27 / 07 / 2024

Türk yatırımcılar rotayı Miami'deki konut projelerine çevirdi!

Türk yatırımcılar rotayı Miami'deki konut projelerine çevirdi!

Amerikalı emlak broker şirketi International Realty Group'un ortağı Giovanna Guzman, yaptığı açıklamada Miami’nin emlak yatırımı için dünyanın en gözde kentleri arasına girdiğini ve Türklerin de özellikle Miami’den konut aldığını dile getirdi.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


"ABD doları güçlü bir para birimine sahip, bu anlamda ABD, yatırım konusunda diğer ülkelerden daha fazla öne çıkan bir ülke." diyen Amerikalı emlak broker şirketi International Realty Group'un ortağı Giovanna Guzman, gayrimenkulün diğer varlıklara kıyasla çok somut ve garantisi yüksek bir alan olduğunu dile getirerek, Türkiye’den ABD’ye para gönderildiğini, yatırım yapıldığını, para Türkiye’den çıkıyor diye düşünenler olabildiğini ama yapıpan yatırımın karşılığının geliri Türkiye’ye geri geldiğini söyledi. Dolayısıyla her ne kadar ABD’ye para gönderiyorsunuz gibi algılansa da bunun dönüşünün kendi ülkenize Türkiye’ye olduğunu kaydetti.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Miami kentinde Miami Brickell, Dontown, Midtown, South Beach, North Beach ve Sunny Isles’te 30-35 civarında projenin yapımı sürüyor. Amerikalı emlak broker şirketi International Realty Group'un ortağı Giovanna Guzman, Miami'nin tarihinin en hareketli emlak piyasası dönemlerinden birini yaşadığını kaydederek, " Miami’ye bir çok lüks proje geliyor. Ultra lüks projelerin yanı sıra süreli kiralama, uzun ya da kısa süreli kiralama imkanı sunan projeler de mevcut. The Elser de bunlardan biri ve hızla tükeniyor." dedi.

Şaşırtan gerçek! Bağcılar’da ev satıp Miami’den ev almak mümkün!

İstanbul'da fiyatlar Miami'yi solladı! Ev almak hayal mi oldu?

Türkler Miami'ye akın ediyor! Armani Casa'daki çatı katını gizemli Türk 17 milyon dolara aldı!


Geri Dön