14 / 05 / 2024

İnsan Odaklı Deprem Dönüşüm Projesi

İnsan Odaklı Deprem Dönüşüm Projesi

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Deprem Dönüşümü” çerçevesinde mahallelerde ve sitelerde halkla buluşmaya devam ediyor. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, bu kez Soykar Sitesi sakinleri ile bir araya geldi...

Hülya Uğuz Yedievli'den Sürdürülebilir Yaşam Alanları, İnsan Odaklı Kentler kitabı!

Sürdürülebilir Yaşam Alanları Uzmanı ve Ekonomist Hülya Uğuz Yedievli’nin 2. kitabı olan Sürdürülebilir Yaşam Alanları, İnsan Odaklı Kentler çıktı...

İBB deprem odaklı 29 bin konutun yapımına başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, deprem riski altındaki İstanbul’da 1 senede, 17 ilçede toplam 29 bin 323 konutun üretimine başladı. 

Haydar Alî Yıldız: Deprem odaklı kentsel dönüşüm esasıyla hareket edeceğiz!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu'na dair tüm merak edilen konuları cevaplandırdı. Yıldız, "Deprem odaklı kentsel dönüşüm esasıyla hareket edeceğiz. Okmeydanı, Tarlabaşı, Dolapdere’de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor." dedi...

Deprem odaklı kentsel dönüşüm zorunluluk!

İstanbul’da yaşanan son depremin ardından, Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün'ün açıklama yaptı. Yenigün “Deprem odaklı kentsel dönüşüm zorunluluk” dedi...

Uluslararası Mimarlık Zirvesi 19 Ekim'de!

Uluslararası Mimarlık, Ekolojik ve İnsan Odaklı Yapılaşma Zirvesi Archisections 19 Ekim 2018 tarihinde yapılacak...

Eyüpsultan'da tapu ve imar sorunu tarihe karışıyor!

İnsan odaklı yatırımlarla birçok belediyeye örnek teşkil edecek ödüllü çalışmalara imza atan Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüpsultan'daki sorunlara tek tek neşter vuruyor.

Kentsel dönüşüm deprem odaklı olmalı!

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Naci Görü, Gazete Habertürk'ten Ümran Avcı ve Öznur Karslı'nın sorularını yanıtladı.

Yıldırım Yediselviler Aile Sağlığı Merkezi'ne kavuşuyor!

İnsan odaklı belediyecilik yönetimi anlayışıyla hizmetleri birbiri ardına hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, sağlık alanında önemli bir merkezi daha ilçeye kazandırıyor.

Bursa Yıldırım'a modern aile sağlığı merkezi!

İnsan odaklı belediyecilik anlayışı kapsamında önemli hizmetler üreten Yıldırım Belediyesi, sağlık alanında da Yıldırımlılar için örnek bir projeyi ilçeye kazandırıyor.

AVM'lerde dövizle kiralamaya düzenleme yapılabilir!

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Uluslararası İş Birliği Platformu (UİP) tarafından düzenlenen "Küresel Gelecek: İnsan Odaklı, Akıllı Ekonomi Temalı 7. Boğaziçi Zirvesi" başladı.Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında AVM'lerin kira sorununa da değindi..

Ali Özcan: Kentsel dönüşüm projeleri deprem odaklı olmaktan çıktı!

CHP İstanbul Milletvekili Özcan: "Depreme hazırlama diye ortaya atılan kentsel dönüşüm projeleri, deprem odaklı olmaktan çıkmış rantsal dönüşüm projelerine dönüşmüştür" dedi.

Yenimahalle Belediyesi'nden insan odaklı dönüşüm!

İnsan odaklı kentsel dönüşüm projeleri ile gecekondu sahiplerini yıllarca oturdukları mahallelerinde ev sahibi yapan Yenimahalle Belediyesi’nin projeleri sayesinde gecekonduların yerinde modern konutlar yükseliyor.

Finansbank'tan kentsel dönüşüm projelerine finansman destek!

İnsan odaklı yaklaşımı ile Türkiye'nin finansçısı olan Finansbank, Yap-Sat ve kentsel dönüşüm projelerinin finansmanında şirketlere önemli kolaylıklar getiriyor.

İnsan Odaklı Deprem Dönüşüm Projesi Haberi

İnsan Odaklı Deprem Dönüşüm Projesi



Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Deprem Dönüşümü” çerçevesinde mahallelerde ve sitelerde halkla buluşmaya devam ediyor. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, bu kez Soykar Sitesi sakinleri ile bir araya geldi. Deprem dönüşümünün, halkın önceliklerine göre gerçekleşmesine büyük önem veren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Soykar Sitesi sakinlerinin sorunlarını dinleyip kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Soykar Sitesi’nde gerçekleşen toplantıya Başkan yardımcıları, Meclis üyesi Osman Güdü, Belediye Başkan danışmanları, birim müdürleri, Soykar Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Özdemir ve site sakinleri katıldı.


“İnsan Odaklı Deprem Dönüşüm Projesi”ndeki yenileşme sürecinde vatandaşların haklarının korunmasını ön planda tutan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, site sakinlerine, deprem dönüşüm, yerinde dönüşüm ve kentsel dönüşüm hakkında geniş bilgiler verdi.

Kartal Belediye Başkanı Op....