01 / 05 / 2024

internetten izleyerek ev nasıl yapılır

internetten izleyerek ev nasıl yapılır

ABD'de yaşayan 4 çocuk annesi Cara Brookins sadece YouTube videoları izleyerek satın almaya kalksa milyonlar değerindeki bu evi kendisi ve çocuklarıyla birlikte inşa etti.

Sahte ev ilanları vatandaşları mağdur ediyor!

İnternetteki sahte gayrimenkul ilanları vatandaşların canını yakmaya devam ediyor. Uzmanlar internetten ev alıp kiralarken dikkat edilecek konuları sıraladı. 

İnternetten ev satışına yeni düzenleme!

Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nde neler değişti? İnternetten ev satışına hangi düzenlemeler getirildi? İşte ayrıntılar...

İnternetten konteyner ev almak isterken dolandırıldı! 

Çanakkale'nin Biga ilçesinde bir mobilya üreticisi, internet üzerinden konteyner ev almak isterken dolandırılarak 12 bin TL kaybetti. 

Sicilya'daki 11 bin ev internetten 1 Euro'ya satılıyor!

İtalya Sicilya'da yer alan Mussomeli Belediyesi, beldeyi ‘canlandırmak’ için bir proje başlattı. Tam 11 bin ev, internet üzerinden 1 euroya satışa çıkarıldı...

Antalya'da internetten kiralık ev yalanı ATM’de bitti!

Antalya'da internet sitesi üzerinden kiralık ev ilanı vererek vatandaşları dolandırdığı öne sürülen 2 kişi ATM'de yakalanarak, gözaltına alındı.

Evmanya'dan internetten ev eşyası ve mobilya siparişi kolaylığı!

Evmanya, teslimat ve ücretsiz kurulum hizmeti ile tüketicilere kolaylık sağlamaya devam ediyor. Randevulu teslimat ve ücretsiz kurulum sistemine geçerek tüketicilerin internetten ev eşyası ve mobilya siparişi vermelerini kolaylaştırıyor.

İnternetten izleyerek ailecek bu evi yaptılar!

ABD'de yaşayan 4 çocuk annesi Cara Brookins sadece YouTube videoları izleyerek satın almaya kalksa milyonlar değerindeki bu evi kendisi ve çocuklarıyla birlikte inşa etti.

Fransa Cumhurbaşkanı'nın kızı ev ararken dolandırıldı!

Fransız Closer dergisi, Hollande ile eski hayat arkadaşı Ekoloji Bakanı Segolene Royal'in 24 yaşındaki kızı Flora Hollande'ın, internetten ev ararken dolandırıldığını yazdı.

Kira gelir vergisi internetten ödeme 2016!

2015 yılı içerisinde ev ya da işyerini veya ikisini de kiraya vererek gelir elde eden kimseler 2016 yılında kira gelir vergisi mükellefi oluyor. İşte kira gelir vergisi internetten ödeme 2016..

Ev beyannamesi internetten nasıl verilir?

Ev ve işyeri gibi taşınmaz malların kiraya verilmesinden elde edilen gelirler için beyanname verilerek kira vergisi ödeniyor. Peki, ev beyannamesi internetten nasıl verilir?

Ev alacaklar, projeyi önce internetten 3 boyutlu geziyor!

Tamamen bir Türk girişimi olan ve inşaat projelerinin bilgisayarda hazırlanan 3 boyutlu birebir modellerinin Google Earth üzerinde konumlandırılmasıyla gerçekleştirilen uygulama, özellikle ev sahibi olmayı planlayan ciddi alıcıların ilgisini çekiyor.

Maliye Türkiye'den ev alıp kiraya veren yabancıları takip edecek!

Türkiye’de ev alıp bunları internetten kiraya veren yabancılar Maliye’nin radarına takıldı. Çalışma sonucunda özellikle sahil kasabalarından ev alıp internetten veya katalog üstünden bunları kiraya veren yabancılar tespit edilecek....

Metin Tamay 5 yıl önce ev yapmak için aldığı uçağı satışa çıkardı!

Antalya'nın tanınmış kuyumcularından Side merkezli Tamay Juwelier'in sahibi Metin Tamay, müşteri portföyünde yer alan yüksek profilli müşterilerine ev yapmak için 5 yıl önce aldığı uçağını bir ilke imza atarak internetten satışa çıkardı

internetten izleyerek ev nasıl yapılır Haberi

internetten izleyerek ev nasıl yapılır

ABD’nin Arkansas eyaletinde yaşayan 4 çocuk annesi Cara Brookins çocuklarıyla birlikte yaşayabileceği bir evi kendi elleriyle inşa etti.



Başından geçen iki evlilikte de şiddet gördüğünü söyleyen Brookins bu evliliklerinden 4 çocuk sahibi olmuş.


Yaşadığı sıkıntılardan dolayı çocuklarının zarar gördüğünü düşünen Brookins “Yem, bir şeylere ihtiyacımız vardı” diyor.



En küçüğü 2 yaşında olmak üzere dört çocuğunu yanına alan Cara, bankadan 150 bin dolarlık 567 bin TL kredi çekerek yeni bir ev yapmaya karar verdi.



Ev yapımı ile ilgili bilgisi olmayan kadın YouTube’dan ev yapımı videoları izleyerek işe koyuldular.



Çocuklarıyla birlikte beton dökerek, tuğla yerleştirerek ev inşa eden Cara 300 metrekare büyüklüğünde 5 yatak odalı, 3 arabalık garajlı ve altında bir dükkanı olan bir ev yaptı.