03 / 05 / 2024

International Hotel Awards

International Hotel Awards

Bloomberg Televizyonu ile ortaklaşa gerçekleştirilen Uluslararası Otel Ödülleri (International Hotel Awards - IHA) Avrupa kategorisinin 2011 yılı sonuçları, Londra Savoy Otel’de gerçekleştirilen davette açıklandı

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap International Design Awards'tan bronz ödül! 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları, 14. International Design Awards - IDA 2020 kapsamında mimari kategori Sosyal Konut dalında ödül aldı.

Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün sahibi oldu!

Teknolojik gelişmeleri projelerine taşıyan Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün (International Safety Awards) yeni sahibi oldu.

Taşkent Uluslararası Havalimanı’na ‘Gümüş Madalya’ ödülü!

GMW Mimarlık tarafından tasarlanan Taşkent Uluslararası Havalimanı Amerika menşeli mimarlık ödülü International Design Awards 2019’da ‘’Mimari Tasarım’’ kategorisinde “Gümüş Madalya” ödülünü kazandı.

Richmond Nua, 2019 World Luxury Hotel Awards ödülünün sahibi oldu!

Finlandiya'da düzenlenen 2019 World Luxury Hotel Awards ödüllerinde, Richmond Nua Wellness-Spa, Luxury Spa Hotel ünvanının sahibi oldu...

Boytorun Architects’e Mercedes Benz Vadi İstanbul projesiyle birincilik!

Boytorun Architects tarafından tasarlanan Mercedes Benz Vadi İstanbul projesi, The Architecture Community tarafından organize edilen International Architecture Awards’ta “ticari” kategoride birincilik ödülüne layık görüldü...

International Architecture Awards'tan Mercedes Benz Vadi İstanbul projesine birincilik ödülü!

Boytorun Architects tarafından tasarlanan “Mercedes Benz Vadi İstanbul” projesi, The Architecture Community tarafından düzenlenen International Architecture Awards’ta “ticari” kategoride birincilik ödülünü kazandı.

Elips Tasarım Mimarlık'a International Architecture Awards'tan Dört Ödül!

The Architecture Community tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen International Architecture Awards'tan Elips Tasarım Mimarlık'a dört ödül verildi. 

Tema İstanbul'a Avrupa'dan 'En İyi Konut' ödülü!

Tema İstanbul, 6 ödülle döndüğü European Property Awards’ın ardından ana organizasyon olan International Property Awards’da da ödüle layık görüldü...

LUX* Bodrum Resort&Residences'a Avrupa’dan ödül!

World Luxury Hotel Awards 2018 yarışmasının kazananları açıklandı. Yarışmada, ‘Luxury Villa Resort’ kategorisinde Avrupa’nın birincisi LUX* Bodrum Resort& Residences seçildi.

LUX Bodrum Resort & Residences Avrupa’nın birincisi oldu!

Dünyanın en prestijli global organizasyonlarından biri olan World Luxury Hotel Awards 2018 yarışmasının kazananları Bali’de gerçekleşen özel bir organizasyonla açıklandı. LUX Bodrum Resort & Residences Avrupa’nın birincisi oldu.

Türkiye Finans'a Türkiye’nin En İyi Ofis İç Mimarisi ödülü!

Türkiye Finans Katılım Bankası, Londra’da bu yıl 27’incisi gerçekleştirilen International Property Awards 2018’in (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) Avrupa ayağı olan European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) gecesinde ödül aldı.

3. İstanbul Başakşehir’e 3 ödül birden!

İstanbul’un değerlenen bölgelerinden Başakşehir’in en büyük karma projesi 3. İstanbul Başakşehir, International Property Awards 2018’den 3 ödülle döndü.

International Hotel Awards Haberi

International Hotel Awards

 

Pera Palace Hotel; ‘En İyi Otel’ ve ‘En İyi Otel Mimarisi’ dallarında ‘Highly Commended’ - ‘Övgüye Değer’ ödüllerine layık görülerek Türkiye’den en yüksek puanı alan otel oldu.   18 yıldır devam eden ve sadece kazanan markaların kullanabildiği logosu ile sektörde ‘mükemmellik’ sembolü olarak algılanan, Uluslararası Emlak Ödülleri’nin otelcilik sektörünün son yıllardaki gelişmesiyle birlikte yeni bir dal olarak açtığı IHA’dan kazanılan ödüllerin jürisi Google, Skibo Castle, Royal Bank of Scotland gibi önemli firmaların yöneticilerinden oluşmakta.   1 Eylül 2010 tarihinde restorasyon sonrası yeniden açılışından bu yana, ‘Cathic Ödülleri 2011 – Türkiye’nin En İyi Yeni Oteli’, Ekonomist Dergisi’nin düzenlediği ‘Türkiye Turizm Araştırmaları 2011- Türkiye’nin En İyi Butik Otel Yatırımı’ gibi ulusal ve uluslararası birçok ödülü alan Pera Palace Hotel’in Genel Müdürü Pınar Kartal Timer, iki dalda kazanılan IHA ödüllerini Demsa Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz...