02 / 05 / 2024

Irmak Okulları Caddebostan

Irmak Okulları Caddebostan

Caddebostan'dan yolu geçenler bilir; Türkiye'nin en eski özel okullarından birine Irmak Okulları'na ev sahibi İstanbul'un bu ilçesi. Irmak Okulları'nın kapanan Zanzibar Caddebostan'ın yerini aldığı ifade edildi.

Irmak Okulları, Zanzibar Caddebostan'ın yerini aldı!

Caddebostan'dan yolu geçenler bilir; Türkiye'nin en eski özel okullarından birine Irmak Okulları'na ev sahibi İstanbul'un bu ilçesi. Irmak Okulları'nın kapanan Zanzibar Caddebostan'ın yerini aldığı ifade edildi.

Rönesans Holding'ten TED okullarına 38 milyon liralık yatırım!

Rönesans Holding'in patronu Erman Ilıcak, mezunu olduğu TED okulları markasına 38 milyon liralık yatırım yaptı. Okul, daha çevreci bireyler yetiştirmeyi hedefliyor.

3 boyutlu konutların yakınındaki okullar haritada gösterilecek!

Bugüne kadar bine yakın konut projesini internet üzerinden 3 boyutlu sergileyen 3DKonut okulların açılmasına sayılı günler kala yeni bir uygulama daha başlattı.

Okulların geç açılması turizmde olumlu etki yaratacak!

Geçtiğimiz günlerde alınan okulların açılışının ertelenmesi kararı turizm sektörünü umutlandırdı. Özellikle Güneydeki konaklama işletmecileri için gayet olumlu bir etki yaratacak

Hassa'da okullar onarılıyor!

Hassa İlçe Milli Eğitim Müdürü Bedirhan Umaç, ilçede tadilatları devam eden okullarda incelemelerde bulundu. Umaç, ilçede bazı okulların tadilatları yapılarak yeni eğitim ve öğretim sezonuna hazırladığını belirtti.

Ankara Yenimahalle'deki okullar onarılıyor!

Yenimahalle Belediyesi okulların açılış tarihinin ertelenmesini fırsat bildi. İlçedeki 105 okulun tadilatını yapan belediye ekipleri, 28 Eylül'e kadar gelecek talepleri ayrıca değerlendirecek.

Menderes Belediyesi ilçedeki okulları yeniliyor!

Menderes Belediyesi tarafından 2015-2016 eğitim öğretim yılı öncesinde ilçedeki okullarda bakım onarım çalışması gerçekleştiriliyor. 2015-2016 eğitim öğretim yılı öncesi yürütülen çalışmalarda okulların boyama, tadilat ve düzenlemeleri yapılıyor.

Tekirdağ'da okullar depreme karşı güçlendiriliyor!

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Tekirdağ'da 26 okulun onarımı için 1 milyon 683 bin 408 lira harcandığını söyledi. İşler okulların ayrıca depreme karşı güçlendirildiğini vurguladı.

Hükümlüler Adana'daki okulları onarıyor!

Adana'da, haklarında kamuya ücretsiz çalışma cezaları verilen hükümlüler, kentteki okulların boya-badana ile çevre düzenlemeleri, tamir,tadilat ve temizlik işlerini yapıyor.

Menemen'de yapımı devam eden okullar yeni döneme yetişecek!

İzmir Menemen'de yeni okulların yapım işinde sona yaklaşıldı. Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülnasır Şimşek yapımı tamamlanan ve bitme aşamasına gelen 5 okulu ziyaret ederek gelişmeler hakkında bilgi aldı.

Turgutlu'da okullar yenileniyor!

TURGUTLU Belediyesi, okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte okul binalarında başlattığı çalışmalarına devam ediyor. Belediye ekipleri, "eğitime destek" anlayışı kapsamında iki okulda daha boya çalışmasına başladı.

Atıl Köy Okulları projesiyle 3 ildeki metruk binalar onarıldı!

60 genç mimarın kurduğu Herkes İçin Mimarlık Derneği, köylerde mucizeler yaratıyor. Mimarlar Atıl Köy Okulları projesiyle Giresun, Ordu ve Çorum'da metruk binaları hayata döndürdü.

2003 yılında bazı devlet okulları satışa sunulacakmış!

2003 yılında İstanbul'da bulunan bazı devlet okulları satılacakmış. 35-40 trilyon lira gelir bekleyen Milli Eğitim, satışa çıkaracağı okullar arasında Gedikpaşa İlköğretim Okulu, Etiler Lisesi ve Levent Kız Meslek Lisesi de bulunuyormuş.

Irmak Okulları Caddebostan Haberi

Irmak Okulları Caddebostan

Caddebostan'dan yolu geçenler bilir; Türkiye'nin en eski özel okullarından birine Irmak Okulları'na ev sahibi İstanbul'un bu ilçesi. Para Dergisi'nde yer alan habere göre; 1995'te kurulan Irmak Okulları bu özel okul. “Eğitimde fark, IRMAK" Yapı Merkezi'nin kurucularından Ülkü Arıoğlu tarafından yönetiliyor. Irmak Okulları, Türkiye'de ilk kez uluslararası ISO 9001 belgesine sahip okul unvanını bulunduruyor. Okul 2012'de Uluslararası IRMAK Kalite Ödülü'nü altın kategoride aldı.  

Bu okul oldukça başarılı bir okul. Anaokul, ilkokul, ortaokul ve lise bölümleri yer alıyor. Okulun deniz manzaralı büyük bir kampüsü bulunuyor. Fakat gelen talepler çerçevesinde kampüs alanını genişletme planları da her zaman gündemlerinde. Bu genişleme alanı da bu şekilde gündeme geldi. Kampüsün hemen bitişiğinde tarihi bir köşk ve geniş bir alan bulunuyordu. Bu köşkün bulunduğu alanda Zanzibar...