28 / 08 / 2024

İnşaatta maliyet ne kadar arttı

İnşaatta maliyet ne kadar arttı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), III. Çeyrek: (Temmuz-Eylül) 2015 'Bina İnşaatı Maliyet Endeksi'ni açıkladı. Bina inşaatı maliyet endeksi bir önceki çeyreğe göre yüzde 1,1 arttı.

İnşaatta maliyet bel büktü! Çimento fiyatları ikiye katlandı! 10 Ekim 2023 çimentonun tonu ne kadar oldu?

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan "İnşaat Maliyet Endeksi"ne göre; inşaat maliyetleri son 1 yılda adeta rekor kırdı. Enflasyonla birlikte hazır beton, demir ve çimento fiyatları tarihi zirveyi gördü.

Petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? 13 Nisan 2022 petrol fiyatları...

Petrolün varil fiyatı dün 100 dolar seviyesini geçti. Bugün ise petrolün varil fiyatı yükselmeye devam ediyor. Peki bugün petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? İşte 13 Nisan 2022 petrol fiyatları...

22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 5 Nisan 2022 altın bilezik fiyatları...

Milyonlarca vatandaş hem yatırım yapmak hem altın almak için sabahın erken saatlerinden itibaren Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarını araştırıyor. Altının gramı şu dakikalarda 915 liradan işlem görürken altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? İşte 5 Nisan 2022 altın bilezik fiyatları...

Tüketici hakem heyeti başvuru sınırı 2022 ne kadar?

Tüketici hakem heyetine müracaat etmek isteyen kimseler başvurularda önem teşkil eden parasal sınırı araştırıyor. Peki, Tüketici Hakem Heyeti başvuru sınırı 2022 ne kadar?

Altın fiyatlarında ne bekleniyor? Yatırımcılar dikkat!

Altın fiyatları yeni haftaya yatay ve sakin başladı. Altının onsu güne 1921 dolardan başlarken, gram altın 909 liradan işlem gördü. Altın fiyatlarında üzerinde bir baskı olduğunu söyleyen uzman isim İslam Memiş, altın fiyatlarındaki beklentiyi açıkladı...

Kiler GYO'nun Pendik'teki arsasının değeri ne kadar?

Kiler GYO, İstanbul Pendik'te Dolayoba Mahallesi'nde yer alan arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki arsaların değeri ne oldu?

Fek yazısı harcı alınıyor mu, ne kadar?

Konut kredisi alan kişiler kredi borcunu tamamen ödediğinde evin üzerindeki ipoteğin kaldırılması için banka tarafından fek yazısı alıyor. Peki, fek yazısı harcı alınıyor mu, ne kadar?

Innovia 3'teki 65 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar oldu?

Yeşil GYO, Innovia 3'te yer alan 65 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Innovia 3'te yer alan 65 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar oldu?

Peker GYO'nun Gravesend'daki bina ve arsasının değeri ne kadar?

Peker GYO, Gravesend'daki bina ve arsasının gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki Gravesend'daki bina ve arsasının arsasının değeri ne kadar?

Peker GYO'nun Çamlıca'daki arsasının değeri ne kadar?

Peker GYO, Çamlıca'daki arsasının gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki Çamlıca'daki arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO Finansşehir projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Koru Aura'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Koru Aura projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Koru Aura'nın değeri ne kadar oldu? 

Sinpaş GYO Ankara Polatlı arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, Ankara İli Polatlı İlçesi Devretepe mevkinde yer alan arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Sinpaş GYO Ankara Polatlı arsasının değeri ne kadar?

İnşaatta maliyet ne kadar arttı Haberi

İnşaatta maliyet ne kadar arttı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), III. Çeyrek: (Temmuz-Eylül) 2015 'Bina İnşaatı Maliyet Endeksi'ni açıkladı.


Buna göre; bina inşaatı maliyet endeksi (BİME), Temmuz-Ağustos-Eylül aylarını kapsayan 2015 yılı üçüncü çeyreğinde, toplamda bir önceki çeyreğe göre yüzde 1,1, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 5,8 ve dört çeyrek ortalamalarına göre ise yüzde 6,9 arttı.


BİME'de 2015 yılı üçüncü çeyreğinde işçilik endeksi bir önceki çeyreğe göre yüzde 2,3, malzeme endeksi ise yüzde 0,8 arttı. Bir önceki yılın aynı çeyreğine göre işçilik endeksi yüzde 8,2 ve malzeme endeksi yüzde 5,1 arttı.


Yeni...