27 / 07 / 2024

türkler miami konut yatırımları

türkler miami konut yatırımları

Amerikalı emlak broker şirketi International Realty Group'un ortağı Giovanna Guzman, yaptığı açıklamada Miami’nin emlak yatırımı için dünyanın en gözde kentleri arasına girdiğini ve Türklerin de özellikle Miami’den konut aldığını dile getirdi.

Yabancılar konutlarını satıyor, Avrupalı Türkler arsa alıyor! Arsa satışları resmen rekor kırdı!

Yabancılar yatırım yaptığı konutları satarken, Avrupalı Türkler arsa almaya başladı ve arsa satışları rekor kırdı. İşte konut sektöründeki son durum...

ABD'den ev almak isteyenler dikkat! Türkler en çok nereyi tercih ediyor?

Mortgage Uzmanı Tunçtan Ayan ve Emlak Danışmanı Sophia Furtun, Amerika Birleşik Devletleri’nde konut almak isteyenler için önemli tüyolar verdi. Peki ABD'den ev nasıl ev alınır? Türkler en çok nereyi tercih ediyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Dolarla kira iştah kabarttı: Türkler konut yatırımı için rotayı ABD'ye çevirdi!

Türk yatırımcılar dolarla kira almak için konut yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı. Türkler konut yatırımında özellikle Miami ve Baltimore başta olmak üzere rotayı Amerika'ya çevirdi. İşte detaylar...

Türkler, konutta rotalarını Londra'ya çevirdi! Türklerin alımları yüzde 30-50 oranında arttı!

Türkiye’de yükselen konut fiyatlarının yanı sıra geri dönüş süreleri de uzayınca yatırımcıların rotası Londra’ya kaydı. Ağırlıkla Londra’dan yatırım amaçlı konut alan Türkler, Hong Kong ve Çinlilerin ardından en fazla alım yapanlar arasında 3’üncü sıraya yerleşti. 

Türkler Miami'ye akın ediyor! Armani Casa'daki çatı katını gizemli Türk 17 milyon dolara aldı!

Ünlü Türk isimler Miami'yi ele geçiriyor! Şimdi ise Çok ünlü o isim Armani Casa'nın çatı katına tam 17 milyon dolar verdi! Ünlü Türklerin hepsi birer birer Miami'den ev satın aldı! Caner Erkin, Şükran Ovalı, Ceyda Ateş ve daha pek çok ünlü isim...

Türkler Karadağ'da yıllık bin adet konut alıyor!

Karadağ Türk İşadamları Derneği Kurucu Başkanı İsmail Oğuz Güvenç, 2015 yılı sonunda 8 olan Türklerin Karadağ'da kurduğu firma sayısının 2019 sonu itibarıyla 4 bini aştığını dile getirerek, "Türkler yıllık bin adet konut alıyor" dedi...

Avrupalı Türkler 200 milyonluk konut alacak!

Sabah Gazetesi'nin inşaat sektörünün devlerini Avrupalı Türkler'le bir araya getirdiği etkinliğin ikinci durağı Köln oldu. 

Avrasya GYO Antalya Türkler Köyü parseli 2017 değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli, Alanya İlçesi Türkler Köyü, 320 Ada 1 Parsel, R Blok 1.ve 3. Bağımsız Bölüm Yılsonu Değerleme Raporunu yayınladı..

Türkler yurt dışından 20 milyar dolarlık konut aldı!

Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, darbe girişimi sonrasında Türk vatandaşlarının yurt dışından gayrimenkul alımı yaptığını söyledi. Keçeli, “Türkler Londra, Lizbon gibi şehirlerde yaklaşık 20 milyar dolarlık gayrimenkul aldılar.” iddiasında bulundu.

Türkler konut yatırımı için dümeni ABD'ye kırdı!

Türkler’in ABD’ye gayrimenkul yatırımları son bir yılda hızla yükseliyor. Türkler, Florida’nın en gözde müşterileri oldu.

Türkiye'de konut edinme yaşı 33'e düştü!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Türkiye'de konut edinme yaşı yani bir kişinin konut edinme yaş ortalaması 55. Bugün 33'e düştü. Bu alanda bile birçok dönüşümler sağladık." dedi.

Türk müteahhitler yurt dışında Türkler için ev yapıyor!

Son dönemlerde yurtdışından ev almak oldukça trend. Vize avantajlarının yanı sıra üst gelir grubu için yatırım alternatifi olarak da ilgi görüyor. Türk müteahhitler yurt dışında Türkler için ev yapıyor.

Hangi ülke vatandaşları Türkiye'den konut aldı?

Türkiye'den konut alan yabancılar ülkelerine göre değerlendirldiğinde, ilk 5 ülke arasında sadece 1 komşu ülke bulunuyor. Peki, Hangi ülke vatandaşları Türkiye'den konut aldı?

türkler miami konut yatırımları Haberi

türkler miami konut yatırımları

Amerikalı emlak broker şirketi International Realty Group'un ortağı Giovanna Guzman, yaptığı açıklamada şirket merkezlerinin Miami Florida’da olduğunu, özellikle pek çok ülkeden Miami’ye emlak yatırımı talebinin geldiğini dile getirdi.

Yaptığı açıklamada Florida’nın gelir vergisi olmayan bir eyalet olması sebebiyle çok fazla tercih edildiğini kaydeden Guzman, her gün yaklaşık bin kişinin Florida’ya taşındığını da belirtti.

Miami’de pek çok şehir projesinin hayata geçtiğine de değinen Amerikalı emlak broker şirketi International Realty Group'un ortağı Giovanna Guzman, Türk emlak yatırımcıları için bu şehirde farklı fırsatlar olduğunu da kaydetti.

ABD’ye yapılan emlak yatırımlarında paranın yeniden Türkiye’ye döndüğü farkındalığının birçok kişide bulunmadığını dile getiren Guzman konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Yaptığı açıklamada gayrimenkule yatırım yaptığınızda bu size bir güvence sağladığını dile getiren Amerikalı emlak broker şirketi International Realty Group'un...