11 / 05 / 2024

ırak Lokman Hekim

ırak Lokman Hekim

Lokman Hekim 2013 Stratejik Planı çerçevesinde bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamaya göre Erbil Görüntüleme ve Laboratuvar Merkezi açıldı. Merkezde 6.000 m2 kapalı alanda tüm tahlil, tetkik ve ileri görüntüleme hizmetleri verilecek...

Lokman Hekim İnşaat sermayesini 36 milyon TL'ye çıkaracak!

Lokman Hekim İnşaat'ın 24 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin 36 milyon TL'ye çıkarılması ve Şirket Esas Sözleşmesinin "Sermaye ve İmtiyazlar" başlıklı 6' ncı maddesinin tadil edilmesi hususunda Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunuldu.

Lokman Hekim İnşaat'ın sermayesi 36 milyon TL'ye ulaşacak!

Lokman Hekim İnşaat, yasal işlemler tamamlandıktan sonra bedelsiz hisse dağıtımı gerçekleştirecek. Şirketin mevcut 24 milyon TL olan sermayesi yüzde 50 artarak 36 milyon TL olacak.

Lokman Hekim Ankara Hastanesi, Lokman Hekim Üniversitesi'ne kiraya verildi!

Lokman Hekim Ankara Hastanesi'nin gayrimenkulü dâhil tüm sabit kıymetleri, Lokman Hekim Üniversitesine kiralanacak olup, hastanede onay tarihi itibariyle tüm çalışanlar da Lokman Hekim Üniversitesi'ne devredilecek...

Akiş GYO dava duruşması 11 Temmuz'a bırakıldı!

Akiş GYO şirket yönetim kurulu üyeleri aleyhine açılan sorumluluk dava duruşı 11 Temmuz 2018'e bırakıldı. 

Ömer Hekim Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ömer Hekim Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Öner Hekim, Handan Hekim Seçkin, Aydan Hekim ve Özge Hekim ortaklığında kuruldu. 

İzmir'deki rakı fabrikası 42.5 milyon TL'ye satışta!

İzmir'de yer alan özel ilk rakı fabrikası, 42 milyon 500 bin TL açılış fiyatıyla açık artırma usulüyle 7 Mart'ta satışa çıkarılıyor. 

Lokman Hekim Üniversitesi kuruldu!

Ankara'da Sevgi Vakfı tarafından Lokman Hekim Üniversitesi kuruldu. Karar, bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Lokman Hekim Üniversitesi kurulacak!

Ankara'da Sevgi Vakfı tarafından Lokman Hekim Üniversitesi adıyla yeni bir vakıf üniversitesi kuracak.

Lokman Hekim Üniversitesi kuruluyor!

Ankara'da yeni bir vakıf üniversitesi kuruluyor. Sevgi Vakfı tarafından kurulacak olan üniversitenin adı Lokman Hekim Üniversitesi olacak...

DKY Sahil'de size özel ödeme planını Ekopratik'e bırakın!

Kartal'da inşa edilen DKY Sahil projesinde kalbinizdeki eve aklınızdaki taksitlerle sahip olabilirsiniz. Daire sahibi olabilmek için size özel ödeme planını Ekopratik'e bırakın...

Yıltırak İnşaat Reklam Temizlik Tekstil Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıltırak İnşaat Reklam Temizlik Tekstil Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hacı Murat Oğuz tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

5 soruda vasiyet ile miras nasıl bırakılır?

Miras sahibinin, ölümünden sonra mallarını kime veya kimlere bıraktığını gösteren belge vasiyet oluyor. Peki, vasiyet ile miras nasıl bırakılır? İşte yanıtı..

Hekim Yapı, 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı!

Hekim Yapı AŞ, HekimPanel işletmesi bünyesinde üreteceği 7 yeni formdaki poliüretan dolgulu sandviç panelleri 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda katılımcıların beğenisine sundu

ırak Lokman Hekim Haberi

ırak Lokman Hekim

Şirketimizin 2013 Stratejik Planı çerçevesinde, Sağlık Turizmi Hizmetlerimizin yerinde hizmet vererek tanıtılmasına ve artırılmasına yönelik; Irak - Erbil 'de Görüntüleme ve Laboratuar Merkezi açacağı, Irak merkezli kurulan şirkete % 70 kurucu ortaklık payımızın % 95 'e çıkarılacağı daha önce  kamuoyuna duyurulmuştu. 

 Bağlı ortaklığımız Engürüsağ Genel Ticaret Limited Şirketi bünyesinde faaliyet gösteren Görüntüleme ve Laboratuvar Merkezimizin tüm bürokratik işlemleri tamamlanmış olup, bugün itibariyle hasta kabulüne başlamıştır. 

Hasta Kabulüne başlayan merkezde 6.000 m2 kapalı alanda tüm tahlil, tetkik  ve ileri görüntüleme hizmetleri verilecektir. 

Kamuoyunun bilgilerine arz ederiz.

Saygılarımızla,


İrfan GÜVENDİ

Genel Müdür / Yönetim Kurulu Başkan...