29 / 04 / 2024

iran ambargosu inşaat maliyetlerini etkiler mi

iran ambargosu inşaat maliyetlerini etkiler mi

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, İran ambargosunun kalkmasının yabancı satışlarına ekstra bir ivme kazandıracağını ve İranlı yapı markalarının pazara girmesiyle inşaat maliyetlerinde düşüş yaşanacağını belirtti.

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos'ta! 

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos 2022 tarihleri arasında Tahran'da IRAN CONFAIR'de gerçekleştirilecek. 

Mike Pompeo: İran Devrim Muhafızları Ordusu İran'ın inşaat sektörünü kontrol ediyor!

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, yaptığı yazılı açıklamada, İran Devrim Muhafızları Ordusu'nun, İran'ın inşaat sektörünü kontrol ettiğini söyledi.

İran'da inşaat sektöründe çalışan işçilerin eylemine hapis cezası!

İran'ın Merkezi eyaletine bağlı Arak kentinde maaşları ödenmediği sebebiyle Ekim 2019'da gösteriler düzenleyen işçilerin yargılandığı davada 42 inşaat sektöründe çalışan işçi için birer yıl hapis kararı alındı.

ABD, İran'a inşaat sektöründe de yaptırım uygulayacak!

ABD Dışişleri Bakanlığı, İran'ın inşaat sektörüne dair yeni yaptırımlar uygulanacağını açıkladı. Bakanlık sözcüsü, yaptırım kararının İran Özgürlük ve Silahsızlanma Yasası'na uygun olarak alındığı belirtildi...

İran'dan Türk inşaat şirketlerine davet!

İran Yol ve Şehircilik Bakan Danışmanı Feridun Pirloren, Türk inşaat şirketlerini İran'a yatırım yapmaya davet etti. İran'daki inşaat projelerinde Türk müteahhitleri imzası olacak.

İran'daki Saba ticari binasını Türk inşaat firması yapacak!

İran Sosyal Güvenlik Yatırım Firması ve Türkiye'den iki özel şirket arasında 95 milyon dolar değerinde 3 anlaşma imzalandı. 70 milyon dolarlık Saba ticari binası Türk inşaat firması tarafından inşa edilecek.

İran'da nükleer santral inşaatı başlıyor!

İRAN, Rusya'nın işbirliği ile ikinci nükleer enerji santrali yapacak. Yapılacak santral inşaatına 2018'de başlanılması ve 10 yıl içinde aktif olmasının bekleniyor.

İran, Türk inşaat şirketlerine fırsatlar oluşturuyor!

DEİK Başkanı Ömer Cihad Vardan, uluslararası yaptırımlar sonrasında tekrar açılan İran pazarında inşaat sektörünün geri kaldığını belirterek Türk inşaat şirketlerine fırsatlar oluşturacağını belirtti.

Özen Kuzu: İran'ın inşaat sektöründeki potansiyeli büyük!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, İran'daki inşaat sektörünü değerlendirerek ""İran yatırıma aç ve potansiyeli büyük bir pazar. Bizim 30 yıl öncesindeki halimiz gibi" dedi.

Yükselir Group, İran'da inşaat yatırımı yapacak!

Yüksel, İran’a üst düzey temaslarda yaptıkları görüşmeler neticesinde yapılacak yatırımların inşaat, petrol, enerji ve hayvancılık kapsamında olacağını belirterek İran’a yapılacak bu yatırımlar için üst düzey incelemelerde bulunduklarını belirtti.

İran, Türk inşaat sektörüne yeni iş imkanları sunacak!

Kara, "İran sahip olduğu doğal kaynakları, genç ve eğitimli nüfusu ile Türk yatırımcısı ve ihracatçısı için birçok yeni iş imkanını sunacak. Özellikle inşaat, altyapı, enerji, , maden, turizm, ve perakende sektörlerinde yeni iş imkanları oluşacak." dedi.

Ankaralı inşaat firmaları rotasını İran'a çevirdi!

İran’a yönelik ambargonun kaldırılması diğer sektörlerde olduğu gibi inşaat sektöründe de heyecan yarattı. GGYD Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Çakmak, Başkentli inşaat firmalarının İran pazarına girmek için kolları sıvadığını söyledi.

İran'da Türk yatırımcısı için inşaat sektöründe iş imkanı oluşacak!

DEİK Başkanı Vardan: "Türk yatırımcısı ve ihracatçısı için inşaat, altyapı, enerji, otomotiv, maden, turizm, hizmet ve perakende sektörlerinde yeni iş imkanları oluşacak" dedi.

iran ambargosu inşaat maliyetlerini etkiler mi Haberi

iran ambargosu inşaat maliyetlerini etkiler mi

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, İran ambargosunun kalkmasının yabancı satışlarına ekstra bir ivme kazandıracağını ve İranlı yapı markalarının pazara girmesiyle inşaat maliyetlerinde düşüş yaşanacağını söyledi. Hamit Demir, "İranlı yatırımcıları konut almak için ülkemize çekebilecek hamleler yapmayı gözlemeliyiz" diye...