06 / 05 / 2024

İrfan Önal kimdir

İrfan Önal kimdir

Tanıtma Genel Müdürü Önal, Angry Birds ve Subway Surfers oyunuyla Türkiye'yi tanıtacaklarını söyledi Dünyada yaklaşık 500 milyon kişinin oynadığı Angry Birds oyunu artık Türkiye'nin tanıtımına katkıda bulunacak.

İrfan Önal: Rus ve Alman turistler Türkiye'nin gözbebeği!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Önal, Türkiye'ye, Antalya'ya gelmenin, Türkiye'de tatil yapmanın Ruslar için bir fenomen olduğunu ve Alman pazarının ise en sağlam pazarımız olduğunu açıkladı

İrfan Önal: Alman ve Rus turistler Türkiye'nin gözbebeği!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Önal: "Türkiye'ye, Antalya'ya gelmek, Türkiye'de tatil geçirmek Ruslar için bir fenomen. Orada tatil için akla gelen ilk ülkeyiz" dedi.

İrfan Önal: Hedef, turizmi ülke geneline yaymak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal, Türkiye'nin deniz, kum, güneş, turizminde çok güçlü ve bilinirliği yüksek bir ülke olduğunu ancak artık ülke geneline turizmi yaymaları gerektiğini söyledi.

İrfan Önal: Türkiye'ye gelen urist sayısını 50 milyona çıkarmayı hedefliyoruz!

İrfan Önal: "Turizm sadece deniz, kum, güneş turizmi demek değil. Türkiye bu alanda çok güçlü ve bilinirliği yüksek bir ülke. Fakat artık başta kültür turizmi olmak üzere ülkenin geneline turizmi yaymamız gerekiyor" dedi

İrfan Önal: Turizm'de 2014 daha iyi geçecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal, turizmde Türkiye'nin ana pazarlarında rakamların olumlu yönde seyrettiğini belirterek, 2014'ün daha iyi bir yıl olarak geçeceğini söyledi...

İrfan Güvendi nereden mezundur? İrfan Güvendi kimdir?

İrfan Güvendi kimdir? İrfan Güvendi hangi mesleği yapıyor? İrfan Güvendi nereden mezundur? İşte detaylar!

Sertan Ünal nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Sertan Ünal kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Ünal Bozkurt kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kartonsan Karton Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Bozkurt kimdir? Kaç yaşında? Ünal Bozkurt daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ünal Bozkurt'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Ünal Bozkurt'un hayatına dair merak edilenler.

İrfan Erciyas kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Erciyas kimdir? İrfan Erciyas daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İrfan Erciyas'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte İrfan Erciyas`ın hayatına dair merak edilenler.

Özlem Ataünal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Ataünal kimdir? Özlem Ataünal  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Özlem Ataünal'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Özlem Ataünal`ın hayatına dair merak edilenler.

Tülün İnal kimdir?

Tülün İnal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Boğaziçi İmar Müdürü oldu. Peki Tülün İnal kimdir? Tülün İnal hangi işlerde görev aldı?

İrfan Aşıkoğlu kimdir?

Aşıklar Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşıkoğlu kimdir? İrfan Aşıkoğlu, hangi işlerde hizmet veriyor?

Sertan Ünal kimdir?

Sertan Ünal, TSKB Gayrimenkul Teminat Değerleme Departmanından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki, Sertan Ünal kimdir? Sertan Ünal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Sertan Ünal..

Tansel Önal kimdir?

İnşaat Mühendisi Odası Üyesi İnşaat Mühendisi Tansel Önal kimdir? Tansel Önal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tansel Önal, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Tansel Önal..

İrfan Erciyas kimdir?

Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Murahhas Aza İrfan Erciyas kimdir? İrfan Erciyas, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrfan Erciyas, ne zamandan beri yönetim kurulu üyesi olarak hizmet veriyor?

Erol Tanrıkulu Antalya Korkuteli'ne yapılan cami inşaatı inceledi!

Antalya’nın Korkuteli ilçesi Nazlı-İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu önüne cami yapımı için çalışmalar başlatılırken, İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, cami yapılacak alanda incelemelerde bulundular.

Tuğba Ünal Yazgan kimdir?

Mimar Tuğba Ünal Yazgan kimdir? Tuğba Ünal Yazgan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tuğba Ünal Yazgan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Tuğba Ünal Yazgan....

İrfan Sarı kimdir?

Erzurum Karaçoban Belediye Başkanı İrfan Sarı kimdir? İrfan Sarı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrfan Sarı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte İrfan Sarı..

İrfan Önal kimdir Haberi

İrfan Önal kimdir

Tanıtma Genel Müdürü Önal, Angry Birds ve Subway Surfers oyunuyla Türkiye'yi tanıtacaklarını söyledi

Dünyada yaklaşık 500 milyon kişinin oynadığı Angry Birds oyunu artık Türkiye'nin tanıtımına katkıda bulunacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal, Türkiye'nin tanıtımı konusunda çağa ayak uyduran projeler geliştireceklerini belirterek "Mesela 'Angry Birds' ve 'Subway Surfers' gibi oyunları ve önemli sponsorlukları kovalıyoruz" dedi. Türkiye'nin turizm endüstrisinde 6'ncı büyük ülke olduğuna değinen Önal, "Yılda 40 milyona yakın turist ağırlıyoruz. 34 milyar doları aşkın gelirimiz var. Bu gelinen nokta bir Türk mucizesidir" diye konuştu. İki yıl önce 'Turkey home' adıyla global imaj kampanyasını başlattıklarını ifade eden Önal, şunları anlattı: "Sosyal medyada sürekli içerik üretiyoruz. Dünyanın bu alanı kullanan en iyi üç ülkesinden birisi olmak istiyoruz. En fazla...