarya Adapazarı'nda yer alan askeri kışladaki bir inşaatta yaşanan göçük sebebiyle 2 işçi toprak altında kaldı.

Thodex'in ortağı Güven Özer İstanbul’da yakalandı!

Türkiye'de 400 bine yakın kişinin dolandırılmasıyla gündeme gelen Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer’in ağabeyi Güven Özer, İstanbul’da düzenlenen operasyonla yakalandı.

İnşaat sektörü güven endeksi 5.2 azaldı!

TÜİK Ocak ayı için ekonomik güven endeksi verilerini açıkladı. Bu dönemde inşaat sektörü güven endeksi  yüzde 5,2 azalarak 84,2 değerine indi.

İnşaat sektörü güven endeksi Ekim'de yüzde 0,6 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan verilere göre, inşaat sektörü güven endeksi yüzde 0,6 artarak 83,8 değerini aldı.

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 0,6 arttı!

Güven endeksi Ekim ayında geçen aya göre hizmet sektöründe yüzde 6,4, perakende ticarette yüzde 1,7 ve inşaat sektöründe ise yüzde 0,6 arttı.

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 2 gerileyerek 83,3'e düştü!

Eylül 2020'ye ilişkin ekonomik güven endeksi verilerine göre, inşaat sektörü güven endeksi yüzde 2 gerileyerek 83,3'e düştü.

İnşaat sektörü güven endeksi 83,3 oldu!

Mevsim etkilerinden arındırılmış güven endeksi Eylül ayında bir önceki aya bakıldığında; hizmet sektöründe yüzde 6,4 arttı, perakende ticaret sektöründe yüzde 1,5 ve inşaat sektöründe yüzde 2,0 düştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 40,7 arttı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Reel kesim güven endeksi yılın ikinci çeyreğindeki 75,2 seviyesinden ağustos ayında 105,2 seviyesine yükseldi. Ağustos ayında yılın ikinci çeyreğine göre alt kalemlerden inşaat sektörü güven endeksi yüzde 40,7 artış kaydetmiştir" dedi.

inşaatta güven endeks verileri Haberi

inşaatta güven endeks verileri

TÜİK, aralık ayına ilişkin sektörel güven endeksi verilerini açıkladı. Buna göre; mevsim etkilerinden arındırılmış hizmet sektörü güven endeksi kasım ayında 79,8 iken, aralık ayında yüzde 2,2 oranında artarak 81,5 olarak kaydedildi. 

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre hizmet sektöründe bir önceki aya göre; iş durumu, hizmetlere olan talep ve hizmetlere olan talep beklentisi endeksleri sırasıyla yüzde 4,7, yüzde 1,6 ve yüzde 0,7 artarak 75,3, 75,6 ve 93,7 değerini aldı. 

Mevsim etkilerinden arındırılmış inşaat sektörü güven endeksi ise bir önceki ayda 56,6 iken, aralıkta yüzde 2,1 oranında azalarak 55,4 olarak açıklandı. İnşaat sektöründe bir önceki aya göre; alınan kayıtlı siparişlerin mevcut düzeyi endeksi yüzde 13,5 azalarak 39,3 değerini aldı. Toplam çalışan sayısı beklentisi endeksi ise yüzde 5,5 artarak 71,5...