19 / 05 / 2024

İrfan Tüfeksever

İrfan Tüfeksever

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 5. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Beyaz İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü İrfan Tüfeksever toplantıda satış ofisinin enerjisinden ve bu durumun müşteriye etkilerinden bahsetti

Min Grup Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Min Grup Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Gül tarafından kuruldu.

Üsküdar İnvest İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar İnvest İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İrfan Ayyıldız ve Mustafa Aktaş tarafından kuruldu.

Yaşam Life Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşam Life Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayetullah Şimşek ve  İrfan Yılmaz tarafından kuruldu.

Postacılar Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Tekstil İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Postacılar Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Tekstil İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 150 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Postacı tarafından açıldı.

Xiaomi,Türkiye'deki mağaza sayısını 100'ün üzerine çıkaracak!

Türkiye’deki ilk Mi Store yatırımını 2018'de gerçekleştiren Xiaomi’nin yeni mağazaları Adana ve Gebze’de hizmete açıldı. Şu ana 23 şehirde 47 Mi Store’u olan Xiaomi’nin Türkiye Ülke Müdür Yardımcısı İrfan Öztürk, 2021'de Türkiye’deki mağaza sayılarını 100’ün üzerine çıkaracaklarını belirtti. 

Katar Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Katar Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Katar tarafından kuruldu.

İfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Aktaş, Erkan Aktaş ve İrfan Aktaş ortaklığında kuruldu.

Begin Yapı Tasarım Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Begin Yapı Tasarım Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Mert ve Semahat Elif Mert ortaklığında kuruldu.

İhlas Gayrimenkul 2019 yılı için İrfan Bağımsız Denetim ile anlaştı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş., 2019 yılı için İrfan Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Anonim Şirketi ile anlaştı...

İhlas Gayrimenkul, İrfan Bağımsız Denetim ile anlaştı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret, 2019 yılı için İrfan Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

İhlas Gayrimenkul, İrfan Bağımsız Denetim ile anlaştı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. 2019 yılı için İrfan Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

İhlas Gayrimenkul 2019 yılı için İrfan Bağımsız Denetim ile anlaştı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. 2019 yılı için bağımsız denetim faaliyetini yürütmek üzere İrfan Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Anonim Şirketi ile anlaştı...

Isparta-Burdur karayolu kamulaştırmaları TBMM'de!

CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır, Isparta-Burdur karayolunun geçeceği yerlerde yapılacak kamulaştırmaları meclis gündemine taşıdı..

İrfan Tüfeksever Haberi

İrfan Tüfeksever
Beyaz İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü İrfan Tüfeksever'in konuşması: 


91'den beri bu sektördeyim. Bahçeşehir projesinden başlayıp günümüze kadar geldik. Şimdi de Beyaz İnşaat'tayız. Ataköy Konakları da aynı şekilde o bünyedeydi. 11-12 senedir Beyaz İnşaat'ta faaliyet gösteriyoruz.


Satış ve pazarlama esasında iç içiçe bir olay. Esas önemli olan burada insanın satış ofisine geldiği zaman kendi evi gibi hissetmesi lazım. Bir rahatlama bir huzur. 


Bugün manava falan gittiğinizde elmaya bakıyorsun eğer sana kişi iyi bir ürün verdiyse uzakta bile olsa oraya gidip diyorsun ki oradan sen ver bana 2 kilo. O kişi seni arayıp buluyor nereye gidersen. Ama bir defa bir hata yaparsan gerek satışta gerek pazarlamada... O zaman diyor ki bu adam gelmez. 


Bu neye benzer futbol müsabakasında kaleci ve santrafor gibi... Kaleci o...