06 / 05 / 2024

İrfan Önal türkiye tanıtım

İrfan Önal türkiye tanıtım

Tanıtma Genel Müdürü Önal, Angry Birds ve Subway Surfers oyunuyla Türkiye'yi tanıtacaklarını söyledi Dünyada yaklaşık 500 milyon kişinin oynadığı Angry Birds oyunu artık Türkiye'nin tanıtımına katkıda bulunacak.

Xiaomi,Türkiye'deki mağaza sayısını 100'ün üzerine çıkaracak!

Türkiye’deki ilk Mi Store yatırımını 2018'de gerçekleştiren Xiaomi’nin yeni mağazaları Adana ve Gebze’de hizmete açıldı. Şu ana 23 şehirde 47 Mi Store’u olan Xiaomi’nin Türkiye Ülke Müdür Yardımcısı İrfan Öztürk, 2021'de Türkiye’deki mağaza sayılarını 100’ün üzerine çıkaracaklarını belirtti. 

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları: Fırtınalı havada yeni yollar!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, "Çin trenle Avrupa’ya mal taşırken, bu trenin vagonlarında biz de yer alacak mıyız? Yoksa dönüş vagonlarına ürün yüklemeye mi çalışacağız?" dedi...

Türkiye İMSAD'ın 2019'un üçüncü Gündem Buluşmaları toplantısı 20 Eylül'de!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 2019 yılının üçüncü ‘Gündem Buluşmaları’ toplantısını ‘Fırtınalı Havada Dümende Olmak’ başlığı altında 20 Eylül'de gerçekleştirecek...

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları 26 Nisan'da!

Türkiye İMSAD ‘Gündem Buluşmaları’ toplantısı, ‘Fırtınalı Havada Dümende Olmak’ başlığı altında, iş dünyasının önde gelen temsilcilerinin katılımıyla 26 Nisan 2019 Cuma günü gerçekleştirilecek...

Türkiye inşaat sektörü 2018’e temkinli yaklaşıyor!

KPMG, Türkiye inşaat sektöründe 2018’i değerlendirdiği sektör değerlendirmesini sundu. KPMG İnşaat Sektör Lideri İsmail Önder Ünal 2017 yılının büyüme yılı olduğunu söyledi.

KPMG Türkiye 2017 İnşaat Sektör Raporu açıklandı!

KPMG Türkiye, ekonominin dinamosu sayılan sektörlerin 2017 raporlarını açıklıyor. İsmail Önder Ünal’a göre, Türkiye’nin aldığı göç, yabancıların konut talebi, pazardaki potansiyel talep ve kentsel dönüşüm projeleri 2017’de inşaat sektörü için umut vaat ediyor.

Yabancı yatırımcı Türkiye'ye güvenini hiç kaybetmedi!

Unit Grubu’nun sahibi ve eski Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, darbe girişimine karşın Türkiye'deki yatırımları değerlendirdi.

Türkiye ve İran arası turizm ilişkileri geliştirilecek!

Türkiye ve İran arasında iki ülke turizm ilişkilerini her alanda geliştirmeyi amaçlayan mutabakat zaptı, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ve İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Mesud Sultanifer tarafından imzalandı.

Türkiye'nin en büyük refakatçi oteli Sivas'ta açıldı!

Ünal İnşaat, 5 Katlı ve 90 yataklı Türkiye’nin en yeni refakatçi otelini hayata geçirdi. Ahmet Ünal birçok hasta yakınının en büyük sorunu olan konaklama sorununun önüne geçecek bir proje olduğunu vurguladı.

Türkiye'nin tanıtımı Angry Birds oyunu ile yapılacak!

Tanıtma Genel Müdürü Önal, Angry Birds ve Subway Surfers oyunuyla Türkiye'yi tanıtacaklarını söyledi Dünyada yaklaşık 500 milyon kişinin oynadığı Angry Birds oyunu artık Türkiye'nin tanıtımına katkıda bulunacak.

Türkiye-Ürdün arasındaki turizm faaliyetleri geliştirilecek!

Türkiye - Ürdün arasındaki turizm faaliyetleri geliştirilecek. Türkiye'nin Amman Büyükelçisi Sedat Önal: " Kültürel ilişkileri geliştirmek için Türkiye ile Ürdün arasındaki uçak seferleri artırılmalı " dedi.

İrfan Önal: Rus ve Alman turistler Türkiye'nin gözbebeği!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Önal, Türkiye'ye, Antalya'ya gelmenin, Türkiye'de tatil yapmanın Ruslar için bir fenomen olduğunu ve Alman pazarının ise en sağlam pazarımız olduğunu açıkladı

İrfan Önal: Alman ve Rus turistler Türkiye'nin gözbebeği!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Önal: "Türkiye'ye, Antalya'ya gelmek, Türkiye'de tatil geçirmek Ruslar için bir fenomen. Orada tatil için akla gelen ilk ülkeyiz" dedi.

İrfan Önal türkiye tanıtım Haberi

İrfan Önal türkiye tanıtım

Tanıtma Genel Müdürü Önal, Angry Birds ve Subway Surfers oyunuyla Türkiye'yi tanıtacaklarını söyledi

Dünyada yaklaşık 500 milyon kişinin oynadığı Angry Birds oyunu artık Türkiye'nin tanıtımına katkıda bulunacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal, Türkiye'nin tanıtımı konusunda çağa ayak uyduran projeler geliştireceklerini belirterek "Mesela 'Angry Birds' ve 'Subway Surfers' gibi oyunları ve önemli sponsorlukları kovalıyoruz" dedi. Türkiye'nin turizm endüstrisinde 6'ncı büyük ülke olduğuna değinen Önal, "Yılda 40 milyona yakın turist ağırlıyoruz. 34 milyar doları aşkın gelirimiz var. Bu gelinen nokta bir Türk mucizesidir" diye konuştu. İki yıl önce 'Turkey home' adıyla global imaj kampanyasını başlattıklarını ifade eden Önal, şunları anlattı: "Sosyal medyada sürekli içerik üretiyoruz. Dünyanın bu alanı kullanan en iyi üç ülkesinden birisi olmak istiyoruz. En fazla...