29 / 04 / 2024

Intertech Teknopark İstanbul

Intertech Teknopark İstanbul

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Intertech'in Teknopark İstanbul'daki yeni binasının açılış törenine katıldı.

Intertech Teknopark İstanbul’daki yeni binasının temelini attı!

Başta finans olmak üzere pek çok sektör için teknoloji alanında çağdaş ve etkin çözümler üreten Intertech, Teknopark İstanbul’daki yeni binasının temelini attı..

TÜBİTAK’tan girişimcilere 450 bin TL hibe desteği! Son başvuru tarihi 29 Temmuz

Teknopark İstanbul kuluçka merkezi Cube Incubation, BİGG Cube Incubation Programı kapsamında yeşil dönüşüm fikri olan girişimci adaylarına başvuru çağrısı yaptı. 450 bin TL hibe desteği sağlanacak projeler için ön başvurular 29 Temmuz 2022 Cuma gününe kadar alınacak.

Teknopark İstanbul’un yeni ofisleri açılıyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı’na komşu Teknopark İstanbul’un 65 bin metrekare alan içerisinde bulunan yeni ofisleri açılış için gün sayıyor.

Malatya'ya bir teknopark kurulmalı!

BAU (Bahçeşehir Üniversitesi) Global Başkan Yardımcısı Ahmet Köse, Malatya’nın her açıdan büyük bir potansiyel taşıdığını vurguluyor. Köse, "Malatya’mıza mutlaka bir adet teknopark kazandırılmalıdır" diyor.

Türkiye'den Özbekistan'a teknopark yatırımı!

Türkiye’nin Özbekistan hükümetinin davetiyle başlatmış olduğu teknopark projesi ete kemiğe büründü. Proje için ilk adım, Taşkent’teki 1 milyar dolarlık Olmazor Teknopark ile atılacak.

Teknopark İstanbul Kuluçka Merkezi'ne İSTKA'dan destek!

Teknopark İstanbul'un kuluçka merkezi Cube Incubation'ın, İstanbul Kalkınma Ajansı'nın (İSTKA) Kovid-19 ile Mücadele ve Dayanıklılık Programı kapsamında "Girişimcilik Ekosistemi Yenilenme Projesi: Rejenerasyon-20" ile destekleneceği açıklandı.

Mustafa Varank: Adana'daki teknoparkın inşaat işleri hızlanmalı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, Adana'daki teknoparkın inşaat işlerinin hızlanması gerektiğini söyledi.

Girişimciler düşük kira bedeli ödeyerek Teknopark İstanbul'da kalabiliyor!

Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu yaptığı açıklamada "Kuluçka mezuniyeti sonrası girişimciler; post kuluçka olarak adlandırılan dönemde düşük kira bedeli ödeyerek Teknopark İstanbul'da kalabiliyor." dedi.

Tekfen Mühendislik Anonim Şirketi Teknopark Şubesi açıldı!

Tekfen Mühendislik Anonim Şirketi Teknopark Şubesi bugün Pendik'te 20 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Can tarafından kuruldu.

Teknopark işletmelerinden 2 ay boyunca kira alınmayacak!

Yıldız Teknopark Genel Müdür Yardımcısı İsa Turgut İnci yaptığı açıklamada, "Teknopark bünyesinde faaliyet gösteren sosyal alan işletmecilerinden kira bedeli alınmayacak" dedi.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Teknopark kira ödemelerine kolaylık sağlayacak!

İstanbul'daki teknoparklar, tüm dünyayı ve Türkiye'yi etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında 2 aylık süreyle restoran ve benzeri sosyal tesislerden kira almayacak…

Teknopark işletmelerinden 2 ay kira alınmayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede alınan tedbirler ve ekonomik desteklerin yer aldığı paylaşımında "Sanayi" başlığında ise Teknopark işletmelerinden 2 ay kira alınmayacağını açıkladı.

KOÜ Teknopark’ın ek binasının inşaatı durdu!

Kocaeli Üniversitesi Teknopark’ın kapasitesini 5 katına çıkarmak için yaklaşık üç yıl önce ihale edilen ek bina inşaatı ihalesi tamamen durdu.

Intertech Teknopark İstanbul Haberi

Intertech Teknopark İstanbul

Intertech'in Teknopark İstanbul'daki yeni binasının açılış töreni gerçekleştirildi.


Binanın açılış kurdelasını kesen Özlü, sonrasında binayı gezerek yetkililerden bilgi aldı. Özlü'ye yetkililer tarafından sunum yapıldı.


Açılış törenine Özlü'nün yanı sıra Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Macit, Intertech Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ateş, Intertech Genel Müdürü Ömer Uyar, Intertech çalışanları ve davetliler de...