05 / 05 / 2024

International Property Awards-European 2015

International Property Awards-European 2015

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı`nın Bursa Modern projesi, dünyanın sayılı gayrimenkul yarışmalarından birinde ' Avrupa` nın En Çok Tavsiye Edilen Konut Projesi ` ödülünü kazandı...

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

Imak Ofset Yönetim Ofisi'ne European Property Awards'tan ödül!

İç mekan tasarımı ve uygulaması EDDA Architecture tarafından gerçekleştirilen Imak Ofset Yönetim Ofisi, European Property Awards 2020’de "Best Office Interior Turkey" ödülüne layık görüldü.

B House projesine A European Property Awards ödülü!

Elips Tasarım Mimarlık'ın tasarladığı “B_House”, uluslararası arenada mimari ve iç mimari projeler tarafından yarışılan European Property Awards 2019’da “Architecture Single Residence” kategorisinde ödülün sahibi oldu

Elips Tasarım Mimarlık imzalı B_Hhouse'a, European Property Awards ödülü!

Elips Tasarım Mimarlık tarafından tasarlanan “B_House”, uluslararası arenada mimari ve iç mimari projelerin yarıştığı European Property Awards 2019’da “Architecture Single Residence” (Tekil Konut Mimarisi) kategorisinde ödül kazandı…

iki design group, Asia Pacific Property Awards’ta 4 ödül kazandı!

İki Design Group, Asia Pacific Property Awards’tan 4 ödül kazandı. Özbekistan projeleriyle başarı sağlayan şirket, ödül sayısını 70’e çıkardı.

Tema İstanbul'a Avrupa'dan 'En İyi Konut' ödülü!

Tema İstanbul, 6 ödülle döndüğü European Property Awards’ın ardından ana organizasyon olan International Property Awards’da da ödüle layık görüldü...

Türkiye Finans'a Türkiye’nin En İyi Ofis İç Mimarisi ödülü!

Türkiye Finans Katılım Bankası, Londra’da bu yıl 27’incisi gerçekleştirilen International Property Awards 2018’in (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) Avrupa ayağı olan European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) gecesinde ödül aldı.

3. İstanbul Başakşehir’e 3 ödül birden!

İstanbul’un değerlenen bölgelerinden Başakşehir’in en büyük karma projesi 3. İstanbul Başakşehir, International Property Awards 2018’den 3 ödülle döndü.

Türk gayrimenkulcüler European Property Awards’tan ödülle döndü!

Dünya çapındaki gayrimenkul şirketlerinin tanıtılması için düzenlenen International Property Awards 2018’in 27'ncisi gerçekleşti. Türk gayrimenkulcüler, European Property Awards’tan ödülle döndü.

İstanbul Tower 205’e European Property Awards’dan 2 ödül!

Levent Büyükdere Caddesi'nde inşa edilen İstanbul Tower 205 projesi “European Property Awards 2018-2019”dan “En İyi Ticari Yüksek Bina” ile “En İyi Ofis Geliştirme” ödüllerini aldı. 

Yağmur Proje'ye Avrupa'dan birincilik ödülü!

Yağmur Proje, European Property Awards ‘Leisure Interior For Turkey’ kategorisinde birincilik ödülünü kazandı.

İki Design Group'un Bayramoğlu projesine ödül!

İki Design Group'un Bayramoğlu karma kullanım projesi, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nin (International Property Awards) büyük finalinde "Dünyanın En İyi Kamusal Mimari Tasarımı" ödülünü almaya hak kazandı. 

Bayramoğlu projesine mimari tasarım ödülü!

İki Design Group imzasını taşıyan Bayramoğlu projesi karma kullanım projesi, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nin (International Property Awards) büyük finalinde "Dünyanın En İyi Kamusal Mimari Tasarımı" ödülünün sahibi oldu.

International Property Awards-European 2015 Haberi

International Property Awards-European 2015

Konuyla ilgi dün Bursa Modern Çarşı Seminer Salonu`nda toplantı düzenlendi. Londra`da geçtiğimiz günlerde yapılan ‘2014-2015 International Property Awards-European` yarışmasında, Sinpaş GYO`nun Bursa Modern ile `Residential Development for Turkey` dalında `Avrupa`nın En Çok Tavsiye Edilen Konut Projesi` ödülünü Bursa`ya getirdiği vurgulandı. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacamer konuşmasında, Bursa Modern projesinin yaklaşık 900 konut satışıyla, sektörde Bursa`daki örnek projelerinden biri olduğunu söyledi.

BURSA HAK EDİYOR

Ödülün Bursa`ya layık olduğunu dile getiren Gacamer, “Ödülle emeğimiz taçlanmış oldu. Umuyorum bundan sonra da Bursa`mıza Bursa Modern gibi projeler ve ödüller gelir. Bursa`nın hak ettiği modern yaşam çizgisine katkıda bulunur” dedi. Gacamer, toplantıda Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ödünç`e ödülün bir örneğini takdim etti.

VERİMLİLİK YILI İLAN ETTİK

40`ıncı yılını kutlayan Sinpaş GYO hakkında da bilgi veren...