15 / 05 / 2024

İnterface Human Nature serisi iyi mi

İnterface Human Nature serisi iyi mi

Global karo halı üreticisi olan Interface, uzun senelerdir Interface ile birlikte çalışmış ve sürdürülebilir tasarım uygulamalarında dünya lideri olan David Oakey tarafından tasarlanmış en son koleksiyonu Human Nature™’ı piyasaya sürdü.

Port Nature Otel oda sayısını artırıyor! Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak! 

Antalya İli, Serik İlçesi, Boğazkent Mahallesi, 273 ada, bir parsel üzerinde Aras İnşaat tarafından yapılan Port Nature Otel’de kapasite artışına gidiliyor. Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak.

Nature Resort konutlarında 40 peşin ödemelerde sıfır faiz 18 ay esnek vade imkanı!

Oktay İnşaat tarafından Mersin'de inşa edilen MB Nature Resort konut projesinde teslimler devam ediyor. Projede yüzde 40 peşin ödemelerde sıfır faiz 18 ay esnek ödeme fırsatı sağlanacak. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Arab İnterface Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arab İnterface Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da Mehmet Yıldı tarafından kuruldu.

Jir La Nature Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Jir La Nature Yapı Denetim Limited Şirketi Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Songül Taş Hakverdi tarafından kuruldu.

Heka Human Sağlık Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Heka Human Sağlık Ve Teknoloji Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Heka Scıence Arge Sanayi ticaret Limited Şirketi ve Adel Teknoloji ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Nature Harvest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nature Harvest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL’ye Mohamad Ayouch tarafından kuruldu.

Nature Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Nature Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adnan Aslan tarafından kuruldu.

Bella Maison doğayı bir meditasyon aracı olarak kullanıyor!

Bella Maison, sonbahar-kış koleksiyonunun Deep Nature adını taşıyan temasıyla yatak odalarının her köşesinde ilham kaynağı olmaya hazırlanıyor...

Gaziantep Humanızlı'da 180 yapı yıkılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Et Balık Kurumu'nun yer aldığı Humanızlı Bölgesi'ndeki 180 yapı yıkılıyor. Deri ve bağırsak satıcıları ile tabak esnafının bulunduğu bölgede konut projeleri yükselecek.

VitrA Provence romantik mekanlar yaratıyor!

VitrA’nın, mimar ve iç mimarların hayal ettiklerini tasarlamasına katkıda bulunmak için geliştirdiği VitrA PRO Nature karo koleksiyonunda yer alan Provence serisi, romantik mekanlar yaratıyor.

Türkiye'nin konut politikası açıklandı!

17-20 Ekim 2016 tarihleri arası Ekvator’un başkenti Kito’da gerçekleştirilen Birleşmiş Milletler İnsan Yerleşimleri Konferansı (Centre For Human Settlements) Habitat III zirvesi tamamlandı.

Interface yeni koleksiyonunu satışa sundu!

Dünyada karo halının yaratıcısı ve pazar lideri Interface, dünyanın dört bir tarafındaki tekstil unsurlarından ilham alan yeni Skinny Planks koleksiyonu World Woven™’nı satışa sundu.

Interface, ahşap görünümlü karo halısını tanıttı!

Önde gelen iplik üreticisi Aquafil ortaklığıyla geliştirilen, canlı ve kontrast renklerin kombinasyonunu sağlayan bu yeni teknoloji, Interface Microtuft iplik yapısı ile birleştirildi.

İnterface Human Nature serisi iyi mi Haberi

İnterface Human Nature serisi iyi mi

Dünya genelinde satışa sunulan koleksiyonun temeli ışıkla, renkle, dokuyla ve detaylarla hisleri uyaran alanlar tasarlamanın insanın yaratıcı ruhunu ateşleyeceği düşüncesine dayanıyor. Bu koleksiyon, markanın güzel düşünceler uyandıran zarif alanların küratorluğunu yapmasına temel hazırlıyor.


Human Nature, insanın özünde doğayla olan bağlantısından yola çıkarak, orman zeminleri, çimenli alanlar ve çakıllarla döşenmiş bahçe yolları gibi en temel yüzey kaplamalarında bulunan görsel ve dokunsal  yapılardan ilhamını alıyor.  


Interface’in kreatif direktör yöneticisi Chip DeGrace, “Doğal dünyayı daha çok tanıdıkça tasarıma olan yaklaşımımızda değişiklikler yapmak için daha çok ilham alıyoruz” diyor ve ekliyor, “Bu koleksiyon hem akla hem de güzelliğe hitap ediyor ve Tabiat Ana’nın Interface’in yarattıklarından, mimarların ve dekoratörlerin yaratabildiklerinden ve bu kreasyonların işyerlerinde nasıl güzel düşünceler uyandırabileceğinden hem etkileneceğini hem de bunlarla...