27 / 04 / 2024

irfan püsküllü kim

irfan püsküllü kim

Başkan İrfan Püsküllü, Mahalleye dönüşen köylerimizi şehir yapısıyla değil yöresel mimariyle hak ettikleri noktaya getirmek istiyoruz' dedi.

İrfan Püsküllü: Hendek'in mimarisi değişecek!

Hendek Belediyesi, yöresel mimariye uygun, modern ve depreme dayanıklı ev projesiyle ilçeyi adeta yeni baştan yaratacak.

Sakarya Müteahhitler Birliği'nden Hendek Belediye Başkanlığı'na ziyaret!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Kadir Savaş ve Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Kahya, Cengiz Bayar, Yahya Büyüksaraçoğlu ve Zeynep Alkan Hendek Belediye Başkanlığı'nı devralan İrfan Püsküllü'yü makamında ziyaret etti.

Homend Alex Laser Akıllı Robot Süpürge'de büyük indirim! İşte Homend Alex Laser Akıllı Robot Süpürge indirimli fiyatı

Günümüzün en popüler ürünleri arasında yer alan akıllı robot süpürgelere talep her geçen gün daha da artıyor. Peki Homend Alex Laser Akıllı Robot Süpürge ne kadar? İşte Homend Alex Laser Akıllı Robot Süpürge fiyatı...

Arzum Robotek X4 LDS Akıllı Robot Süpürge ne kadar, kaç TL oldu? İşte Arzum Akıllı Robot Süpürge fiyat listesi

Arzum akıllı robot süpürge, hem süpürme hem de paspas özelliği sayesinde kapsamlı bir temizlik sunuyor. Peki Arzum Akıllı Robot Süpürge ne kadara satılıyor? İşte detaylar...

Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge fiyat listesi; Engel tanımayan güçlü temizlik

Akıllı robot süpürge, airfryer ile birlikte son dönemin en gözde ürünleri arasında yer alıyor. Birçok marka tarafından üretilen robot süpüreler araştırılmaya devam ediyor. Peki Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge özellikleri neler ve fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

MediaMarkt’tan dev kampanya! Akıllı telefon, kahve makinesi, robot süpürgede Anneler Günü’ne özel indirimler başladı!

Anneler günü öncesinde hediye arayışları hızlandı. Herkes bütçesine uygun seçenekleri araştırırken, MediaMarkt da Anneler gününe özel kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında; akıllı telefonlar, robot süpürge ve kahve makinesi gibi pek çok ürün cazip fırsatlarla satılıyor.

Fakir Robert Rs 720 Akıllı Robot Süpürge'de 4 bin 900 TL' ye varan indirim fırsatı! Bu indirim kaçmaz! 

Fakir robot akıllı süpürge, yüksek emiş gücü, düşme engelleyici sensörü ve 120 dakika boyunca kesintisiz çalışma imkanı ile hem süpürme hem de silme işlemini gerçekleştirir. 

Homend Alex Laser 1281H Moplu ve Haritalamalı Akıllı Robot Süpürge 5 bin 999 TL! Teknik özellikleri neler?

Homend Akıllı Robot Süpürge , 3 boyutlu lazer tarama teknolojisi, 3 katlı hepa filtresi ve 600 ml kapasiteli toz haznesi ile silme ve süpürme işlemini gerçekleştirir. 

Arzum AR4304 Robotek X4 Lds Akıllı Robot Süpürge 8 bin 299 TL! Özellikleri neler?

Arzum akıllı robot süpürge, gelişmiş teknolojisi ile hem süpürme hem de paspas özelliği göstererek kapsamlı bir temizlik ortaya koyar. Peki cihaz kaç dakika kullanılabiliyor? 

Roborock S7 Vacuum Cleaner Mop Akıllı Robot Süpürge en ucuza nerede satılıyor? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Roborock S7 Vacuum Cleaner Mop Akıllı Robot Süpürge sahip olduğu teknoloji sayesinde paspaslama ve vakumlama işlevlerini bir arada sunar. 

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Akıllı Robot Süpürge ve Paspas'ta şok indirim! 21 Mart 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Akıllı Robot Süpürge ve Paspas 5 farklı temizlik moduyla çalışma gerçekleştiriyor. Peki Xiaomi robot süpürge indirimli fiyatıyla nerede satılıyor? 

Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge en ucuza nerede satılıyor? İşte Fakir 18 Mart 2023 fiyat listesi 

Robot süpürge alacaklar dikkat! Sizin için Fakir markalı robot süpürgeyi en ucuza nerden alabileceğinizi araştırdık. Fakir akıllı robot süpürge hepsi burada sitesinde en ucuza satılıyor. İşte detaylar. 

Arzum Akıllı Robot Süpürge 14 bin 499 TL! Peki en ucuz fiyata nereden alınır? İşte 7 Mart  2023 fiyat listesi

Arzum AR4304 X4 LDS Akıllı Robot Süpürge, geliştirilmiş pil teknolojisi ve her yüzeyi  temizleyebilen fonksiyonları sayesinde evlerde yerini alıyor. 

Fakir Spring Buharlı Ütü ne kadar, en uygun nereden alınır? 3 Mart 2023 fiyat listesi...

Güçlü buhar püskürtme teknolojisine sahip olan Fakir Spring, uygun fiyatı ve 3 renk seçeneği ile dikkat çekiyor. Peki, Fakir Spring kaç watt? Fakir Spring Buharlı Ütü fiyatları ne kadar? İşte Fakir Spring renk seçenekleri ve güncel fiyat listesi...

Roborock Q7 Max Siyah Akıllı Robot Süpürge'de inanılmaz indirim kampanyası! 2 Mart 2023 fiyat listesi

Roborock Q7 Max Siyah Akıllı Robot Süpürge, 470 ml toz hazne kapasitesi ve 350 ml su deposu sayesinde, 3 farklı bölmede 180 dk kesintisiz çalışarak etkili temizlik performansı ortaya koyar.

irfan püsküllü kim Haberi

irfan püsküllü kim

Başkan İrfan Püsküllü, Mahalleye dönüşen köylerimizi şehir yapısıyla değil yöresel mimariyle hak ettikleri noktaya getirmek istiyoruz' dedi.



DEPREME DAYANIKLI KÜLTÜRÜN ÖNEMİ 


Hendek Belediyesinin köy tüzel kişiliği kanımla kaldırılıp mahalleye dönüştürülen köylerde yaşayanlar için hazırladığı ücretsiz tip ev projesi vatandaşlaıdan büyük ilgi gördü. Tip ev projesi kapsamında kırsal alanlardaki yapılaşmaların, yöresel mimariye uygun, depreme dayanıklı, daha modem ve çağdaş hale getirilmesi planlanıyor. Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, "Mahalleye dönüşen köylerimizi şehir yapısıyla değil yörösel mimariyle hak ettikleri noktaya getirmek istiyoruz" şeklinde konuştu. Püsküllü, köy nüfusuna kayıtlı ve köyde sürekli oturan vatandaşların yararlanabileceği projelerin imar ve Şehircilik Müdürlüğlüğü'nden temin edilebileceğini söyleyerek, "Bizler, kültürünü her daim, her fırsatta yaşayacak şekilde hareket eden, kıyafetlerimizden hareketlerimize kültürümüzü, adetlerimizi hep yaşayan insanlarız. Fakat geçmişimizle bağımız ne kadar...