08 / 05 / 2024

İntam yeni görüntüsü

İntam yeni görüntüsü

İntam'da dönüşüm için kollar sıvandı.Senelerdir çözüm bulunamayan İntam'da Büyükşehir Belediyesi hak sahipleriyle anlaşma sağlayarak projeyi oluşturdu, idari şartname ve sözleşme hazırlanarak yatırımcı ihalesine çıkıldı.

İşte İstanbul Boğaziçi'nin 1980'deki görüntüsü: 'Keşke böyle kalsaydı' diyen de oldu, 'Kokuyordu' diyen de!

İstanbul Boğaziçi'nin 1980 yılına ait bir görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. 62,6 bin takipçili Tarih Enstitüsü hesabından yapılan paylaşıma yorum yağdı. İşte o yorumlar...

Hyundai'nin yeni makyajlı Elantra modeli ortaya çıktı! İşte ilk görüntüleri...

Hyundai Elantra'nın yeni makyajlı görüntüsü ortaya çıktı. İşte Güney Kore'de sessiz sedasız bir şekilde tanıtılan yeni 2023 Elantra'dan ilk görüntüler...

Peugeot 508 makyajlandı! İşte yeni görüntüsü...

Peugeot 508 makyajlandı. Fransız otomobil üreticisi başarılı modeli 508'i makyaj ile yepyeni bir görünüme kavuşturdu. İşte yeni ve asi Peugeot 508...

iPhone 15 modeli sızdırıldı! İşte yeni iPhone 15’ten ilk görüntü..

Apple şirketi yeni iPhone 15 hakkında henüz herhangi bir bilgi paylaşmasa da görüntüsü sızdırılan modelin yeni iPhone 15 olacağı söyleniyor. Apple ise şimdilik sessiz..

Faruk Fatih Özer'in son görüntüsü ortaya çıktı! 

400 bin kişinin mağduriyetine neden olan kripto para borsası Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'in son görüntüsü ortaya çıktı. 

Süleyman Şah Türbesinin eski yeri ilk kez görüntülendi!

Süleyman Şah Türbesi taşındıktan sonra görüntüsü sosyal medyada paylaşıldı.Türbeye gidişi sağlayan köprü ayaklarında iş makineleri çalışmalarını sürdürdükleri görüldü.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü uzaydan görüntülendi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün yapım aşaması TÜBİTAK'ın RASAT uydusu tarafından adım adım görüntülendi. İşte Asya ve Avrupa kıtasını 3.kez birleştiren o köprünün uzaydan görüntüsü...

Cruise'lar Tarihi Yarımada'nın görüntüsünü bozacak mı?

Fatih Belediye Başkanı Demir: "İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Cruise'lar için yaptığı çalışmayı biliyorum. Tarihi Yarımada'nın görüntüsünü bozmayacak şekilde daha iyi bir yer konusunda Büyükşehir Belediyemizin ciddi gayretleri var" dedi.

Tamer Özyurt: Türkiye şantiye görüntüsüne kavuşacak!

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt "Önümüzdeki dört yılda Türkiye, gayrimenkul yatırımları açısından adeta bir şantiye görüntüsüne kavuşacak" dedi.

Antalya'daki ters ev görüntüsüyle dikkat çekiyor!

Antalya'da bir grup girişimci tarafından yaptırılan ev, dış görüntüsünden içerisindeki eşyalara kadar her şeyiyle alışılmışın dışında "ters" duruyor. Rusya'dan getirtilerek yaptırılan "ters ev", iç ve dış görüntüsüyle dikkati çekiyor.

Van Halime Hatun Kümbeti eski görüntüsüne kavuşacak!

Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, Halime Hatun Kümbeti 'nin eski görüntüsüne kavuşmasını sağlamak için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Kapadokya karlı görüntüsüyle turistleri cezbediyor!

Kapadokya karlı görüntüsüyle turistleri cezbediyor Karlar altındaki peribacalannı görmek için Kapadokya'ya gelen turistler bol bol fotoğraf çekip gönüllerince eğleniyor.

Nihat Zeybekci: İzmir bu gecekondu görüntüsünü hak etmiyor!

Ekonomi Bakanı Zeybekci: "İzmir bu gecekondu görüntüsünü, altyapısızlığı, vizyonsuzluğu ve plansızlığı hak etmiyor. İzmir’in bir süslü gelin kız gibi güzellikleri olmasına rağmen maalesef bunu ortaya çıkaramıyor" dedi

İntam yeni görüntüsü Haberi

İntam yeni görüntüsü


Çekirge'de 2006 yılında yaşanan heyelanın ardından göçen İntam'da dönüşüm için kollar sıvandı. Büyükşehir Belediyesi tarafından ağır hasarlı olduğu için boş duran ve geçtiğimiz yıl yıkılan İntam 99 bloku ile birlikte boş kalan alanda kentsel dönüşüm yapılacak. Büyükşehir tarafından bu kapsamda ihaleye çıkıldı. 



70.1 MİLYON LİRA BEDEL 

2 Aralık'ta yapılacak ihaleye göre Büyükşehir, arsa satış karşılığı gelir paylaşımı esasına dayalı proje için 70.1 milyon lira tutarında genel bedel oluşturdu. Proje, toplam 91 konut, 62 ofis, 10 mağaza, otopark ve tesisat odaları için de 3 bodrum katından oluşuyor. Tek blok olarak tasarlanan yapıda ilk 2 katın mağaza, 9 kattan 12 kata doğru da kademeli olarak konut ve büro yapılması düşünülüyor. Yerel yönetim yatırımcı gelirinden yüzde 3.2 pay alacak. 



İhale şartları

İhaleye katılacak yatırımcılardan en az...