04 / 05 / 2024

Irmak Group tl seferberliği

Irmak Group tl seferberliği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TL seferberliğine tam destek veren Irmak Group, bünyesindeki tüm İDA Gold ve Irmak Döviz bürolarında 50 bin dolar ve euro bozduran her vatandaşa gram altın hediye edeceğini açıkladı.

Ünsal Group Mevaşehir'de 5 milyon 950 bin TL'ye 4+1! Hemen tapu hemen teslim! 

1.800 konutluk Mevaşehir projesinde yer alan 4 oda 1 salon konutların fiyatları 5 milyon 950 bin TL'den başlıyor. Proje Ünsal Group imzası ile başkent Ankara'da hayata geçiriliyor.

Karanfil Group'tan Milli Dayanışma Kampanyası'na 500 bin TL destek!

Lojistikten inşaata, gıdadan sağlığa kadar 16 farklı sektörde hizmet veren Karanfil Group Milli Dayanışma Kampanyası'na 500 bin TL destek verdi.

Alpiş Group'tan Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 bin TL'lik destek!

İnşaat sektöründe faaliyet bulunan Alpiş Group, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 bin TL ile destek verdi.

Al Gazi Group’tan koronavirüsle mücadeleye 1 milyon TL'lik destek! 

Al Gazi Group, koronavirüsle mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma kampanyasına 1 milyon TL destek verdi...

Al Gazı Group Türkiye’de 100 milyon TL’lik yatırım yapacak!

Körfez bölgesinin önemli yatırımcılarından Al Gazi Group 1998’den beri faaliyet gösterdiği Türkiye’de yatırımlarına 2020 yılında hız verecek. İstanbul Başakşehir ilçesinde 100 milyon TL’lik gayrimenkul yatırım projesine hazırlık yapan firma, Türkiye’de büyümesini sürdürecek.

Kar Group'tan 10 milyon TL'lik yenileme yatırımı!

Kar Group, 2019 yılı için planladığı yatırımları hayata geçiriyor. Bu kapsamda yapılan 10 milyon TL'lik yatırımla Karbeton Sancaktepe Hazır Beton Tesisi hem teknolojik olarak yenilendi hem de daha çevreci bir yapıya kavuştu.

MODD/group 200 milyon TL’lik yatırım çekti!

Bu zamana kadar 125'den fazla markalı konut projesi üreten MODD/group, 2018 yılında Türkiye'ye 200 milyon TL’lik yatırım çekmeyi başardı.

Sera Group Kadıköy'de 200 milyon TL'lik dönüşüm projesi yapacak!

Sera Group, Bodrum projesinin yanında halihazırda Kadıköy'de de 200 milyon TL'lik bir kentsel dönüşüm projesi için hazırlıklarına devam ediyor.

Yüksel Akgül'den 15 Temmuz mesajı!

Irmak Group ve Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü ile ilgili açıklama yaptı.

Irmak Group 2017'de hız kesmeyecek!

Irmak Group ve Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Altuğ 2016 yılını değerlendirdi. İşte Altuğ'un değerlendirmesi..

Irmak Group TL seferberliğine tam destek veriyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TL seferberliğine tam destek veren Irmak Group, bünyesindeki tüm İDA Gold ve Irmak Döviz bürolarında 50 bin dolar ve euro bozduran her vatandaşa gram altın hediye edeceğini açıkladı.

18 soruda Vadişehir projesi!

Vadişehir projesi projesi Irmak Group, Bordo Yapı, Çolakoğlu Group ve Intes Yapı Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. İşte 18 soruda Vadişehir projesi detayları...

Başakşehir Vadişehir Projesi iletişim bilgileri!

Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığında hayata geçirilen Başakşehir Vadişehir Projesi'nde 650 konut ve 60 ticari ünite bulunuyor. İşte Başakşehir Vadişehir Projesi iletişim bilgileri...

Irmak Group tl seferberliği Haberi

Irmak Group tl seferberliği


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TL seferberliğine tam destek veren Irmak Group, bünyesindeki tüm İDA Gold ve Irmak Döviz bürolarında 50 bin dolar ve euro bozduran her vatandaşa gram altın hediye edeceğini açıkladı. 1974 yılından bugüne dek altın, döviz, inşaat ve gıda alanlarında faaliyet gösteren Irmak Group, bünyesinde bulunan altın ve döviz bürolarında TL seferberliği başlattı.


Türkiye’nin bir çok noktasında yer alan Irmak döviz büroları ile IDA Gold kuyumcularında 50 bin dolar ve euro bozduran her vatandaşa gram altın hediye ediliyor.


Irmak Group  Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel AKGÜL; “Sayın Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu TL seferberliğine biz de bünyemizde faaliyet gösteren kuyumcu ve döviz bürolarımızla katılıyoruz.  Aldığımız karar doğrultusunda İstanbul’un bir çok noktasında faaliyet gösteren döviz büroları ve kuyumcu  mağazalarımızdan 50 bin dolar bozduran...