15 / 05 / 2024

İRNA

İRNA

Rusya, İran'ın yeni uranyum zenginleştirme tesisleri inşa etme kararından ciddi olarak kaygı duyduğunu bildirdi

İran 10 yeni nükleer tesis inşa edecek!

İran'ın 10 yeni uranyum zenginleştirme tesisi inşa edeceği bildirildi

Otomobil almak isteyenlere kötü haber! Piyasada paraları öyle bir çalıyorlar ki...

Hayatınız boyunca dişinizden tırnağınızdan artırdınız gidip bir araba almak istediniz. Almışken hem iyisi olsun istediniz hem de piyasasına göre biraz daha ucuz olsun dediniz ve aradığınız arabayı buldunuz! İşte tam da burada dikkat, çünkü paranızı bir dolandırıcılık şebekesine kaptırmak üzeresiniz.

Çağlar kardeşler turizm yatırımlarında hız kesmeyecek!

İstanbul Balmumcu’daki Plaza Otel’i tepeden tırnağa yenileyerek Mövenpick markasıyla hizmete sunan Çağlar kardeşler, “Ülkemize güveniyoruz, yeni yatırımlarla büyüyeceğiz” mesajını paylaştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın okulu yeniden açılıyor!

Türkiye’nin 66 yıllık sembolü İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi, tepeden tırnağa yeniden inşa edildi. Okul, göz dolduran mimarisi, yeni hizmet binaları ve modern sınıflarıyla, Türkiye’nin yüz akı nesiller yetiştirecek.

Konut hesabı uygulaması, en verimli tasarruf araçlarından!

Dişinizden tırnağınızdan artırarak köşeye ayırdığınız küçük birikimleriniz, hükümetin aldığı son kararlar sayesinde, devlet destekli tasarruf araçlarıyla katlanarak büyüyor.

Bursa Yenişehir'e hastane müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenişehir’de düzenlenen iftar yemeği öncesinde tepeden tırnağa yenilenen 35 yıllık Yenişehir Belediyesi Ekmek Fabrikası (YESAŞ) ile yapımı tamamlanan Kültür Merkezi törenle hizmete açıldı.

İzmir Palm Wings Ephesus Beach Resort kapılarını yeniden açtı!

Peninsula Grubu'nun geçen yıl Sürmeli Grubu'ndan alarak tepeden tırnağa yenilediği İzmir Selçuk'taki Palm Wings Ephesus Beach Resort, Hande Yener konseriyle kapılarını açtı.

Mersin Endüstri Meslek Yüksek Okulu'nun yemekhane bölümü yenilendi!

Mezun oldukları okulun girişini ve yemekhanesini tepeden tırnağa yenileyen Hasan ve Hüseyin Arslan kardeşlerin bu davranışı öğrenciler, veliler ve okul idarecileri tarafından takdir gördü.

Emek Sineması Mart'ta açılacak!

Emek Sineması tepeden tırnağa yenilendi. Grand Pera projesi kapsamında giriş katından 5. kata taşınan Emek, Mart’ta sinemaseverlerle buluşmaya hazır.

Beyşehir'in yeni imar planına ihtiyacı var!

Beyşehir ilçesinde, inşaat sektörünün sorunları masaya yatırıldı. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun "Beyşehir merkez için konuşuyorum, gerçekten tepeden tırnağa bir imar planına ihtiyacı var" dedi.

Adana Seyhan'ın çehresi tamamen değişiyor!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, şehir meydanı, kentsel dönüşüm ve restorasyon projeleriyle Seyhan'ın çehresini tepeden tırnağa değiştireceklerini söyledi.

Konak’ın merdivenli sokakları yenileniyor!

İzmir’in merkez ilçesi Konak’ın ilçeyle özdeşleşen merdivenli sokakları yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Eğimin yoğun olduğu dik sokaklarda yaya ulaşımını sağlayan merdivenli sokakları tepeden tırnağa yenilenecek.

Kentsel dönüşüm Gölcük'ü cazibe merkezi yapacak!

Kentsel dönüşümün bir türlü hayata geçirilemediği ilimizde ilk adımı Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş attı. Yapılacak dönüşümle gölcük tepeden tırnağa değişecek ve cazibe merkezi olacak.

Bülent Ersoy ofisini yeniledi!

Bülent Ersoy, ofisini tepeden tırnağa yeniledi. Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde Suudi Kralı’nın gönderdiği altın muhafazalı Kur'an’ı Kerim’in bulunduğu ofisine parmak izi ile çalışan kapı yaptırdı.

İRNA Haberi

İRNA

Rusya, İran'ın yeni uranyum zenginleştirme tesisleri inşa etme kararından ciddi olarak kaygı duyduğunu bildirdi.

Rus haber ajanslarına açıklama yapan Dışişleri Bakanlığından bir yetkili, "Rusya, İran liderliğinden yapılan son açıklamalardan ciddi olarak kaygı duyuyor" dedi.

İran, dün nükleer programı kapsamında 10 yeni uranyum zenginleştirme tesisi inşa edeceğini duyurmuştu.
AA

İlgili haber

İran 10 yeni nükleer tesis inşa...