19 / 05 / 2024

İran Osb Doğubeyazıt

İran Osb Doğubeyazıt

DAP Eylem Planı'na göre komşu ülkelerle ticari ilişkiler geliştirilirken, öncelikle Doğubayazıt'ta İran ile Türk sanayicilerinin kullanımına yönelik ortak bir organize sanayi bölgesi kurulacak.

Doğubayazıt'ta OSB kurulacak!

DAP Eylem Planı'na göre komşu ülkelerle ticari ilişkiler geliştirilirken, öncelikle Doğubayazıt'ta İran ile Türk sanayicilerinin kullanımına yönelik ortak bir organize sanayi bölgesi kurulacak.

Türkiye altın rezervinde dünyada kaçıncı sırada yer alıyor?

Son zamanda art arda rekorlar kıran altın, özellikle Türk halkı tarafından güvenli liman olarak görülmeye devam ediyor. Buna göre, sadece parasını korumak isteyenler halk değil ülkeler de altın rezervlerini fazlalaştıracak ekonomik krizlere karşı kendilerini güvence altına almaktalar.

Dolar 29 liraya tırmanıyor! Bugün dolar alış satış fiyatı ne kadar? 23 Kasım Perşembe dolar ne kadar oldu?

Dolar/TL kurunda sınırlı yükseliş devam ediyor. Haftanın dördüncü işlem gününde dolar kuru 29 lira rekoruna doğru tırmanıyor. Peki dolar alış satış fiyatı bugün ne kadar oldu? Dolar kaç lira? 23 Kasım 2023 dolar/TL kuru.

Türkiye mobil finans dolandırıcılığına en eğilimli 3 bölge arasında!

Rusya merkezli siber güvenlik firması Kaspersky, mobil finans uygulamalarına ilişkin siber tehditlerin sürdüğünü aktardı. Kaspersky; Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) bölgesinin dolandırıcılığa eğilimli ilk 3 bölge olduğunu ifade etti.

Türken Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türken Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Doğan Türken tarafından kuruldu.

Elektrik ve doğalgaz borcu olanlara müjde! Bakan resmen açıkladı! Borcunuz varsa bu habere mutlaka göz atın!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, elektrik ve doğalgazda tüketicilerin ödemelerini özel sebepler yüzünden zamanında yapamayacakları durumlarda, ödemelerinin ertelenmesine olanak sağlayacak, bu ertelenen ödemelerin ise 12 aya kadar zamanaşımı olmadan ödenebileceğini açıkladı.

Doğalgaz tüketim desteği yardımı ne zaman yatacak? Doğalgaz desteği kaç ay sürecek?

Doğalgaz desteği gündemde yer alan konuların başında geliyor. Bu destekten yararlanmak isteyen vatandaşlar, doğalgaz desteğinin ne zaman yatırılacağını araştırıyor. İşte detaylar!

Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır?

Doğalgaz tüketim desteğinin kimlere verildiği yani “Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır?” sorusu sıklıkla sorulmaktadır. İşte yanıtlar!

Doğalgaz yardımı nasıl başvuru yapılır? Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır?

Doğalgaz yardımı nasıl başvuru yapılır? Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır? soruları destekten yararlanmak isteyen kişiler tarafından araştırılıyor. İşte konuya dair detaylar!

Doğal gaz desteğinde son dakika gelişmesi! Kapsam genişletildi, tutar yükseltildi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık, doğal gaz desteği ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Doğalgaz Tüketim Desteği’nde yıllık 450 lira - 1.150 lira arasında yapılan yardım tutarı da yükseltildi. Destek miktarı ne kadar oldu, yararlanma koşulları değişti mi? İşte cevaplar

Ev başvurusu yapan arsa için başvurusu yapabilir mi? İşte kafaları karıştıran soruların yanıtı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, "İlk Evim İlk İş Yerim" projesiyle ilgili kamuoyunda yanlış olarak ifade edilen doğru bilgileri paylaştı.

Aksa Doğalgaz’dan gaz bağlantı bedeline 3 taksit fırsatı! 

Türkiye’nin dört bir bölgesine doğal gaz ulaştıran Aksa Doğalgaz, faaliyet gösterdiği 27 il merkezi, 248 ilçe ve beldede Ekim ayı, Kasım ve Aralık ayları boyunca bağlantı bedeline 3 taksit kampanyası başlattığını duyurdu.

Doğalgaz desteğinin ayrıntıları ortaya çıktı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Doğalgaz Tüketim desteğinde kış dönemine ilişkin başvuruların başladığını açıkladı.

Avrupa anlaştı, doğalgaz piyasasını altüst edecek karar çıktı

Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler, bir süredir gündeme getirdikleri doğalgaz tüketimini yüzde 15 azaltma kararında Rusya’dan akışın kesintiye uğraması ihtimalini baz alarak anlaştı. Alınan kararın Rusya’yı ve akabinde Rusya’dan alınan gazın fiyatlarını etkilemesi bekleniyor.

İran Osb Doğubeyazıt Haberi

İran Osb Doğubeyazıt

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Eylem Planı ile kapsamında başta İran olmak üzere komşu ülkelerle ticari ilişkiler geliştirilecek. AA muhabirinin Kalkınma Bakanlığınca hazırlanan DAP Eylem Planına göre, bölgede mevcut kara gümrük kapıları modernize edilecek.


Bu kapsamda Gümrük ve Ticaret Bakanlığınca, 2015-2018 yıllarında Hakkari'de Esendere sınır kapısı, Iğdır'da Dilucu sınır kapısı Van'da Kapıköy sınır kapısı "yap-işlet-devret" modeliyle modern hale getirilecek. Pasif durumdaki kara gümrük kapıları da faaliyete geçirilecek.Bölgenin sahip olduğu Irak ticaret potansiyelinin ekonomiye daha fazla katkıda bulunması amacıyla Üzümlü ve Derecik sınır kapılarının fiilen faaliyete geçebilmesi için fiziki altyapı tesis edilecek.


Başta İran olmak üzere komşu ülkelerle ticari ilişkiler geliştirilecek. Bu kapsamda da öncelikle Doğubayazıt ilçesinde İran ile Türk sanayicilerinin kullanımına yönelik özel destekli ortak bir organize sanayi bölgesi (OSB) kurulması amacıyla...