02 / 05 / 2024

International Realty Plus türkiye ceo

International Realty Plus türkiye ceo

ABD merkezli gayrimenkul şirketi International Realty Plus (IRP) Türkiye CEO'su Hüseyin Altaş, kadınların yatırım amaçlı düzenledikleri 'altın günleri' artık yerini 'ev alma günleri'ne bırakıyor dedi...

Türk yatırımcılar rotayı Miami'deki konut projelerine çevirdi!

Amerikalı emlak broker şirketi International Realty Group'un ortağı Giovanna Guzman, yaptığı açıklamada Miami’nin emlak yatırımı için dünyanın en gözde kentleri arasına girdiğini ve Türklerin de özellikle Miami’den konut aldığını dile getirdi.

Almila Gözen, alıcı acentesi konseptini Türkiye'ye getiriyor!

Sotheby’s International Realty’nin uzmanlarından biri olan Almila Gözen, Los Angeles ve İstanbul’daki ofislerinde emlak alım, satım ve kiralama işlemlerinde kişiye özel danışmanlık hizmeti veriyor.

Internationul Realty Plus, Arap ortakla körfeze açıldı!

Markalı emlak danışmanlığı firması olan Internationul Realty Plus, Arap sermayesini, Körfez ülkelerindeki temsilcilikleri üzerinden, Türkiye’de gayrimenkul yatırımına çekmeyi planlıyor.

Türk müteahhitlere Kaliforniya’dan davet var!

Sotheby’s International Realty’nin uluslararası emlak uzmanlarından biri olarak Kaliforniya ve İstanbul ofislerinde çalışmalarını yürüten Almila Gözen, Kaliforniya emlak piyasasının Türk inşaat firmaları için önemli fırsatlar barındırdığını belirtiyor.

Türk yatırımcılar Kalifornia'dan gayrimenkul alıyor!

Sotheby's International Realty'nin uzmanlarından biri olarak hizmet veren Uluslararası Emlak Uzmanı Lisansı (CİPS) sahibi olan Almila Gözen, Türk yatırımcısını ABD'de ev sahibi yapıyor. 

Almila Gözen kimdir?

Dünyaca ünlü Sotheby’s International Realty’nin uzmanlarından biri olarak hizmet veren Almila Gözen kimdir? Almila Gözen, ne zamandan beri emlak sektöründe hizmet veriyor?

Realty-TR AIPP üyesi oldu!

Uluslararası Gayrimenkul Profesyonelleri Birliği (Assosiation Of International Property Professionals-AIPP), Türkiye'de gayrimenkul satışı yapan Realty-TR'yi üye olarak kabul etti..

Realty Plus Türkiye, Rus gayrimenkul pazarına girdi!

Realty Plus Türkiye, yurt dışına yönelik şubeleşme çalışmalarında da atağa kalktı. Geçtiğimiz ay Makedonya’da ofis açan firma, şimdi de Rus yatırımcılara, Türkiye’deki projeleri pazarlamak üzere Moskova’da hizmet vermeye başladı.

Hangi yabancı hangi şehre ilgi gösteriyor?

International Realty Plus Türkiye CEO’su Hüseyin Altaş, İsraillilerin Türk ortaklar bularak daha çok Şanlıurfa ve KKTC’den emlak aldığına işaret ederek, “İngilizler, Antalya’dan Batman’a kadar, Türkiye’nin her yerine ilgi gösteriyor” dedi

Hüseyin Altaş: 'Altın günü' yerini ev alma gününe bıraktı!

ABD merkezli gayrimenkul şirketi International Realty Plus (IRP) Türkiye CEO'su Hüseyin Altaş, kadınların yatırım amaçlı düzenledikleri 'altın günleri' artık yerini 'ev alma günleri'ne bırakıyor dedi...

2013'te 1.3 milyon emlak satıldı!

International Realty Plus (IRP) Real Estate Türkiye CEO'su Hüseyin Altaş, sektörün Türkiye'deki gelişimini değerlendirdi. 2013'te 1 milyon 363 bin 124 adet emlak satışı gerçekleştirildiğini söyledi...

Emlak sektöründeki işlem hacmi 2013 yılında 35 milyar dolar oldu!

International Realty Plus (IRP) CEO'su Altaş, 2013 yılında 1 milyon 363 bin 124 emlak satıldığını ve sektördeki işlem hacminin de yaklaşık 35 milyar dolar olduğunu açıkladı .

Hüseyin Altaş: Yabancı yatırımcı için gayrimenkulde en cazip yer İstanbul!

International Realty Plus (IRP) Türkiye CEO'su Hüseyin Altaş, 2013 yılında Türkiye'de 1 milyon 363 bin 124 emlak satıldığını, sektördeki is hacminin de yaklaşık 35 milyar dolar olduğunu bildirdi.

International Realty Plus türkiye ceo Haberi

International Realty Plus türkiye ceo

Kadınların yatırım amaçlı düzenledikleri 'altın günleri' artık yerini 'ev alma günleri'ne bırakıyor. ABD merkezli gayrimenkul şirketi International Realty Plus (IRP) Türkiye CEO'su Hüseyin Altaş, kentsel dönüşüme uğrayan bölgelerde kiraların yüzde 45 arttığını belirterek, orta gelir düzeyine sahip kadınların altın günü yerine ev alma günü düzenlediklerini söyledi. Altaş, "İstanbul'da orta gelir düzeyine sahip kadınlar kurayla konut alıyor. Uygulama gün geçtikçe yaygınlaşıyor. Kadınlar arasındaki altın günü artık ev alma gününe dönüşüyor. Otomotiv satışı yapan bazı firmaların da yatırım amacıyla kurayla konut aldığı yönünde bilgiler geliyor" dedi. Altaş, banka faizlerinin artması nedeniyle lüks konut satışlarının ise olumsuz etkilendiğini söyledi. Lüks konut satış maliyetinin metrekare birim fiyatının 2 bin 500-3 bin TL civarında olduğunu belirten Altaş, özel villaların giderlerinin yüksek olması sebebiyle buralardan...