08 / 05 / 2024

İrel İnşaat adresi

İrel İnşaat adresi

İrel İnşaat Taahhüt Mühendislik Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Güner ve Kazım Özcan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.

Gürel Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürel Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Gürel tarafından kuruldu.

Relıant Endüstri Tesisleri Mühendislik İmalat İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Relıant Endüstri Tesisleri Mühendislik İmalat İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Akgün ve Osman Akgün tarafından kuruldu.

Yüksek İnşaat Mühendisi Osman Nuri Mörel vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Osman Nuri Mörel vefat etti. İTÜ-1948 Sınıf Arkadaşları taziye ilanı yayınladı. 

Yabancı yatırımcı inşaat sektörünü ayakta tutuyor!

KPMG Türkiye, İnşaat Sektörel Bakış 2019 İlk Yarı Serisi'nin raporunu açıkladı. Rapora göre; yabancıya satış yüzde 76,9’luk artışla sektördeki en yüksek performans...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor!

İstanbul-İzmir ve Kınalı-İzmir otoyolları bu şehirde birleşecek. Marmara Bölgesi'nin en yeni lojistik üssü. Ulusal ulaşım ağının en son kavşak noktası. Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor...

Gayrimenkul ve ofiste yatırımın yeni adresi Cendere bölgesi!

Kağıthane Cendere Caddesi son yıllarda inşaat firmalarının uğrak adresi oldu. Vadistanbul AVM ve Axis AVM'nin yapılmasıyla yoğunluğu artan bu bölgede birçok konut projesi yer alıyor. 

Gürel Yalıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürel Yalıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emre Gürel tarafından kuruldu.

Dülger İnşaat, Uluslararası Yapı Ödülünü aldı!

Dülger İnşaat, Dünya çapında 95 ülkede 7 bin 500’den fazla üyesi olan Kürel Ticaretin Liderleri Kulübü tarafından sektörün oskarı olarak kabul edilen Uluslararası Yapı Ödülünün sahibi oldu. 

Seba Suites : Şehri yaşamanın yeni adresi!

Toplam 144 konut ve 23 ticari birimden meydana gelen Seba Suites projesi "Şehri yaşamanın yeni adresi!" sloganıyla basına tanıtılıyor. Projede fiyatlar metrekare bazında 8 bin TL'den başlıyor.

Antalya Expo Kulesi'ne ''Dünya'nın En İyi Kültürel Yapısı'' ödülü!

Taca İnşaat'ın inşa ettiği Antalya’nın simge yapılarından biri olan Antalya Expo 2016 Kulesi, ENR tarafından Dünyanın En İyi Yapıları 2017 ödül töreninde “Dünyanın En İyi Kültürel Yapısı” ödülü aldı. 

Özgürel Mimarlık Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özgürel Mimarlık Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zarif Özgür tarafından kuruldu.

Ağırel İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağırel İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ergün Dipçin imzasıyla kuruldu.

İrel İnşaat adresi Haberi

İrel İnşaat adresi

İrel İnşaat Taahhüt Mühendislik Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Güner ve Kazım Özcan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu. 


İrel İnşaat Taahhüt Mühendislik Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya...