04 / 10 / 2024

İrfan Aydoğan inşaatçılar ara eleman istiyor

İrfan Aydoğan inşaatçılar ara eleman istiyor

İnşaat sektöründeki büyümeye paralel olarak nitelikli ara eleman konusunda aynı oranda gelişim yaşanamaması sektörde sıkıntılara neden oluyor.

ABD'de konut inşaatçılarının güveni Aralık'ta iyileşti!

Son zamanlarda ABD konut piyasası için olumlu bir gelişme olarak, konut inşaatçılarının güveni Aralık ayında artış göstererek faiz oranlarındaki son gevşemenin sektör üzerinde olumlu bir etki yaratmaya başladığı kaydedildi.

İnşaat sektörü o ilde durma noktasına geldi!

Başta çimento ve demir olmak üzere inşaat maliyetlerinin ana kalemlerinde meydana gelen fiyat artışları uzun süredir sorunlarla boğuşan inşaat sektörünü durma noktasına getirdi. DİMDER Başkanı Elaldı, “Önümüzdeki yıllarının çok ciddi sıkıntılardan geçeceğini biliyoruz” dedi.

Persıan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Persıan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Kazem Yaghoobıan tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan inşaat sektörü açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşaat sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sektörde zam üstüne zam yapan fırsatçıların yer altığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşları koruyacaklarının altını çizdi. 

İnşaatçılar ve çimentocular karşı karşıya!

Son zamanların gündem konuları arasında bulunan çimento fiyatları inşaatçılar ve çimentocuları karşı karşıya getirdi.

Maydoğan İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maydoğan İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Mutlu Aydoğan tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan inşaat sektörüne müjde!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı ardından konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan inşaat sektörüne yönelik harç ödemelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Galatasaray yönetimine 13 inşaatçı aday!

Merakla beklenen Galatasaray Kulübünde seçimli olağan genel kurul yarın gerçekleştirilecek.  Galatasaray'da 5 isim başkanlık için yarışacak. İşte Galatasaray yönetimine aday olan inşaatçılar...

Boran Doğan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boran Doğan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Doğan tarafından kuruldu.

Gaziantepli inşaatçılar maliyetlerdeki artış için çözüm bekliyor!

Kovid-19 salgını inşaat ana malzemelerini de etkiledi. Demir-çelik başta olmak üzere yapı malzemeleri fiyatları son bir senede yüzde 100'den fazla arttı. Bu artışlar sektörde büyük problemlere neden oldu. Gaziantepli inşaatçılar maliyetlerdeki artış için çözüm bekliyor.

Fatih Erdoğan: İnşaat sektörüne sahip çıkılmalı!

Ankara'da hayata geçirilen Merkez Ankara projesindeki ofisler bugün gerçekleştirilen toplantıyla satışa sunuldu. Yapılan toplantıda konuşan Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, yaptığı açıklamada inşaat sektörüne sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 40,7 arttı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Reel kesim güven endeksi yılın ikinci çeyreğindeki 75,2 seviyesinden ağustos ayında 105,2 seviyesine yükseldi. Ağustos ayında yılın ikinci çeyreğine göre alt kalemlerden inşaat sektörü güven endeksi yüzde 40,7 artış kaydetmiştir" dedi.

Almanya'da çalışan inşaat işçilerinin koronavirüs isyanı!

Almanya'ya götürüldüğü iddia edilen inşaat işçileri, bazı arkadaşlarının Koronavirüs’e yakalandığını söyleyerek, “Bizi burada öldürecekler” dedi.

İrfan Aydoğan inşaatçılar ara eleman istiyor Haberi

İrfan Aydoğan inşaatçılar ara eleman istiyor

İnşaat sektöründeki büyümeye paralel olarak nitelikli ara eleman konusunda aynı oranda gelişim yaşanamaması sektörde sıkıntılara neden oluyor, inşaat teknikeri, marangoz, elektrikçi, sıvacı gibi birçok kademede ara elemana ihtiyaç duyan sektör, ara eleman yetiştirilmesi konusunda talepte bulunuyor.


Aydoğan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, inşaatlarda çalışacak birçok farklı dalda elemana ihtiyaç duyulduğunu, meslek liselerinde acilen yeni bölümlerin açılıp ara eleman yetiştirilmesi gerektiğini söylüyor.


Nitelikli ara elemanlar yetiştirilerek işsizlik rakamlarının düşürülebileceğine dikkat çeken Aydoğan, nitelikli elemanlarla yapılan inşaatların daha kaliteli ve daha yüksek standartlı olacağını da...