17 / 05 / 2024

İrem Saka

İrem Saka

Zafer Ticaret İnşaat Sanayi ve Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye ile, İrem Saka Müdürlüğü'nde, Büyükçekmece Kumburgaz Mahallesi'nde kuruldu.

Mustafa Saka kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Kaç dil biliyor? Şu an ne iş yapıyor?

Mustafa Saka kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Kaç dil biliyor? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Trend GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Mustafa Saka ile ilgili tüm merak edilenler...

Uht Metal Demir İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Uht Metal Demir İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile İrem Tiren tarafından kuruldu.

Kmk Yalıtım İnşaat Kimya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kmk Yalıtım İnşaat Kimya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melahat Saka Uludağ tarafından kuruldu.

Togg'da üst düzey atama

Togg, Cumhurbaşkanı Erdoğan öncülüğünde 29 Ekim’de düzenlenen törenle elektrikli otomobillerini üreteceği Gemlik Kampusu’nun açılışı yapıldı. Togg bünyesinde finans ekiplerine liderlik yapan İrem Sadıkoğlu, Finanstan Sorumlu Üst Düzey Yönetici (CFO) olarak göreve geldi.

Altında neler oluyor? Büyük kıyamete son 4 gün!

Altın yatırımcıları gelecek hafta gerçekleşecek Fed toplantısında ürem artış patikasına dair işaretlere odaklanırken, fiyatlamalarda davranışlarında ölçülü bir seyir izleniyor.

Teknik Tek Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Tek Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi bugün Bağcılar'da İrem Yılmaz tarafından kuruldu.

Avahi Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avahi Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de İrem Sude Çiftçi tarafından kuruldu.

İrem Global Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrem Global Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmed Mohammed Alnahı, Mohammed Alı Ah Alı ve Ömer Koçak ortaklığında kuruldu.

Sakallıoğulları Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sakallıoğulları Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Furkan Saka tarafından kuruldu.

Baygün Bayburt Güneş Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baygün Bayburt Güneş Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Aziz Can Dağ, Hasan Saka, Möhör Aktaş ve Songül Kaya ortaklığında kuruldu.

Paye Studio Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Paye Studio Mimarlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de İrem Arman tarafından kuruldu.

Dorvill İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dorvill İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Fatma Müge Pınar, İrem Nazan Basmacı, Mana Uludağ, Ahmet Emir Basmacı, Bülent Ferdağ Acar, Esra Acar ve Mehmet Şerif Pınar ortaklığında Kadıköy'de kuruldu. 

Kolaj Mimarlık Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Kolaj Mimarlık Tasarım Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta Eylem Koca ve İrem Nur Öğmen ortaklığında kuruldu.

İrem Saka Haberi

İrem Saka

Zafer Ticaret İnşaat Sanayi ve Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile, 4 Şubat 2015'te, İrem Saka Müdürlüğü'nde kuruldu.


Zafer Ticaret İnşaat Sanayi ve Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT VE EMLAK DANIŞMANLIĞI Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,...