02 / 05 / 2024

İran pazarı ile ilgili olarak neden büyük bir heyecan var

İran pazarı ile ilgili olarak neden büyük bir heyecan var

Türkiye’nin ilk ve tek uzmanlık kaynakları firması Expertera, hızla gelişen İran pazarındaki fırsatları değerlendirmek üzere 15 Ekim’de İstanbul’da bir panel düzenliyor.

Türkiye gayrimenkul fiyatları İngiltere konut pazarı ile yarışıyor!

Türkiye'deki konut fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıyı yurt dışına yöneltti. Yatırımcılar özellikle İngiltere'de konut pazarına büyük ilgi duymaya başladı.

İkinci el otomobilde beklenti 6.8 milyon!

MASFED Genel Başkanı Aydın Erkoç ikinci el otomobil pazarı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Ekim'den sonra Kasım ayında da daralma sürdü; 2.el otomobil pazarının 6.8 milyon bandında olacağını öngörüyoruz” dedi.

Utku Barış Pazar kimdir? Nokia’da hangi alanda çalıştı? Utku Barış Pazar hangi üst düzey görevleri yürüttü?

Utku Barış Pazar iş hayatına nerede başladı? Hangi görevlerde yer aldı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Utku Barış Pazar ile ilgili merak edilen her şey...

Borsa İstanbul yüzde 105 ile dünyada en fazla kazandıran borsa oldu!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliğince hazırlanan “Türkiye Sermaye Piyasası 2022” raporuna göre, Borsa İstanbul, 2022’de dünyadaki organize borsalar arasında, dolar bazında yüzde 105 ile en fazla kazandıran borsa oldu.

İstanbul'da ofis boşlukları azaldı! Kiralar yükselişe geçti!

2022 yılı 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporunda yer alan verilere göre; İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 5.27 milyon metrekare olarak belirlendi. Peki kira rakamları ne oldu? İşte İstanbul Ofis Pazarı ile ilgili merak edilenler...

Konut satışları 2019'u yakalayacak!

Konut sektörü durgun günlerden sonra pandemi döneminde kamu bankalarınca düzenlenen faiz kampanyası sayesinde hareketlendi. Arayışları artıran kampanya ile konut satışlarında geçen yılki seviyenin yakalanması planlanıyor.

Yeni büyükşehir yasası ile kafa karıştıran vergiye düzenleme!

AK Parti’nin büyükşehir belediyelerinin işleyişini kolaylaştırmak amacıyla hazırladığı taslak metin tamamlanmak üzere. Taslakta vatandaşların yıllardır kafasını karıştıran ve bazı belediyelerin almadığı bazı belediyelerin aldığı katı atık vergisi ÇTV ile birleştirilerek yeni bir sistem getirilmiş ol

Global Vitrin'in ilk adımı İstanbul’da atıldı!

The Global Showcase (Global Vitrin) projesinin ilk adımı, İstanbul’da atıldı. Proje kapsamında Türkiye adına global entegrasyonu sağlamak için geliştirilen urbanLAB konferanslarının ilki de Almanya pazarı ile başladı.

En düşük faizli konut kredisi kullandıran bankalar!

Bankaların faiz oranları her geçen gün artıyor. Konut kredisi faiz oranları yüzde 2’nin altında olan sadece 3 banka kaldı. Kredi Pazarı en düşük faiz oranı ile konut kredisi kullandıran bankaları sıraladı.

Turaçlar, Sunis Yapı ile lüks konut pazarına girdi!

Turaçlar A.Ş., Sunis Yapı ile lüks konut pazarına girdi. Firma ilk olarak Antalya'nın Konyaaltı sahilinde yapımı devam eden Sunis Blue Residence'yi hayata geçiriyor. 

Viranşehir Kapalı Semt Pazarı'nda sona yaklaşıldı!

Şanlıurfa'da vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına 13 ilçede adil bir şekilde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir'de yapımını sürdürdüğü kapalı modern semt pazarı ile semt sahasında sona gelindi.

Muğla Patlangıç-Ölüdeniz Caddesi yenileniyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye’ye yakışan kent imajı ve kimliğini güçlendirmek, vatandaşların güvenli kullanabilecekleri, kesintisiz yaya akışını sağlayan, ortak alanların erişilebilirliğini kolaylaştıran projesi ile Patlangıç –Ölüdeniz Caddesi’nin yenileme çalışmalarına başladı.

Rönesans Holding, IFC ile Afrika pazarına yöneldi!

Dünyanın önde gelen müteahhitlik gruplarından Rönesans Holding, hisse ortağı IFC’nin desteği ile Afrika pazarına yöneldi. Grup, yeni ortaklığın ardından Ruanda’da bir otoyol projesine hazırlanıyor.

İran pazarı ile ilgili olarak neden büyük bir heyecan var Haberi

İran pazarı ile ilgili olarak neden büyük bir heyecan var

Türkiye’nin ilk ve tek uzmanlık kaynakları firması Expertera, hızla gelişen İran pazarındaki fırsatları değerlendirmek üzere 15 Ekim’de İstanbul’da bir panel düzenliyor. Panelde, bu yeni dev pazarın neler sunduğu, yöneticilerin kendilerini açılan bu pazardaki potansiyele nasıl hazırlamaları gerektiği, pazara girişte en iyi yöntemlerin neler olduğu ve yatırımların nasıl yapılandırılması gerektiği gibi konular tartışılacak.


Müşterilerinin ihtiyacı olan en deneyimli uzmanlara, başta Avrupa, Amerika, Ortadoğu ve Afrika olmak üzere; Türkiye dâhil dünyanın her köşesinden erişimini sağlayan Expertera, “Ekonomik Ambargo Sonrası İran’daki Yatırım Fırsatları” konulu bir panel düzenliyor. İran pazarı hakkında derin bilgiye sahip uzmanları ve önde gelen yöneticileri bir araya getirecek olan panele, önde gelen global şirketler ve yatırım fonları katılacak.


Panelde, İran’ın gözde sektörlerinden (perakende, teknoloji/e-ticaret, Telekom ve otomotiv) ve ülkenin en büyük...