12 / 05 / 2024

İnşateks Yapı Kimyasalları İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

İnşateks Yapı Kimyasalları İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

İnşateks Yapı Kimyasalları İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Erol tarafından kuruldu.

Mineral Beton Ve Yapı Kimyasalları Limited Şirketi kuruldu!

Mineral Beton Ve Yapı Kimyasalları Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Dengiz Özcan tarafından kuruldu.

Uniseal Yapı Kimyasalları İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Uniseal Yapı Kimyasalları İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Feyzi Şahin ve Özlem Şahin ortaklığında kuruldu.

Ays Tr Yapı Kimyasalları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ays Tr Yapı Kimyasalları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Topalbebek tarafından kuruldu.

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti bugün Tuzla'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Eren Kapusuz tarafından kuruldu.

Sbm İzolasyon Yapı Kimyasalları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sbm İzolasyon Yapı Kimyasalları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mert Bulut ve Serdar Bakan ortaklığında kuruldu.

Erguvan İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erguvan İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alkan Öztürk ve Serhat Çelikkaya ortaklığında kuruldu.

Ser İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ser İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özde Şenel tarafından kuruldu.

Özkaradeniz Yalıtım İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaradeniz Yalıtım İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Pala tarafından kuruldu.

Şimşek Grup Yapı Kimyasalları İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şimşek Grup Yapı Kimyasalları İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Muttalip Şimşek tarafından kuruldu.

Erbay Trafik Otopark Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Erbay Trafik Otopark Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları San.Tic.Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Kapusuz tarafından kuruldu.

Makro İç Tasarım Zemin Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makro İç Tasarım Zemin Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile İsa Tonka tarafından kuruldu.

Özyer Yapı Kimyasalları Ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyer Yapı Kimyasalları Ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Özyer tarafından kuruldu.

My Zemin Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Zemin Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

İnşateks Yapı Kimyasalları İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

İnşateks Yapı Kimyasalları İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

İnşateks Yapı Kimyasalları İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Erol tarafından kuruldu.

İnşateks Yapı Kimyasalları İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Her türlü enerji tasarrufu sağlayan kimyasal maddelerin toptan ve perakende alımını, satımını, ithalini, ihracını ve pazarlamasını yapmak, -İmalat sanayi içinde enerji bölümünde, gıda maddeleri muhafazasında, taşıt yan sanayi ve ambalaj sanayi için her türlü yalıtım, izolasyon maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımını, satımını, ithalini, ihracını ve pazarlamasını yapmak. -Tarım sanayinde her türlü tarım ürünlerinin sıcak, soğuk ve rutubetten etkilenmesini önleyen yalıtım ve izolasyon maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımını, satımını, ithalini, ihracını ve pazarlamasını yapmak. -İnşaat sektörü için her türlü izolasyon ve yalıtım maddelerinin üretimi, toptan ve perakende...