28 / 04 / 2024

İrfan Sarı erzurum

İrfan Sarı erzurum

Erzurum Karaçoban Belediye Başkanı İrfan Sarı kimdir? İrfan Sarı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrfan Sarı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte İrfan Sarı..

Bakan Sarı Erzurum Kalesi çevresini inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Erzurum Kalesi ve çevresinde gerçekleştirilen Kültür Yolu Projesi’ni bizzat sahada inceledi, Tarihi Tescilli Erzurum Evleri hakkında bilgi aldı.

Fatma Güldemet Sarı Erzurum'daki restorasyonu inceleyecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, bir dizi temaslarda bulunmak üzere yarın Erzurum’a gelecek. Sarı, Erzurum kalesi çevresinde devam eden tarihi konutların restorasyon çalışmasını yerinde inceleyecek.

TCDD'den Erzurum ve Kars'ta satılık 14 gayrimenkul!

TCDD Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Kars Sarıkamış ve Erzurum Yakutiye'de bulunan 14 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 01 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Erzurum Sarıkamış Arıtma Tesisleri'nin inşaatına başlandı!

Sarıkamış Belediyesi, Su Kanalizasyon ve Altyapı Projesi (SUKAP) kapsamında, eski Kars yolu girisinde Atık Su Arıtma Tesisleri yapımına başladı.

Erzurum ve Kars'ta doğalgaz iletim hattı için kamulaştırma kararı!

Erzurum Oltu'da Doğal Gaz İletim Hattı Projesi için Erzurum Oltu ve Şenkaya ilçeleri ile Kars Sarıkamış İlçesi sınırları içerisinde belirlenen parsellerde acele kamulaştırma yapılacak...

İrfan Sarı kimdir?

Erzurum Karaçoban Belediye Başkanı İrfan Sarı kimdir? İrfan Sarı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrfan Sarı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte İrfan Sarı..

Erzurum ve Kars'ta kayak sezonu açıldı!

Türkiye'nin önemli kayak merkezleri arasında olan Erzurum'daki Palandöken ve Konaklı ile Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe'de, hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar pistleri doldurdu. Pistleri dolduran kayak severler, snowboard ve kayak yaptı, kızak

Sarıkamış'ta kuvvetli yağış hasara neden oldu!

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde 3 gündür aralıklarla süren kuvvetli yağış nedeniyle, eski Kars-Erzurum yolunda çökme meydana geldi. Yol çift yönlü olarak trafiğe kapatılarak, belediye ekiplerince çalışma başlatıldı.

Saryapı Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saryapı Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 14 Şubat 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Mustafa Kemal Sarıdikmen ve Nilgün İrfan Sarıdikmen ortaklığıyla kuruldu...

AB Erzurum’a Afet Eğitim Merkezi kuracak!

Sarıkamış Dayanışma Grubu Başkanı Prof. Dr. Bingür Sönmez ve İstanbul Erzurumlular Kalkınma Vakfı Başkanı Necati Bölükbaşı’nın girişimleriyle, Erzurum’a AKUT Afet Eğitim Merkezi kurulacak

Ziraat Bankası, Sarıyer Kireçburnu'ndaki arsasını satışa çıkardı!

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü, İstanbul ili Sarıyer ilçesi Kireçburnu mahallesindeki arsasını satışa çıkardı. Kireçburnu'ndaki arsa için maktu teminat bedeli 300 bin TL olarak açıklandı. Ziraat Bankası Erzurum ve Kahramanmaraş'taki arsalarını d

Sarıcılar İnşaat mühendis arıyor!

Sarıcılar İnşaat Limited şžirketi, Ankara merkez ofisi için teknik ofis mühendisi, Erzurum şantiyesi için arazi mühendisi arıyor. Sarıcılar İnşaat, bünyesinde çalışacak elemanda Teklif hazırlama, keşif, metraj, hakediş, birim fiyat analizlı konularına hak

TOKİ, Erzurum Palandöken Yıldızkent'te 327 TL taksitle

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Palandöken Yıldızkent'de alt gelir grubu için 31 konutu satışa çıkardı.

İrfan Sarı erzurum Haberi

İrfan Sarı erzurum

İrfan Sarı kimdir?

İrfan Sarı, 1984 yılında Karaçoban'da doğdu. İlk okul, orta okul ve liseyi Karaçoban'da okudu. 2003 yılında Erzincan Hukuk Fakültesini kazandı. 


2007 yılında hukuk fakültesinden mezun oldu. SARI, daha sonra hakimlik sınavlarına katıldı. 


Katılmış olduğu 6 yazılı hakimlik sınavını da iyi dereceler ile kazandı. Ancak bu yazılı sınavlara müteakip yapılan 6 hakimlik mülakatında da siyasi saikler ile elendi. 


İrfan SARI, Ankara'da bir dönem avukatlık stajı ile serbest avukatlık yaptı. 2010-2014 yılları arasında Erzurum'da kendi bürosunda serbest avukat olarak çalıştı.


Sayın SARI, bu süreçte İnsan Hakları Derneği (İHD) Erzurum Şube yöneticiliği ve MYK üyeliği ile çeşitli sivil toplum örgütlerinde çalışmalarda bulundu. 


30 Mart 2014'te yapılan yerel seçimde BDP'den Belediye başkanı seçildi. 


İyi derecede Kürtçe bilen SARI, orta derecede de İngilizce bilmekte olup evli ve 1...