05 / 05 / 2024

inşaattan düşen işçiler öldü

inşaattan düşen işçiler öldü

Alınan bilgiye göre, Kemal Türkler Mahallesi Uysal Caddesi Yüksel Sokak'taki bir inşaatın ikinci katından su birikintisine düşen Mehmet Ali Yılmaz'ı (25) fark eden mahalle sakinleri olayı polis, sağlık ekipleri ve itfaiyeye haber verdi...

Emekli Temmuz zammı 2024! SSK, BağKur emeklisi için rakamlar geldi! En düşük emekli maaşı kaç TL olacak? 

Ocak-Haziran dönemi için emekli zammı yüzde 49,25, en düşük emekli maaşı da 10 bin TL şeklinde açıklandı. Temmuz ayında 2 düzenleme daha yapılacak. Emekliye zam oranı belirlenecek ve taban aylıklar yükselecek. Milyonların merak ettiği hesaplar tek tek yapıldı.

Çin'de konut kredilerinin ödenmesi için faizler düşürüldü! 

Çin'de ipotek faizleri için önemli bir gösterge olan beş yıllık kredi faiz oranı peş peşe yedi ay sabit kaldıktan sonra geçen hafta beklenenden fazla 25 baz puan düşerek yüzde 3,95 seviyesine geldi.

Sektörden ipotekli konut satışlarının artması için faizler düşsün önerisi!

Türkiye genelinde gerçekleşen konut satış istatistikleri yayımlandı. Akar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Akar konut satışlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Akar, ipotekli konut satışlarının artması için faizler düşsün önerisinde bulundu.

Amazon Prime Day: Teknoloji severler için fiyatları düşen ürünler listesi!

Amazon Prime Day kapsamında fiyatları gerçekten düşen ve çeşitli amaçlar için kullanılabilecek teknolojik ürünlerin bir listesini derledik. İşte ayrıntılar...

Yüksek enflasyondan o kurumda etkilendi! Maliyetleri düşürmek için işten çıkarma duyurusu yaptı

Spotify Technology SA, maliyetleri düşürmek için işten çıkarma ilanı yapmaya hazırlanıyor. Amazon.com Inc'den Meta Platforms Inc'e kadar bazı teknoloji şirketine gibi bu hafta en kısa sürede işten çıkarmalar planlıyor.

Kadroya geçen taşeron işçiye çok kötü haber! EYT’den sonra maaşınız yarı yarıya düşebilir!

Taşeron işçiyken kamuda kadroya geçen işçiler ile belediye şirketlerine geçen işçiler, EYT yasası çıkması halinde işlerine son verilmesi ve maaşlarının yarı yarıya düşme riskiyle karşı karşıya. Peki, öngörülen bu riskin sebebi ne?

Fiyatı düşen çamaşır makineleri hangileri? 17 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Evlerin vazgeçilmezi çamaşır makinelerinde yeni teknolojiyi denemek isteyenler için fiyatı düşen ürünleri inceledik. 

KYK borcu olanlar için yeni düzenleme! Tüm gözler yarına çevrildi

KYK borcu olanlar için yeni düzenleme için adım atılmıştı. Öğrenim kredi borçlusu gençlerin gözü pazartesi günü kabine toplantısına çevrilecek. İşte tüm ayrıntılar...

İşte AK Parti'nin doları düşürmek için uygulayacağı strateji!

AK Parti, tırmanışa geçen doları düşürmek için turizm kozunu oynamayı planlıyor.

12 bin 500 lira maaşla hemen en az ilkokul mezunu işçiler alınacak! İşte personel alımı başvuru ekranı!

12 bin 500 lira maaşla en az ilkokul mezunu işçiler alınacağı belirtildi. İşte ABD Büyükelçiliği'nin yayımladığı ilan için aranan şartlar ve başvuru ekranı...

Alanya'da inşaattan düşen işçi yaralandı!

Antalya Alanya'da  39 yaşında A.Ç. isimli inşaat işçisi çalıştığı inşaatta duvarın çökmesiyle beton zemine düştü. 5 metreden beton zemine düşen inşaat ustası yaralandı. 

Denizli'de inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Denizli Merkezefendi Şemikler'de inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti...

Bilecik'te 14 katlı inşaatın 8. katından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Bilecik Bahçelievler Mahallesi'nde inşaat halindeki bir binadan düşen işçi hayatını kaybetti...

inşaattan düşen işçiler öldü Haberi

inşaattan düşen işçiler öldü

Sancaktepe'de bir inşaatın ikinci katından su birikintisine düşen kişi hayatını kaybetti.


Alınan bilgiye göre, Kemal Türkler Mahallesi Uysal Caddesi Yüksel Sokak'taki bir inşaatın ikinci katından su birikintisine düşen Mehmet Ali Yılmaz'ı (25) fark eden mahalle sakinleri olayı polis, sağlık ekipleri ve itfaiyeye haber verdi.


Olay yerine gelen itfaiye ekipleri su birikintisinde hareketsiz yatan Mehmet Ali Yılmaz'ı sudan çıkardı. Sağlık ekiplerinin uzun süre kalp masajı yaparak hayata döndürmeye çalıştığı Mehmet Ali Yılmaz, kurtarılamadı.


Çevre sakinlerinden bir vatandaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, şunları söyledi:


"İnşaatın ikinci katında bir lamba ışığı gördüm. Dikkatimi çekti. Bir bağırtı duydum. Sanki bıçaklanmış gibi bağırdı. Aradan 15 saniye geçti ve adam ikinci kattan aşağıya atladı. Ben toprağa atladı zannettim. Atlayınca biz hemen polise, itfaiyeye ve sağlık ekiplerine haber verdik. Hemen geldiler...