28 / 04 / 2024

İpek Açıl vefatı

İpek Açıl vefatı

Şua İnşaat çalışanlarından İpek Açıl, dün gece seyahat ettiği otobüste kalp krizi geçirerek vefat etti. Cenaze bugün öğle namazına müteakip kaldırılacak ve aile mezarlığına defnedilecek..

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira uyarlama davası ne zaman açılır? 

Son dönemlerde konut kiralarındaki artışlar pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. Kira bedelini düşük bulan ev sahipleri de kira uyarlama davası ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki kira uyarlama davası ne zaman açılır? 

İstanbul'daki askeri alanlar neden imara açılıyor? Süreç nasıl ilerliyor?

İstanbul'da yer alan pek çok askeri arazi tek tek imara açıldı. Peki İstanbul'daki askeri alanlar neden imara açılıyor? Askeri alanların imara açılma süreci nasıl ilerliyor? Hangi askeri alanlar imara açıldı? 

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2023!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? İşte AVM çalışma saatleri 2023...

Devlet destekli konut hesabı nasıl açılır? Konut kredisi onaylandıktan sonra ne yapılması gerekiyor?

Devlet destekli konut hesabına dair pek çok soru sormaktadır. Onlardan biri de Devlet destekli konut hesabı nasıl açılır? Olmaktadır. İşte bu konuya dair detaylar!

Tapu iptal davası nasıl açılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, babasının vefatından sonra köyde bulunan tarlalarının tapusunu kendi üzerine alan kardeş için tapu iptal davası açılıp açılamayacağı soruldu.

Pek Aır Havacılık Anonim Şirketi kuruldu!

Pek Aır Havacılık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Peker ve Fatih Peker ortaklığında kuruldu.

Hüseyin Altaş: Mağazaların açılış için zamana ihtiyacı var!

1 Haziran'da tam kapasite olarak açılış yapan AVM'ler de pek çok marka çalışma saatlerini 12:00-20:00 şeklinde düzenledi. Peki AVM'lerde ne gibi önlemler alındı? AYD Başkanı Hüseyin Altaş, markaların bir süre daha hazırlık için zamana ihtiyacı olduğunu belirtti...

Reysaş Yatırım'ın acı günü! Sinan Kılıç vefat etti!

Doktor Sinan Kılıç vefat etti. Reysaş Yatırım Holding A.Ş. taziye ilanı yayınladı. 

Gebze Hünkar Çayırı yapılaşmaya açılıyor!

Fatih Sultan Mehmet’in vefat ettiği yer olan 133 dönümlük Gebze Hünkar Çayırı ranta açılıyor.

Yüksek Mühendis Mimar Betül Çağıl Akman vefat etti!

Yüksek Mühendis Mimar Betül Çağıl Akman hayatını kaybetti. Betül Çağıl Akman'ın cenazesi bugün Levent Camii'nden ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Kabristanı'nda toprağa verilecek.

Point Bornova AVM 22 Ekim'de açılıyor!

22 Ekim’de açılması planlanan, Avrupa ve Ortadoğu’nun üzeri tamamen açılıp kapanabilen ilk AVM’si olan Point Bornova AVM, pek çok uluslararası markayı ilk kez İzmirliler’le buluşturacak.

Mimar Tekin Ağırman vefat etti!

CHP Tuzla Eski İlçe Başkanı Mimar M. Tekin Ağırman vefat etti. 06.02.1969 doğumlu Tekin Ağırman'ın naaşı yarın saat 13:00'te Tuzla Aydınlar Cemevi'nden kaldırılacak.

Reddi miras davası hangi mahkemeye açılır?

Vefat eden kişinin ardından mirasçılara Medeni Kanunda da yer alan hükümlere uygun olarak mal paylaşımı yapılıyor.Ancak mirastan vazgeçme yani reddi miras hakkımızda bulunuyor.Peki,reddi miras davası hangi mahkemeye açılır?

İpek Açıl vefatı Haberi

İpek Açıl vefatı


Şua İnşaat çalışanlarından İpek Açıl, dün gece seyehat ettiği otobüste kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Cenaze bugün öğle namazına müteakip kaldırılacak ve Aile Kabristanlığına...