28 / 04 / 2024

Otomobil almak isteyenlere kötü haber! Piyasada paraları öyle bir çalıyorlar ki...

Otomobil almak isteyenlere kötü haber! Piyasada paraları öyle bir çalıyorlar ki...

Hayatınız boyunca dişinizden tırnağınızdan artırdınız gidip bir araba almak istediniz. Almışken hem iyisi olsun istediniz hem de piyasasına göre biraz daha ucuz olsun dediniz ve aradığınız arabayı buldunuz! İşte tam da burada dikkat, çünkü paranızı bir dolandırıcılık şebekesine kaptırmak üzeresiniz.



Sahibinden.com'da günlerce araba ilanlarına bakan, istediği arabayı favorilerine ekleyip, fiyatının düşmesini bekleyenler, aracın sahibinin fiyatı aşağı çektiğini görünce hemen telefona sarılıp araba için pazarlık edenler bu haber tam da sizi uyarmak için yazıldı. Piyasada muadili bir araba 350-400 bine satılırken aracı 50-100 bin lira aşağı ilana koyup vatandaşı 'yemleme' yöntemiyle tuzağa düşüren bir şebeke deşifre edildi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön