28 / 08 / 2024

İş adamlarının açıklamalrı

İş adamlarının açıklamalrı

İş dünyası temsilcileri, artık ekonomiye odaklanma zamanı geldiğini belirtiyor, yeni hükümetin ekonomide yapısal sorunları çözecek reformlara ve konjonktürel risklere karşı önlemlere yoğunlaşmasını istiyor.

Bahreyn, Türk iş adamlarını yatırıma çağırdı!

Bahreyn, Türk iş adamlarını ticaret ve yatırıma çağırdı. Bahreyn Ticaret Odası’nın davetlisi olarak önümüzdeki ay Türkiye'den geniş bir iş adamı Bahreyn'e gidecek.

Yatırımların önünü açacak anayasa geliyor!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Mardinli iş adamlarıyla bir toplantıda buluştu. Toplantıda konuşan Ağbal, ''Ertelenen yatırımların yapılabilmesinin önünü açacak bir anayasa değişikliği olacak'' dedi.

Türker Naslı: Türkiye'de yatırımın önü açılacak!

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, bugüne kadar Türkiye’de yatırımın, üretimin önünün açılmasına yönelik kapsamlı reformların hayata geçirilmesi gereğini hep ifade ettiklerini hatırlattı.

Halil Aytemir: 2016'da inşaat sektörünün önü açılmalı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği(ASKON) Konya Şubesi İnşaat Komisyonu Başkanı Halil Aytemir, 2016 yılı inşaat sektörünü değerlendirdi. Aytemir, 2016 yılında inşaat sektörünün önünün açılması gerektiğini söyledi.

Ordu Giresun Havalimanı yatırımcı iş adamlarını bölgeye çekiyor!

Türkiye'nin ve Avrupa'nın deniz üzerine kurulan ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılmasının ardından bölgeye yatırım yapmak isteyen iş adamlarının sayısında artış yaşandığı belirtildi.

İran Türk iş adamlarını yatırıma çağırıyor!

İran'da Türkiye'den sorumlu bakan olan Vaizi, Türk iş adamlarını ülkesinde yatırıma davet etti. İnşaat sektörü başta olmak üzere birçok sektörün İran'da yeni iş bağlantıları fırsatı yakalayacağı belirtildi

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu işadamlarını Trabzon'da yatırıma çağırdı!

Trabzon çalıştayında konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, işadamlarını Trabzon 'da yatırım yapmaya çağırdı.

Esenyurt Expo 2015 kapılarını açtı!

Esenyurt Kaymakamlığı, Esenyurt Belediyesi, Esenyurt Sanayici ve İşadamları Derneği( ESİDER) iş birliği ile hazırlanan etkinlik Esenyurt Belediyesi Nikâh Sarayında 220 firmanın açtığı stantlar ile halka kapılarını açtı.

Home Tex İstanbul kapılarını açtı!

CNR Holding, Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TETSİAD) iş birliğinde KOSGEB desteğinde ikinci kez organize edilen Home&Tex İstanbul Ev Tekstili ve Dekorasyon Fuarı kapılarını açtı.

Dokumaca Anadolu Efsaneleri Sergisi bugün açılıyor!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TETSİAD)’nin sponsorluğunda, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi ve öğrencilerinden oluşan 14 tekstil sanatçısı tarafından hazırlanan sergi bugün açılıyor.

TÜGİAD'ın Ege Şubesi'nin Bayraklı bürosu 30 Eylül Pazartesi günü açılıyor!

Türkiye Genç işadamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şubesi'nin Bayraklı bürosu 30 Eylül Pazartesi günü açılıyor. TÜGİAD Ege Şubesi Başkanı Musa Turan, amaçlarının İzmir'in bölgemizin gelişimi ve refahının artması olduğunu söyledi..

Ekrem Demirtaş, Tayvanlı iş adamlarını İzmir'e yatırıma çağırdı!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Tayvanlı iş adamlarını İzmir 'e yatırıma çağırdı, Demirtaş İki ülke arasındaki ticaret dengesinin sağlanması gerektiğin dile getirdi...

KoruFlorya’nın satış ofisi işadamlarını ağırladı!

Florya’nın son büyük konut projesi KoruFlorya, Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu ile Osmanbey Tekstilci İşadamları Derneği üyelerini satış ofisinde düzenlediği brunch’ta 150 işadamına proje ile ilgili bilgi verdi...

İş adamlarının açıklamalrı Haberi

İş adamlarının açıklamalrı

Bütünüyle seçimler ve hükümet arayışları ile geçirilen 2015'te artan siyasi istikrarsızlığın da etkisiyle olumsuzlukların büyüdüğü ekonomiye, seçim sonuçları pozitif etki yaptı. 1 Kasım sonrası siyasi istikrar algısının güçlenmesi ile moral bulan iş dünyasında ileriye yönelik olumlu beklentiler arttı. Ekonomik gelişimin temel şartı olan siyasi istikrarın artık sağlandığını işaret eden iş dünyası temsilcileri, artık ekonomiye odaklanma zamanı geldiğini belirtiyor, yeni hükümetin ekonomide yapısal sorunları çözecek reformlara ve konjonktürel risklere karşı önlemlere yoğunlaşmasını istiyor. İş dünyası temsilcilerinin seçim sonrası ekonomiye ilişkin beklenti ve yeni hükümetten talepleri şöyle:


ÖNÜMÜZDE ENGEL KALMAYACAKTIR 

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, "Yeni hükümeti ciddi bir görev bekliyor "2015 bir seçim yılıydı. Koca bir yılı seçimler ve hükümet arayışları ile geçirdik. 7 Haziran seçimlerinden bir hükümet çıkmadı ve bir...