04 / 05 / 2024

intema mutfak web sitesi

intema mutfak web sitesi

İntema Mutfak, yeni nesil cep telefonları ve tablet kullanan müşterileri için web sitesini teknolojiye uygun bir şekilde dizayn ederek yeniledi

İntema Mutfak ile bahar mutfaklarınızda!

İntema Mutfak, 1 Nisan’da başlayacak Bahar Kampanyası ile mutfağını yenilemek isteyenlere yüzde 40’a varan indirim kampanyası sunuyor. Kampanya kapsamında ankastre seti tercih edenler ise ek olarak yüzde 25 indirimden faydalanabiliyor.

İntema Mutfak, baharda cazip indirimler sunuyor!

İdeal mutfak yaşamını uzmanlıkla tasarlayan İntema Mutfak, 1 Nisan’da başlatacağı ve 30 Haziran’a kadar devam edecek Bahar Kampanyası ile mutfağını ve ankastre setini yenilemek isteyenlere cazip indirimler sunuyor.

2015 mutfak dolapları modelleri!

Bu yılın mutfaklar için en önemli eşyası dokunmatik cam pişiriciler. İndüksiyon ocağı da denen bu keşif son yıllarda mutfaklara girmeye başladı. İşte 2015 mutfak dolapları modelleri...

TOKİ web tabanlı yazılım yenileme hizmet alımı işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca web tabanlı uygulama yazılımları yenileme, bakım, destek ve güncelleme hizmeti alımı işi hizmet alımı ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleşecek.

Bodrum Mutfak Mobilya sektöründeki yerini güçlendirdi!

Satış öncesi ve sonrası hizmetlerde de iddialı olan Bodrum Mutfak Mobilya markası, yıllardır sürdürdüğü ve her geçen gün geliştirdiği gerçek butik hizmet anlayışıyla sektöründeki yerini daha da güçlendirdi.

Evvel İstanbul projesinin www.evvelistanbul.com web sitesi açıldı!

Evvel İstanbul projesinin www.evvelistanbul.com web sitesi açıldı. Dairelerin 209 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede daire alanları 62 - 223 metrekare arasında değişiyor.

Döner Mutfak Folkart Towers'ta hizmete açıldı!

FOLKART'ta İZMİRLİ iş adamları Ahmet ve Oğuzhan Demir ile Yüksel Özkavcı, Folkart Towers'ın altında 'Döner Mutfak' ile sektöre iddialı giriş yaptı. Mekanın açılışına şarkıcı Gökhan Tepe de katıldı...

Park Mavera web sitesi www.parkmevara.com açıldı!

Park Mavera web sitesi www.parkmevara.com açıldı. 2016 yılında teslim edilecek olan projede metrekare birim fiyatı 2 bin 600 TL'den başlıyor. Projede 672 daire bulunuyor.

De’Longhi Braun ürünleriyle Murat Bozok’s Kitchen Mutfak Atölyesi'nde!

Elektrikli ev aletleri sektöründe lider grup De’Longhi Bosphorus, yeni bir sponsorluk çalışmasına imza attı. De’Longhi Grup, son olarak bünyesine kattığı Braun markasının ürünleriyle Murat Bozok’s Kitchen Mutfak Atölyesi’ne sponsor oldu...

Bade İşçil ve Malkoç Sualp 1200 TL'lik mutfak alışverişi yaptı!

Oyuncu Bade İşçil eşi Malkoç Sualp ile Kuruçeşme’deki bir markette alışveriş yaparken görüntülendi. Vatan'ın haberine göre; torbalar dolusu mutfak alışverişi yapan çift, 1200 TL ödedi...

Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünleri web sitesi yenilendi!

Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünleri web sitesi yenilendi. Bosch Termoteknik’in verimli iklimlendirme sistemleri çözümlerinde öncü markası LG ürünleri için hizmet veren web sitesi, tasarımı ve içeriğiyle tamamen yepyeni bir görünüme kavuştu.

İntema Mutfak sonbahar kampanyası devam ediyor!

Eczacıbaşı Grubu bünyesindeki İntema Mutfak, son yılların yeni sosyalleşme alanları olarak gösterilen mutfaklarda, country, klasik, retro gibi farklı tarzlarda modeller sonbahar kampanyalarının devam ettiğini duyurdu...

Bosch Isı Sistemleri’nin yenilenen web sitesi yayında!

Enerji verimli ısıtma sistemleri ve de sıcak su çözümlerinde Avrupa’nın önde gelen Termoteknoloji markası olan Bosch Isı Sistemleri, içeriği yenilenen web sitesi ile ziyaretçilerini ağırlıyor.

intema mutfak web sitesi Haberi

intema mutfak web sitesi



Türkiye genelinde 50 satış noktası bulunan İntema Mutfak, her türlü yaşam şekline ve kullanıma uygun, farklı mutfak çözümleri yaratıyor.


İntema Mutfak’ın web sitesi modern bir tasarımla ve yeni teknolojik gelişmelere uyum sağlayacak şekilde yenilendi.


Sitenin yenilenen haliyle ziyaretçilerine daha kullanıcı dostu arayüzler sunarken, istenilen bilgiye erişimi de kolaylaştırıyor. Özellikle tabletler ve yeni nesil cep telefonları için rahat bir kullanım vaat eden web sitesinde interaktif anketler de yer alıyor. 


İntema Mutfak’ın yenilikçi, modern, dinamik yapısını ve ürün çeşitliliğini yansıtacak şekilde tasarlanan web sitesinde modeller, fonksiyonel çözümler, tamamlayıcı ürünler, satış noktaları gibi bilgilerin yanı sıra mutfak dünyası ile ilgili faydalı bilgiler yer alıyor.