04 / 05 / 2024

İrfan Şükrü Yağcı fikirtepe

İrfan Şükrü Yağcı fikirtepe

Kentsel dönüşümün simgesi fikirtepe, sektörün yakından tanık olduğu birçok badire atlattı. Yeniden inşa edilen ve her yönüyle dönüştürülen Fikirtepe'de neler oluyor? Fikirtepe Platformu Genel Müdürü İrfan Şükrü Yağcı, Milliyet'e anlattı.

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yağcı tarafından kuruldu.

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Üstün, Nafi Ergül, Faruk Bilal Şener ve Mustafa Yağcı ortaklığında kuruldu. 

Benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma, akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Peki benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Esra Yazıcı kimdir, kaç yaşında? Esra Yazıcı hangi dilleri biliyor?

Polisan Holding'in bağımsız yönetim kurulu üyesi olan Esra Yazıcı kimdir? Esra yazıcı kaç yaşındadır? Esra yazıcı kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Ege Yapı'dan İzmir'e 5 yeni proje! 6 milyar TL yatırımla 1.000 yeni konut geliyor! 

İstanbul’da 25 proje hayata geçiren Ege Yapı, şimdide 73 villanın yer aldığı Urla Kekliktepe projesiyle İzmir’e adım attı. Alsancak, Dikili ve Yağcılar’da da proje yatırımları olan Ege Yapı, bin üniteli 5 projesini 6 milyar lira yatırımla hayata geçirecek. İşte ayrıntılar...

Va Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Va Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşen Gümrükçü Çetiner ve Volkan Yağcı ortaklığında kuruldu.

A101’de haftanın indirimleri belli oldu! Ayçiçek yağı 62 TL, yumuşatıcı 48,50 TL, bulaşık deterjanı 14,25 TL...

A101 yeni indirimli ürünler kataloğunu resmi internet sitesinden paylaşırken, 19 Mayıs Cuma gününe özel ayçiçek yağı 62 TL’ye, yumuşatıcı 48,50 TL’ye, bulaşık deterjanı 14,25 TL’ye düştü. İşte 19 Mayıs Cuma A101 fiyat listesi...

Bağcılar Mahmutbey'deki rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Mahallesi, 2142 Ada 2 Parselde Rezerv Yapı Alanına İlişkin Hazırlanan 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

5 kg ayçiçek yağı 134 TL, 5 litre yumuşatıcı 65 TL! Sepet dolduracak çılgın indirim! A101 aktüel ürünler kataloğu

A101 haftanın indirimli aktüel ürünleri kataloğunu açıkladı. Paylaşılan katalogda 5 kg ayçiçek yağı 134 TL, 5 litre yumuşatıcı 65 TL'ye satışa sunuldu. İşte A101 indirimli aktüel ürünler kataloğu...

A101'de 5 kilo ayçiçek yağı 137 TL'ye, 5 litre Vernel yumuşatıcı 65 TL'ye düştü! Sepet dolduracak kampanya!

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Açıklanan katalogda 5 kilo ayçiçek yağı 137 TL'ye, 5 litre Vernel yumuşatıcı 65 TL'ye düştü. İşte indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Bağcılar Göztepe Mahallesi'ndeki riskli alanın 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Göztepe Mahallesi Riskli alan ve Çevresine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

BİM'e bahar indirimleri geliyor! BİM’de yağ sökücü 29,75 TL’ye, kâğıt havlu 95 TL’ye, tuvalet kâğıdı 117,50 TL’ye düştü!

BİM’in çok beğenilecek 4 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM’de yağ sökücü 29,75 TL’ye, kâğıt havlu 95 TL’ye, tuvalet kâğıdı 117,50 TL’ye düştü. 4 Nisan 2023 fiyat listesi

İzmir Urla'da 4 arsa satılacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın!

İzmir İli Urla Belediye Başkanlığı, Urla Yağcılar Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 10 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

İrfan Şükrü Yağcı fikirtepe Haberi

İrfan Şükrü Yağcı fikirtepe

Kentsel dönüşümün simgesi haline gelen fikirtepe, sektörün yakından tanık olduğu birçok badire atlattı. Yeniden inşa edilen ve her yönüyle dönüştürülen Fikirtepe'de neler oluyor? Fikirtepe Platformu Genel Müdürü İrfan Şükrü Yağcı, Milliyet'e anlattı.


1-) Bengü Öner: Fikirtepe’de neler yaşanıyor? Şu an kentsel dönüşüm hangi aşamada?


İrfan Şükrü Yağcı: Fikirtepe’yi incelediğimizde aslında zorunluluk nereden geliyor oradaki dönüşümün zorunluluğu Türkiye'nin ihtiyacı Türkiye bir deprem kuşağında ve İstanbul'da bir deprem olursa ki İstanbul dışında dahi olduğunda İstanbul’daki binalar çok ciddi şekilde sallandı ve insanlar hakikaten risk içinde yaşadıklarını algıladılar. Hatta deprem yönetmeliğinden dolayı deprem emniyet kalitesi artırıldı. Bir zorunluluk kentsel dönüşüm yani bu zorunluluk neden? 


Mevcut deprem kuşağına dayanıklı binalarda yaşamıyor toplumumuz. Şimdi bu dönüşümü nasıl sağlayacağız? Mevcut binaların yıkılması ve tekrar yapılması söz konusu... Tercih...