28 / 04 / 2024

inşaatta yerli ürün

inşaatta yerli ürün

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, inşaat sektörüne dair değerlendirmeler yaptı. Ülkealan, yeni yükselecek olan projelerde yerli ve milli vurgusu üzerinde durdu.

İnşaat sektörünün canlanması için strateji belgesi hazırlanmalı!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Edirne’de “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenledi. THBB Kalite Güvence Sistemi (KGS) İktisadi İşletmesi Direktörü Selçuk Uçar, inşaat sektörünün 2019’a iyi başlamadığını ifade etti.

İMSİAD ve RUMELİSİAD inşaat sektörünün geleceğini fuarda ağırladı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği’nin inşaat sektörünün geleceği olan Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerini 17. Bursa Yapı ve 4. Rising City Gayrimenkul fuarlarında ağırladı.

Türk inşaat sektörünün başarısı dünya çapında kanıtlandı!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Sektör temsilcilerinin bir araya geleceği MÜSİAD Hessen İnşaat Fuarı'nın, iki ülkeye de yatırım ve iş birliği noktasında güzel katkılar yapacağına inanıyorum. Bildiğiniz gibi Türk inşaat sektörünün dünya çapında kanıtlanan bir başarısı var" dedi...

Barış Aydın: İnşaat sektörünün önü açılacak!

AK Parti Ankara Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Barış Aydın inşaat sektörünün önünün açılacağını söyledi.

Aycan Fenercioğlu: Alanya’da inşaat sektörünün önü açık!

İnşaat Mühendisi Aycan Fenercioğlu, Alanya’da yabancıya yönelik satışların inşaat sektörünü ayakta tuttuğunu söyledi. Fenercioğlu, ''Alanya’da inşaat sektörünün önü açık'' diye konuştu.

Malatya'da inşaat sektörünün nabzı ölçüldü!

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, MİMDER Başkanı Mustafa Duyar’ı ve yönetimine ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında inşaat sektörünün sorunları ele alındı.

2019 inşaat sektörünün toparlanma yılı olacak!

İzmir Ticaret Odası İnşaat Komitesi meclis üyesi Niyazi Gültekin 2018 yılında inşaat sektörünün en kötü dönemini yaşadığını, "2019 yılında ise sektörün yeni projeler üretmek yerine stokları tüketmeyi hedeflediğini" dile getirdi!

İnşaat sektörünün yaşayan en büyük zihinleri!

“Türkiye’nin Yaşayan En Büyük Zihinleri” başlıklı listesi oluşturuldu. İşte inşaat sektörünün içerisinde yer almış isimler...

İnşaat sektörünün sorunları Mardin'de ele alındı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu inşaat sektörünün sorunlarını ele aldı.

İnşaat sektörünün sorunları Mardin'de tartışılacak!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Mardin Şubesi, 8 Aralık Cumartesi günü Türkiye’nin inşaat sektörünün devlerini Mardin’de bir araya getirerek sektörün sorunlarını tartışılacak.

İnşaat sektörünün sorunları Adana'da konuşuldu!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) ve Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) yöneticileri, düzenledikleri toplantıda inşaat sektörünün sorunlarını değerlendirdi.

Döviz kurundaki hızlı artış inşaat sektörünü önemli oranda etkiliyor!

Son dönemde inşaat malzemeleri, enerji fiyatları ve döviz kurunda yaşanan hızlı artışlar, inşaat sektörünü önemli oranda etkiliyor.

İnşaat sektörünün en büyük sorunu ne?

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, inşaat sektörünün en büyük sorununun yetersiz müteahhit sayısının fazlalığı olduğunu söyledi.

inşaatta yerli ürün Haberi

inşaatta yerli ürün

Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörü olan inşaat sektörünün gelişimine devam etmesinin yerli ve milli üretim destekli bir politika olduğunu dile getiren Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan şunları aktardı: “Ülkemizin güçlenmesi ve çarkların dönebilmesi için yerli ve milli üretimin hız kazanması gerekiyor. Bu noktada da devletimizin atacağı her adımın destekçisi olacağız. İnşaat sektörüne yatırımlarını sürdüren biz yatırımcılara da büyük görevler düşüyor. Dış cephede kullanılan inşaat malzemelerinden dekorasyon ve iç mimaride kullanılan ürünlere ve malzemelere kadar yerli ürünlerden yana tercihimizi kullanmamız gerekiyor. Bu durum sayesinde üretim çarklarımıza destek olurken yerli ve milli algısını da güçlendirme yolunda büyük adımlar atmış oluruz.”

Sunset İncek, geniş ve aydınlık yaşam alanları ile estetik ve çağdaş mimariyi bir araya getirdi. 3+1, 5+1 ve 6+1...