04 / 05 / 2024

ırçılık yapan site 

ırçılık yapan site 

Kamerunlu eşi ve iki çocuğuyla beraber İstanbul'da ev kiralamak istemişlerdi... Irkçılık zorbalığına maruz kalan Nagehan Essembion (26) ile Kamerunlu eşi Calvin Essembion (30) başlattığı hukuk mücadelesini kazandı.

Yabancıların Türkiye'deki yatırımlarının yüzde 18'i vatandaşlık için! İşte en çok yatırım yapan ülke vatandaşları.. .

2023 yılında yabancıların Türkiye’de yapılan 40 bin 297 adet gayrimenkul yatırımının yüzde 18’nin vatandaşlık edinimi için olduğu belirlendi.

Kur yüzünden fırsatçılık yapan e-ticaret sitelerine Ticaret Bakanlığı'ndan ağır ceza!

Seçim sonrasındaki kur dalgalanmaları, internet üzerinden yapılan alışverişleri iptal etmeye başladı. Sipariş veren tüketicilerin şikayetlerini belirtmesi durumunda Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Fırsatçılık yapan e-ticaret firmalarına Ticaret Bakanlığı’ndan ağır ceza geldi. 

Irkçılık yapan emlakçılar yandı! Resmen ceza geldi! 

Son günlerde kiralık konutlara ilişkin haberler gündemden düşmüyor. Son olarak Esenyurt'ta bir sitede siyahi bir kişiye konut kiralamak istemeyen bir emlakçıya 5 bin lira ayrımcılık cezası uygulandı.

İstanbul'da 9 villa kiralayıp dolandırıcılık yapan çete yakalandı!

Çin’den İstanbul’a gelip 9 villa kiralayan bir çetenin, o evleri adeta dolandırıcılık kampına dönüştürdüğü ortaya çıktı...

Sinop'ta site yöneticisinin sağlıkçılar için astığı yazı tepki çekti!

Sinop'ta site girişine asılan 'sağlık çalışanlarının ön asansörleri değil, arka asansörleri kullanmalarını rica ederiz' yazılı uyarı tepkilere yol açtı. Uyarı yazısının asıldığı sitenin yöneticisi Zafer Karagülle, tepkilerden sonra özür diledi.

Mısır'da gayrimenkul alan yabancılara vatandaşlık verilecek!

Mısır Meclisi, ülkede yatırım yapan yabancılara vatandaşlık verilmesini öngören yasa tasarısını prensipte onayladı...

Ferdi Tayfur'un ortağı olduğu Borvo Resort'ta dolandırıcılık iddiası!

Ünlü türkücü Ferdi Tayfur'un adı dolandırıcılık suçu ile anılıyor. Geçtiğimiz yıllarda Bolu Mudurnu'da bir termal otele ortak olup reklamını yapan Ferdi Tayfur'un ortağı olduğu projeden birçok vatandaşın mağdur olduğu söyleniyor.

İmar mevzuatına aykırılık nedir?

İmar barışı başvurularında imar mevzuatına aykırılığın tarif edilmesi isteniyor.Peki, imar mevzuatına aykırılık nedir? İmar mevzuatına aykırılık nasıl tarif edilir?

İmar barışında aykırılık nasıl tarif edilecek?

İmar barışına başvuru esnasında imara aykırılığın tarif edilmesi isteniyor. Peki, imar barışında aykırılık nasıl tarif edilecek?

Yatırım yapan yabancıların vatandaşlık başvuruları mecliste!

Ülkemizde yatırım yapan yabancı uyruklu kişilerden vatandaşlık için başvuran olup olmadığı meclis gündemine taşındı..

Türkiye'de yatırım yapan yabancıya vatandaşlık yönetmeliği!

Türkiye'de yatırım yapan yabancıya vatandaşlık yönetmeliği bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Türkiye'de yatırım yapan yabancıya vatandaşlık yönetmeliği esasları..

Türkiye'de yatırım yapan yabancıya vatandaşlık hakkı yürürlükte!

"Türk Vatandaşlığı Kanunu'nun Uygulanmasına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" yürürlüğe girdi. Buna göre Türkiye'de en az 1.5 milyon dolar tutarında gayrimenkul yatırımı yapan yabancıya vatandaşlık verilecek.

İzzettin Küçük: Başarılı idareci yapan değil yıkandır!

Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı gerçekleşti. Fuarın açılışında konuşan Vali İzzettin Küçük, kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti. Küçük, ''Benim kanaatime göre, başarılı idareci yapan değil yıkandır” diye konuştu.

ırçılık yapan site  Haberi

ırçılık yapan site 

Esenyurt’ta bulunan KristalŞehir Sitesi’nden bir ev kiralamak isteyen hostes Nagehan Essembion (26) ile Kamerunlu eşi Calvin Essembion (30) “Zencilere kiralık daire veremiyoruz” diyerek reddedildi. Çift, site yönetimine 95 bin lira manevi tazminat davası açtı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Büyükçekmece 6’ncı Asliye Hukuk Mahkemesi’ne sunulan dilekçede, şu ifadeler kullanıldı: “Kamuya arz edilmiş bir taşınmazın kiralanmasını, sadece müvekkillerimizin görüntüleri sebebiyle engelleyen davalıların müvekkillerimize yaşattığı üzüntünün bir karşılığı asla bulunmamaktadır. Ancak açılan bu dava ile bu zarar bir nebze de olsun hafifletilmek istenmiştir.

O siteye 95 bin liralık ırkçılık davası

Müvekkilleri sırf ten renginden dolayı aşağılayan, bunu küçük kızlarının gözleri önünde yapan ve tarifi mümkün olmayan acılar yaşamasına sebep olan davalılardan Calvın Essembion için 60 bin lira ve Nagehan Essembion için 35 bin...