18 / 05 / 2024

iPad air özellikleri

iPad air özellikleri

iPad Air fiyatları açıklandı, duyduklarınıza inanamayacaksınız! İşte şok edecek iPad Air fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar, Babalar Günü'nde seçili iPad'lerde yüzde 10 indirim sunuyor!

Babalar Günü'nde iPad almak isteyenlere büyük fırsat! Vatan Bilgisayar, seçili iPad modellerinde yüzde 10 indirim sunuyor. iPad Air ve iPad Pro serisinden birçok modelde geçerli olan bu indirimlerle teknoloji tutkunu babalar mutlu olacak.

BİM Mobil Uygulaması Üzerinden iPad 10'uncu Nesil Satışta: Fiyatı 11.299 TL

BİM, mobil uygulaması aracılığıyla iPad'in 10. neslini satışa sunuyor. Yeni iPad modeli, gelişmiş özellikleri ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Teknoloji meraklıları için heyecan verici bir haber!

Karaca Air Pro Siyah Gold Cook Köz XL Airfryer 3 bin 999 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerede satılıyor? 

Karaca Air Pro Siyah Gold Cook Köz XL Airfryer, közleme, ızgara, pişirme, ısıtma, meyve sebze kurutma ve ev yoğurdu yapma fonksiyonları ile dikkatleri üzerine çekiyor. 

Yeni evlenecekler müjde! Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5 Lt Yağsız Fritöz indirime girdi! İşte 17 Mart 2023 fiyat listesi 

Çeyiz düzecek çiftler, Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3,5 lt Fritöz yüzde 26 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki Xiaomi Carrefoursa'da ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? İşte detaylar..

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite Hava Temizleyicisi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 1 Mart 2023 fiyat listesi

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite hava temizleyicisi, gelişmiş 500 Wattlık motor gücü ile çalışarak bulunduğu ortamdaki mikropları temizler.Peki cihazın diğer özellikleri neler? 

Luxell LXAF-01 Air Fryer Fritöz en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Luxell LXAF-01 Air Fryer Fritöz,sıcak hava üfleme tekniği ile pişirme işlemi gerçekleştiriyor.Geniş pişirme haznesine sahip ürün 1850 Watt güç ile çalışıyor.Peki 6 farklı pişirme özelliğine sahip ürünün diğer özellikleri neler? 

Bütçe dostu Samsung Galaxy A24 özellikleri saklandığı kutudan çıktı! 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

Uygun fiyatlı ve merakla beklenen Samsung Galaxy A24'ün teknik özellikleri belli oldu! İşte özellikler ve fiyat detayları...

Vestel Retro FD56001 Buzdolabı kaç TL, en uygun nerede satılıyor, özellikleri neler? 18 Ocak 2023 fiyat listesi

Retro sevenler için Vestel’in piyasaya sürdüğü Vestel Retro FD56001 Buzdolabı cazip özellikleri ve tarzıyla dikkat çekiyor. Peki, Vestel Retro FD56001 Buzdolabı ne kadar, teknik özellikleri neler? İşte detaylar...

Daha tanıtılmadan özellikleri sızdırıldı! İşte Samsung Galaxy Book 3

Samsung'un yeni ürünlerini tanıttığı ve kendisinin organize ettiği Unpacked etkinliğinde tanıtması beklenen Samsung Galaxy Book 3'ün özellikleri sızdırıldı.

Hyundai elektrikli araç IONIQ 5 2023 fiyatı belli oldu! İşte IONIQ 5 özellikleri ve 18 Ocak 2023 fiyat listesi…

Otomotiv üreticilerinden Hyundai elektrikli aracı IONIQ 5 2023 fiyatını açıkladı. Merak edilen aracın detaylarını sizler için araştırdık. İşte IONIQ 5 özellikleri ve 18 Ocak 2023 fiyat listesi…

Yeni katlanabilen telefon Samsung Galaxy Z Fold 5 özellikleri sızdı! 16 Ocak 2023 fiyat listesi...

2023 yılının üçüncü çeyreğinde duyurulması planlanan Galaxy Z Fold 5 modelinin teknik özellikleri belli oldu. 

Hyundai Tucson N Line 2023 fiyatı belli oldu! Tucson N Line öne çıkan özellikleri neler? 16 Ocak 2023 fiyat listesi...

Hyundai Tucson N Line 2023 liste fiyatı belli oldu. Peki Tucson N Line öne çıkan özellikleri neler? Sizin için derledik. İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi…

Skoda Octavia ne kadar? İşte yeni Octavia modellerinin özellikleri! 16 Ocak 2023 fiyat listesi…

Otomotiv üreticilerinden Skoda’nın Octavia modeli merak ediliyor. Peki Octavia ne kadar? İşte yeni Octavia modelleri ve özellikleri! 16 Ocak 2023 fiyat listesi…

iPad air özellikleri Haberi

iPad air özellikleri

Apple, her yeni cihazı ile kendini daha da sevdirirken en son tabletlerinden olan iPad Air fiyatları pek çok insan tarafından merak konusu oldu. 

Zarif tasarımı ve rahat arayüzü ile Apple marka tabletler tıpkı iPhone telefonlar gibi çoğu kişinin favorisi oldu. "Hafif. Rengarenk. Gücüyle tek." mottosuyla satışa sunulan iPad Air M1 çip ile destekleniyor.

Ana Sahne özellikli 12 MP Ultra Geniş ön kamerasıyla ise kalitesini arttırıyor. Apple Pencil ve Magic Keyboard desteğiyle de bambaşka bir tablet deneyimi yaşatan iPad Air beş renk seçeneğinden oluşuyor.

iPad Air ile dijital çizimlerinizi yaparken, okurken, izlerken ya da yaratıcılığınızı ortaya çıkardığınız her şeyin tadını çıkarabilirsiniz. 10.9 inç büyüklüğünde dev ekranı True Tone, P3 geniş renk yelpazesi ve yansıma önleyici kaplama gibi pek çok gelişmiş teknolojiye sahip.

Üst...