02 / 05 / 2024

İntema hisse

İntema hisse

İntema İnşaat tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre İntema İnşaat 18 Eylül 2013 tarih 11379 sayılı yazıya istinaden sermaye hareketlerine ilişkin özel durumun olmadığını açıkladı...

Akfen GYO hisse alımı bilgilendirmesini yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO hisse alımı bilgilendirmesini yayınladı.

Temapol Polimer İnşaat'tan hisse senedi açıklaması!

Temapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi basında hisse senetlerine ilişkin çıkan haberler için KAP'ta açıklama yayınladı.

Akfen Holding'den hisse satış açıklaması!

Akfen Holding bazı basın ve yayın kuruluşlarında yer alan TAV Havalimanları, Mersin Uluslararası Limanı ve Akfen Yenilenebilir Enerji'de hisse satışı hakkında yer alan haberler için açıklamalarda bulundu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul ve Enka İnşaat'tan hisse geri alımı!

BIST'te işlem gören bazı şirketler hisse geri alım kararı açıklamaya devam ediyor. Şirketlerden yapılan açıklamaya göre GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat 611 bin 817,9 lira, Enka İnşaat 113 bin 230,8 lira tutarında hisse geri alımı gerçekleştirdi.

Akfen Holding'ten hisse satışı açıklaması!

Akfen Holding'den basında çıkan haberlerde bahsi geçen iştiraki olan TAV Havalimanları, Mersin Uluslararası Limanı ve Akfen Yenilenebilir Enerji'de bir hisse satış planının söz konusu olmadığını açıkladı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 751 bin TL tutarında hisse geri alımı yaptı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından 27 Temmuz 2016'da Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada 751 bin 818 TL tutarında hisse geri alımı gerçekleştirdiğini belirtti.

Enka İnşaat 1 milyon TL tutarında hisse geri alımı gerçekleştirdi!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş bugün KAP'ta yaptığı açıklamada 1 milyon 95 bin 500 lira tutarında hisse geri alımı gerçekleştirdiğini belirtti.

Reysaş GYO hisse geri alımı yapacak mı?

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yönetim kurulu kararına bağlı olmak kaydıyla hisse geri alımı yapmayı değerlendiriyor.

Bir ortaktan ötekine hisse satışı nasıl yapılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Bir ortaktan ötekine hisse satışı yapmanın yolu nedir?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber....

Tapusuz hisse devri nasıl yapılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Tapusuz hisse devri nasıl olur?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber..

Sinpaş'tan hisse takası!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda paylarıyla ile ilgili olarak hisse devir işlemlerini duyurdu.

Sinpaş GYO'dan hisse takası!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda paylarıyla ile ilgili olarak hisse devir işlemlerini duyurdu.

Tapuda hisse devri masrafları 2016!

Hisseli tapuların devri için, tüm hissedarların onay vermiş olması gerekiyor. Hisse devri için ise yine diğer hissedarların önalım hakkını kullanıp kullanmayacakları soruluyor. Peki, hisse devri masrafları 2016 ne kadar tutar?

İntema hisse Haberi

İntema hisse

İntema İnşaat tarafından yapılan açıklama şöyle;


İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Başkanlığı'ndan kuruluşumuza gelen 18 Eylül 2013 tarih 11379 sayılı yazıya istinaden aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür.


Kuruluşumuzun hisse senetleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak kuruluşumuzca kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durum açıklamamız bulunmamaktadır.


Bilgilerinize...