03 / 05 / 2024

İnsay yapı konut satışı

İnsay yapı konut satışı

İnsay Yapı tarafından inşa edilen 'Ondörtüç Pendik' projesinde faiz oranları yüzde 1'in altına düştü. Projede, 281 bin TL ve 180 ay vadelendirme seçenekleriyle ev sahibi sunuluyor...

Yüksek konut fiyatları Türkleri yurt dışına kaçırıyor! Avrupa ülkelerinin uzun kredi vadesi cezbediyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu ve yabancı yatırımcıların kaybedildiğine, yerlilerin de yurt dışına kaçtığına dikkat çekti. İşte o açıklama...

Konut üreticilerinin gözü yeni kampanyada!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada  inşaat maliyetlerindeki artışa dikkat çekti ve konut üreticilerinin gözünün kulağının yeni kampanyada olduğunu söyledi.

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Kredi faizleri yükseldi, ev satışları düştü! Yeni konut projeleri başlayamadı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, konut kredi faizlerinin yüksekliği sebebiyle sektörde gayrimenkul satışlarının ciddi oranda düştüğünü ve yeni projelerin yapılmadığını belirtti.

Müteahhitler yeni yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesinin şart olduğunu belirterek, “Yükselen kiralar nedeniyle ev sahibi olmak isteyen vatandaş ucuz krediye ulaşamıyor. Yüksek kredi faizlerine çare bulunursa bu problem de çözülür” dedi.

Ondörtüç Pendik’ten satışlar tam gaz! Yüzde 0,99 faiz ve 10 yıl vade fırsatı! İşte Ondörtüç Pendik konut fiyat listesi

İnsay Yapı imzalı Ondörtüç Pendik’te Yüzde 0,99 faiz ve 10 yıl vade fırsatıyla konut sahibi olabilirsiniz. Ondörtüç Pendik'te 252 konut ve 15 ticari birim yer alıyor.

Konut satışlarındaki gurbetçi ilgisi, yakın zamanda rakamlara yansıyacak! 

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yaptığı açıklamada, yabancılara yapılan konut satışlarının artış trendinde olduğuna değinerek, gurbetçi ilgisinin rakamlara yansıyacağını söyledi. İşte o açıklamalar...

İhsan Çulhalık: Konut arzı arttıkça, bekleyen talep de satışa dönecek!

Sektörle ilgili önemli açıklamalar yapan İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, “Konut arzı arttıkça, bekleyen talep de satışa dönmeye başlayacak” dedi.

Net Yapı Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Net Yapı Konut Anonim Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kütükde ve Eyyüp Kütükde tarafından kuruldu.

Metal Yapı Konut A.Ş.'nin 170 mülkü icradan satılıyor!

İnşaat sektörünün önemli isimlerinden Metal Yapı Konut A.Ş.'nin bünyesinde yer alan gayrimenkuller için satış kararı çıktı. 

Metal Yapı Konut'un acı günü! Ömer Saçaklıoğlu hayatını kaybetti!

Metal Yapı Konut'un kurucusu ve Doğa Koleji’nin eski sahibi olan ve kurumun girdiği ekonomik krizi sonrasında çok tartışılan iş insanı Ömer Saçaklıoğlu yaşamını yitirdi.

Manisa'daki depremde 305 ağır hasarlı konut tespit edildi! 

Manisa Valiliği, 22 Ocak'tan bu yana meydana gelen depremler sonrası yapılan hasar tespit incelemelerinde toplam 305 ağır hasarlı, 802 az hasarlı yapı-konut tespit edildiği bilgisini verdi...

Limatek Yapı Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Limatek Yapı Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Erzengin tarafından kuruldu.

İnsay yapı konut satışı Haberi

İnsay yapı konut satışı

İnsay Yapı, İstanbul’un en çok değer kazanan bölgelerinden biri olan Pendik’te inşa ettiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesinde faiz oranlarını yüzde 1’in altına düşüren “Daireni Gör Yaşamaya Başla Kampanyası”nı sürdürüyor. Kampanya ile yatırımcılara kazançlı ve katma değeri yüksek bir yatırım avantajı sunan şirket, hemen tapu ve hemen teslim avantajıyla da konut alıcılarının yatırımlarını güvencede tutuyor.

‘Ondörtüç Pendik’ projesinin hem yatırım hem de yerleşim için konut alıcıları tarafından ciddi bir taleple karşı karşıya olduğunu belirten İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, kampanyanın devamı hakkında şunları söyledi:

“Ödüllü mimar Turgut Toydemir imzasını taşıyan projemize gelen talepleri en iyi şekilde yönetebilmek adına hayata geçirdiğimiz kampanyamızda, 2020’nin ilk günlerinde yatırımcılarımızı bütçelerini sarsmadan ev sahibi yapmaya odaklandık. Örnek dairelerimizi inceleyen yatırımcılarımız, yüzde 0.79 faiz oranı ve 180...