30 / 04 / 2024

Investcorp namet

Investcorp namet

Investcorp, bugün Namet Gıda ve Sanayi ve Ticaret A.Ş. (“Namet” veya “Şirket”)’de Investcorp ve diğer Investcorp kuruluşlarının etkin azınlık hisselerini alarak azınlık ortak olduğunu açıkladı.

BİM'de yarın seçili ürünlerde indirim fırsatları! Aknaz Yarım Yağlı Tost Peyniri 249 TL, Namet Soslu Döner 99.50 TL...

BİM market 30 Nisan 2024 salı aktüel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. BİM markette yarın seçili ürünler raflardaki yerini aldı. BİM'de 30 Nisan hangi ürünlerde indirim var? 

Rekabet Kurulu'ndan et firmasına 72,9 milyon liralık dev ceza! 

Rekabet Kurulu Namet Gıda hakkında sürdürdüğü soruşturma sonucunda 72 milyon 986 bin 653,99 TL idari para cezası uygulandı.

Migros sucukta yüzde 50 indirim! Pınar, Erşan, Namet, Aytaç fiyatları dip yaptı! 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Migros Market 26-29 Eylül tarihleri arasında Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde seçili paketli sucuk ürünlerinde aynı ürünün 2.sinde net yüzde 50 indirim yapacağını duyurdu. Peki Migros'ta sucuk ne kadar? İşte 26 Eylül 202 fiyat listesi...

Namet'ten yeni tesis!

Türkiye’de şarküteri pazarının yıllık büyüme hızının yüzde 5-6 aralığında olduğunu ifade eden Namet Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Kayar, 2018’in sonunda 80 milyon dolarlık bir yatırım kararı alındığını söyledi.

İzmir Basmane'deki arsanın satışının iptali için dava açıldı!

(TMSF) açtığı ihalede 80 milyon dolar bedelle Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Akça Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça ve Namet Genel Müdürü Tarık Kayar'dan oluşan üçlü konsorsiyuma satılan Basmane'deki arsanın satışının iptali için dava açıldı.

Irak'ın yeniden inşasında Türkiye'nin katkısı büyük!

Menderes Hükümeti'nin Sağlık Bakanı Lütfi Kırdar'ın milyarder yeğeni Nemir Kırdar'ın şirketi Investcorp, yeni firma arayışında. Investcorp'un başkanı Al-Shroogi, "Türkiye'ye 500 milyon dolar yatırdık. Sırada gıda, eğitim ve sağlık var" dedi

Haziran'da en çok ihracat, Merkez Bankası ve enflasyon konuşuldu!

EGD Aylık Ekonomi Haberleri Raporu'na göre Haziran'da ekonomi sayfalarında en çok ihracat, Merkez Bankası ve enflasyon haberlerine yer verildi. Namet, Tat Gıda ve Maret ile bunlara ait taşınmazların satılması da haberlere konu oldu.

Maret, 75 milyon dolara Namet Gıda'ya satılıyor!

Koç Grubu bünyesinde bulunan Tat Gıda, Maret markasını ve markaya ait taşınmazları 75 milyon dolar artı KDV bedel ile Namet Gıda'ya satacak. Koç Grubu geçtiğimiz yıl da Harranova çiftliğini Namet'e satarak besicilikten çıkmıştı...

Namet Gıda, Maret'i 75 milyon dolara satın aldı!

Namet, Tat Gıda ve Maret markalarıyla bunlara ait Tuzla'daki arazi, bina ve teçhizat ile üzerinde yer alan taşınmazların tamamını 75 milyon dolar artı KDV bedele satın aldı.

Araplar, Şahin Sucukları'ndan 200 milyon dolarlık hisse alacak!

Türk gıda şirketlerini radarına alan Arap sermayesi şimdi de işlenmiş et pazarında yeni bir satın almaya daha imza atıyor. Geçtiğimiz yıl Namet'i alan Körfez sermayesinin şu andaki durağı ise Şahin Sucukları oldu...

Investcorp Türkiye’de Namet’e azınlık ortak oluyor!

Investcorp, bugün Namet Gıda ve Sanayi ve Ticaret A.Ş. (“Namet” veya “Şirket”)’de Investcorp ve diğer Investcorp kuruluşlarının etkin azınlık hisselerini alarak azınlık ortak olduğunu açıkladı.

Nemir Kırdar Namet'e ortak olacak!

Sabah Gazetesi haberine göre; Menderes dönemi Sağlık Bakanı Lütfi Kırdar'ın yeğeni Nemir Kırdar, Türkiye'deki 10'uncu yatırımını Namet'le yapıyor. Kırdar, Rekabet Kurumu'nun onayı halinde şirkete ortak olacak

Koç Holding Şanlıurfa'da kurduğu Harranova çiftliğini kapatıyor!

Çiftlikteki sığır besiciliğine yönelik birimlerini bu yılın başında Namet Gıda'ya satan Koç, şimdi de 12 bin dekarlık alandaki domates ve salça üretim faaliyetlerini durduruyor. Böylece, Harranova Çiftliği'nde herhangi bir üretim kalmayacak...

Investcorp namet Haberi

Investcorp namet

Namet, taze parçalanmış ve paketlenmiş et, sucuk, pastırma, salam, sosis ve donuk ve hazır burger gibi işlenmiş kırmızı et ürünlerinde Türkiye’de lider üreticidir. Şirket, ürünlerini perakende, otel, restoran ve catering kanallarına satmaktadır. Şirket’in bütün ürünleri Helal sertifikasına sahiptir.

 Namet, 1929 yılından bu yana canlı hayvan ticareti alanında faaliyet gösteren Kayar Ailesi üyeleri tarafından 2005 yılında satın alınmıştır ve Şirket ve marka satın alındığı günden itibaren geliştirilmiştir. Kayar Ailesi Namet’te çoğunluk hisselerinin sahibi olarak kalacaktır.

Şirket son yıllarda üretim kapasitesini ve ürün kalitesini artırmak için kapsamlı bir yatırıma girmiş ve bu kapsamda 2010 yılında Çayırova en son teknolojilerle donatılmış et işleme tesisi kurulmuş ve yakın zamanda da Antalya’da ikinci bir et işleme tesisi ve Harranova besi çiftliği satın alınmıştır.

 Investcorp’un Körfez Başkanı Mohammed...