04 / 05 / 2024

iran deprem 6 mart

iran deprem 6 mart

İran'ın güneyindeki Kerman ve Hürmüzgan eyaletleri sınırında deprem meydana geldi Tahran Üniversitesi Jeofizik Enstitüsü Sismoloji Merkezi, yerel saatle 02.24'de 5.2 büyüklüğündeki depremin 10 kilometre derinlikte meydana geldiğini bildirdi..

Prof. Dr. Okan Tüysüz İzmir depremiyle ilgili  dört yıl öncesine gitti! 6.6 şiddetinden büyük deprem olmayacak dedi!

Ege Denizi'nde İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Okan Tüysüz,  dört yıl öncesinde aynı fay hattında deprem olduğunu hatırlatarak ' 6,6 büyüklüğünden daha büyük bir deprem beklentimiz yok"  dedi.

Tokat depremlerinden sonra deprem uzmanları peş peşe açıkladı! 5.6 büyüklüğünde deprem olabilir!

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11'de 5.6 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Artçı sarsıntılar devam ederken deprem uzmanlarından peş peşe açıklama geldi.  5.6 büyüklüğünde deprem olabilir...

O şehir ve çevresi dün 5.6 büyüklüğünde sallanmıştı: Uzmanından 6.6'lık deprem uyarısı! 

Doç. Dr. Bülent Özmen, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen ve çevre şehirlerden de hissedilen depremle ilgili konuştu ve 6.6'lık deprem uyarısında bulundu. İşte ayrıntılar..

Son dakika! Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

AFAD, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11'de 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

6-7 büyüklüğünde deprem uyarısı: Türkiye beşik gibi sallanıyor! Deprem uzmanı 6 ayrı fay hattına dikkat çekti!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma neden olduğu Adana ile ilgili 6-7 büyüklüğünde deprem uyarısı geldi. Prof. Dr. Süleyman Pampal, 6 ayrı fay hattına dikkat çekti ve önemli uyarılarda bulundu. İşte o açıklama...

Çanakkale'de 4.6 büyüklüğünde deprem! İstanbul ve Tekirdağ'dan da hissedildi!

AFAD, Çanakkale Biga'da 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. İşte ayrıntılar... 

Veli Ağbaba'dan deprem konutları çıkışı: Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672'si yapıldı!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, deprem bölgelerindeki konut sayısı ile ilgili bir paylaşım yaptı. Veli Ağbaba, paylaşımında Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672 tanesinin yapıldığını belirtti.

Deprem acil destek kredisinden 6 bin 924 işletme yararlandı! 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 6 Şubat depremlerinden etkilenen bölgelerde "Deprem Acil Destek Kredisi"nden bugüne kadar 6 bin 924 işletmenin 2,37 milyar lira kredi kullandığını açıkladı.

Japonya'da 7.6 şiddetinde deprem oldu! Aynı şiddetteki deprem bizde olsa ne olurdu?

Japonya'da 7,6'lık depremde 50'den fazla bina yıkılırken, 48 kişi öldü. Peki  Aynı şiddetteki deprem bizde olsa ne olurdu? 

Son dakika! Malatya'da 4,6 şiddetinde deprem!

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem yaşandı. Saat 12:34’te meydana gelen sarsıntı, çevre illerden de hissedildi.

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan şok açıklama: Doğu Karadeniz'de 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığı var!

Gümüşhane'de peş peşe meydana gelen depremlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Doğu Karadeniz'de deprem tehlikesinin, dünden daha fazla artmış olduğunu ve bölgede 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığına dikkati çekti.

Dün akşam 4 büyüklüğünde sallandı: Fethiye'de 6'dan büyük deprem olur mu?

Akdeniz'de dün akşam saat 20:33'te Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde bir deprem oldu. Peki Fethiye'de 6'dan büyük deprem olur mu? İşte ayrıntılar...

Bakan Özhaseki Hataylılara müjdeyi verdi! 6 bin 979 deprem konutu bu ay sonuna kadar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hatay'da ay sonuna kadar, toplam 6 bin 979 deprem konutunun teslim edileceğinin müjdesini verdi. 

iran deprem 6 mart Haberi

iran deprem 6 mart

İran'ın güneyindeki Kerman ve Hürmüzgan eyaletleri sınırında 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.


Tahran Üniversitesi Jeofizik Enstitüsü Sismoloji Merkezi, yerel saatle 02.24'de 5.2 büyüklüğündeki depremin 10 kilometre derinlikte meydana geldiğini ve merkezinin de Kerman eyaletine bağlı Faryab ilçesine 34, Hürmüzgan eyaletine bağlı Fargan ilçesine 69 kilometre uzaklıkta olduğunu açıkladı.


Depremde can veya mal kaybı olup olmadığı hakkında bilgi...