29 / 04 / 2024

İpek Erendemir

İpek Erendemir

Erendemir firmasının satın aldığı İsveçli yatak markası Halsa ABD'den sonra Türkiye'ye girdi. Marka 5 yılda 40 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Türkiye'de deprem ezberleri bozuluyor: İç Anadolu da dahil pek çok risksiz yer aslında deprem tehlikesinde!

Deprem uzmanlarının eksik ve hatalı olduğunu belirttikleri "Deprem Risk Haritası'; Milli Savunma Bakanlığı Harita Genel Müdürlüğü ile TÜBİTAK tarafından güncelleniyor. Uzmanlar, İç Anadolu da dahil pek çok risksiz ve sarı olarak gösterilen yerin, yeni haritada kırmızıya döneceğini belirtti.

Pek çok sektörde insan emeği yapay zekadan daha cazip gözüküyor...

Yapay zekanın pek çok sektörde insanların işlerini elinden alacağına dair endişelerin yükseldiği bir dönemde yapılan çalışma, insan emeğinin yapay zekadan çok daha ekonomik olarak hâlâ cazip olduğu gösterdiği açıklandı.

Pek çok EYT’li bunu bilmiyor! Maaşınız bağlanmadıysa bu hakkınızı kullanabilirsiniz!

Henüz maaşı bağlanmayan EYT’lileri ferahlatacak bir uygulamayı pek çok kişi bilmiyor. Maaş bağlanana kadar avans çekme hakkı bulunuyor. Peki kimler avans çekebilir, şartları neler?

Mehmet Ömür Özüpek, Pasifik GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti! 

Mehmet Ömür Özüpek, Pasifik GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti.

Hayvanseverleri sevindirecek haber! Migros kedi köpek mamalarına indirim yaptı! İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi!

Migros'tan hayvanseverleri sevindirecek haber geldi. Migros kedi ve köpek maması ürünlerinde yüzde 25 indirim yaptı. Peki bu indirim hangi markalar için geçerli? İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi...

Pek Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pek Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Nihat Pek tarafından kuruldu.

Apartmanda köpek beslemek yasak mı? Dikkat!

Hürriyet gazetesi yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında, apartmanda Apartmanda kedi-köpek beslemeyi kaleme aldı. İşte Armutçu'nun o yazısı...

IMF Başkanı Georgieva: Geleceğin pek çok işi 'yeşil ekonomi'de!

IMF Başkanı Georgieva, küresel ekonominin büyük dönüşüm geçirdiğini dile getirerek iş açısından zengin bir ekonomik toparlanma ile iklim değişikliğiyle mücadelenin birbirini desteklediğini, geleceğin pek çok işinin 'yeşil ekonomi'de olduğunu ifade etti.

Pek Aır Havacılık Anonim Şirketi kuruldu!

Pek Aır Havacılık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Peker ve Fatih Peker ortaklığında kuruldu.

Güneri Civaoğlu: Montrö pek de tekin bir anlaşma değil!

Gazeteci Güneri Civaoğlu, "Montrö Anlaşması’nın uygulaması Türkiye’de bakan yemiştir" başlıklı yazısının ikinci bölümünü yayınladı. Civaoğlu, "Montrö pek de tekin bir anlaşma değil" diyor...

Apartmanda kedi, köpek beslemek yasak mı? Dikkat!

Apartmanda kedi-köpek beslemek kanunen yasak değil. Ancak yönetim planında yasaksa, köpeğiniz belli bir desibelin üzerinde havlıyor, çevreyi kirletiyorsa dikkat...

Kamil Berk: Pek çok proje için teklif alıyoruz!

NG Hotels'in Sapanca diğeri de Afyon'da olmak üzere 2 oteli ve toplam 1.750 yatak kapasitesi bulunuyor. NG Hotels icra Kurulu Başkanı Kamil Berk, "Pek çok proje için teklif alıyoruz." diyor.

Haluk Pekşen'den Suriyeliler'e konut tepkisi!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, Türkiye'de bulunan Suriyeli mültecilere konut müjdesinde bulunması muhalefetin tepkisine neden oldu. CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen bu fikre karşı çıktı.

İpek Erendemir Haberi

İpek Erendemir

İsveçli yatak markası Halsa'yı bu yılın ekim ayında satın alan Erendemir firması, ilk hamleyi Türkiye'de yaptı. ABD ve İsveç dışındaki ilk uluslararası yatırımını Türkiye'ye yapan firma, 5 yılda 40 milyon dolar yatırıp 250 kişiye istihdam sağlamayı planlıyor. Erendemir Yönetim Kurulu Üyesi İpek Erendemir, el işçiliği ve teknolojiyi buluşturan markanın titanyum yaylı yataklarını çok yakında Türkiye pazarına sunacaklarını kaydetti. Erendemir, "Daha sağlam ve hafif olan bu yaylar, pazara da yeni bir açılım getirecek" diye konuştu. 


İlk mağaza Etiler'e açıldı 

650 ile 3 bin 300 lira arasında satışa sunulacak yataklar orta ve orta üstü gelir grubunu hedefliyor. İlk mağazayı Etiler'de açan Erendemir gelecek yıl satış noktası sayısını da artırmayı...