02 / 05 / 2024

Türk yatırımcılar rotayı Miami'deki konut projelerine çevirdi!

Türk yatırımcılar rotayı Miami'deki konut projelerine çevirdi!

Amerikalı emlak broker şirketi International Realty Group'un ortağı Giovanna Guzman, yaptığı açıklamada Miami’nin emlak yatırımı için dünyanın en gözde kentleri arasına girdiğini ve Türklerin de özellikle Miami’den konut aldığını dile getirdi.



Amerikalı emlak broker şirketi International Realty Group'un ortağı Giovanna Guzman, yaptığı açıklamada şirket merkezlerinin Miami Florida’da olduğunu, özellikle pek çok ülkeden Miami’ye emlak yatırımı talebinin geldiğini dile getirdi.

Yaptığı açıklamada Florida’nın gelir vergisi olmayan bir eyalet olması sebebiyle çok fazla tercih edildiğini kaydeden Guzman, her gün yaklaşık bin kişinin Florida’ya taşındığını da belirtti.

Miami’de pek çok şehir projesinin hayata geçtiğine de değinen Amerikalı emlak broker şirketi International Realty Group'un ortağı Giovanna Guzman, Türk emlak yatırımcıları için bu şehirde farklı fırsatlar olduğunu da kaydetti.

Türk yatırımcılar rotayı Miami deki konut projelerine çevirdi!

ABD’ye yapılan emlak yatırımlarında paranın yeniden Türkiye’ye döndüğü farkındalığının birçok kişide bulunmadığını dile getiren Guzman konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Yaptığı açıklamada gayrimenkule yatırım yaptığınızda bu size bir güvence sağladığını dile getiren Amerikalı emlak broker şirketi International Realty Group'un ortağı Giovanna Guzman, paranın uzun vadeli güvenli bir limana bağlandığını söyledi. 


Geri Dön