04 / 05 / 2024

İntemak 15 açıldı

İntemak 15 açıldı

KOTO öncülüğünde organize edilen Doğu Marmara Makine Yapı Teknolojileri ve Ürünleri İnşaat Makine ve Ekipmanları İş Makineleri İhtisas Fuarı (İNTEMAK'15) 117 kurum ve firmanın katılımıyla açıldı.

İzmir Narlıdere Metrosu’nun son istasyonu da açıldı! 

Toplamda 287 milyon Euro’luk yatırımla Fahrettin Altay ile Narlıdere’yi bağlayan Narlıdere Metrosu'nun merakla beklenen son istasyonu da hizmete açıldı. Söz konusu metro hattı 15 Nisan tarihine kadar ücretsiz olacak.

İstanbul'da 15 yılda 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanı imara açıldı! 

İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Tarık Balyalı,  2004-2019 yılları arasında İstanbul’da 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanının imara açıldığının altını çizerek, depremi işaret etti. Balyalı, İBB binalarının da riskli olduğunu söyledi. 

3600 ek gösterge buz kestirdi! Maaş ve ikramiyeleri görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bu rakamlara bakın!

3600 ek gösterge düzenlemesi 15 Ocak 2023 tarihinde yürürlüğe girmişti. 3600 ek gösterge buz kestirdi! Maaş ve ikramiyeleri görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bu rakamlara bakın!

TMO son dakika! Ayçiçek yağı, pirinç ve nohutta çılgın fiyatlar! İşte 15 Ağustos 2022 fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) perakende ürünlerinin güncel fiyatları paylaşıldı. Peki, Toprak Mahsulleri Ofisi'nde temel gıda ürünlerinin 15 Ağustos fiyatı ne kadar? İşte TMO 15 Ağustos 2022 güncel fiyat listesi.

95 bin TL’ye ev sahibi olmak mümkün! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? 15 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Kendi evine sahip olma hayali kuran vatandaşlar, prefabrik konut fiyatlarını merak ediyor. Betonarme evler düşünüldüğünde prefabrik evler oldukça bütçe dostu. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 15 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi açıldı!

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi bugün Ataşehir'de 15 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Büyükhanlı tarafından açıldı.

Selectron Elektrokimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Selectron Elektrokimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi 15 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Tolga Pınarbaşı tarafından açıldı.

Drymay Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler Şubesi açıldı!

Drymay Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler Şubesi 15 milyon TL bedelle Murat    Tecer tarafından açıldı.

S.D.S Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi Emlakçılık Şubesi açıldı!

S.D.S Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi Emlakçılık Şubesi bugün Kadıkyö'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Argıç tarafından açıldı.

Halk Ege Et'in 15. şubesi Nazilli'de açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi halkın sağlı ve uygun fiyatlı ürünleri satın alması için hayata geçirdiği Halk Ege Et'in 15. şubesi Nazilli'de açıldı. 

Defne Jet Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi 15 Temmuz Demokrasi Otogarı Şubesi açıldı!

Defne Jet Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi 15 Temmuz Demokrasi Otogarı Şubesi Bayrampaşa'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Küçükdüveyki tarafından açıldı.

Bahçeşehir Koleji Muş 1071 kampüsü hizmete açıldı!

Bahçeşehir Koleji tarafından 15 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen Muş 1071 kampüsü açıldı.

Nerpa Turizm Seyahat Acentası ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nerpa Turizm Seyahat Acentası ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 15 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

İntemak 15 açıldı Haberi

İntemak 15 açıldı

Kocaeli Ticarct Odası (KOTO) tarafından düzenlenen Emlak Konut GYO'nun ana sponsoru olduğu İNTEMAK 15, İzmit'teki İnterteks Fuar Alanı'nda gerçekleştiriliyor. Kocaeli Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Gebze Ticaret Odası, Körfez Ticaret Odası. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası'mn destekleri. KOSGEB ile Doğu ıMarmara Kalkınma Ajansı'nm da katkı sunduğu fuarda, 117 kurum ve firmanın standları yemliyor. 


KATILIM YOĞUNDU 

Fuarın açılışına Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AKP milletvekili İlyas Şeker, CHP milletvekili Talisin Tarhan, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Çakır, İzmit Belediye Başkanı Nevzat DoğanKOTO Başkanı Murat Özdağ ve sanayiciler ile davetliler katıldı.  Açılışta konuşan Kocaeli Valisi Hasan basri Güzeloğlu, sanayide çarklar dönmedikçe sürdürülebilir kalkınmanın...